Тъкмо се прибирам, днес си направих кино ден - първо гледах Iron Man 2, а после и "Мисия Лондон" с нашите. Останаха супер доволни, много, много се смяха, а общото впечатление се върти около моето виждане за филма.
Пък Iron Man... Ох. Много "ох". Като изключим факта, че във филма го нямаше любимия ми момент от трейлъра (а именно - репликата "You complete me" в мноооого горещ момент), всичко друго си му беше в ред. Джангърът беше на ниво, ефектите - също, музиката беше чудна и продължавам да смятам, че е замислен като пародия на екшъните от подобен тип. Тони Старк е уникален, а Робърт Дауни е най-сексапилният мъж, който съм виждала. Или поне един от тримата, да речем, но определено го намирам за аааааадски секси. Още едно "ох". И определено си е изживял детската мечта - красиви мадами, хайтек джаджи, болиди от F1, пари и слава... Не се и съмнявам, че снимките на филма са били страшен кеф за него.
И ми стана много смешно, защото Старк почна да майстори поредните сложнотии по тениска и аз си казах: "Ех, по потник беше по-готин в предната част". И той се съблече и остана по потник. Направили са си маркетинговите проучвания, признавам им го.
Филмът е страшно приятен, много му се зарадвах. Вече чакам третата част. Нали ще има, нали ще има???

*Damn... не съм вярвала, че ще дам пари, за да гледам екшън на кино. Обаче си струваше. А Пепър Потс е тоооооолкова якааааааа...

Идеална двойка са с Тони Старк.
А, и да допълня - ако имате съмнения относно красотата на Робърт Дауни... по дяволите, вижте го как остарява. Остарява просто великолепно - не мога да повярвам, че с всяка изминала година изглежда все по-добре. За сравнение - Мики Рурк също играе в Iron Man. Вижте го и си спомнете как изглеждаше в култовия "Девет седмици и половина":
http://www.hollywoodcultmovies.com/asse ... ourke1.jpg. И не е само до грима - той си изглежда така и в риъла.