Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Търговецът на кристал »

Двоен пост, но толкова отдавна чаках да пуснат "A Single Man", че няма как да не споделя.

Единственият филм, освен "Филаделфия", който ме е хващал тооооооолкова здраво за гърлото, че на моменти не бях сигурна, че дишам. Почна да ме тресе чак от нерви, цялата изстинах - на моменти превъртах по мъничко напред. щото може и да съм мазохист, ама не съм съвсем луда. Адски тежък филм - ама той го носи като потенциал. Даже още може да понесе.

И свърши тооооооооооолкова идиотски... :JC_doubledown: Жалко, че няма емотиконче, дето си блъска главата в стена. Точно така се чувствах след края на филма. Може ли бе, може ли да имаш толкова страхотен материал и да го... оакаш с такъв смотан финал! Не знам - ако някой го е гледал вече, може да сподели. Аз ли не съм в час или просто очаквах да видя нещо съвсееееееем различно... :roll:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Ще чакам по-добър рип.

Също толкова идиотски се чувствах на Palermo shooting, щото ми беше много приятно да гледам такъв филм в модерен киносалон, а накрая толкова тъпа кулминация..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ако говориш за "A Single Man" - качеството си беше чудно - но то и аз не се задълбавам толкова в риповете. Стига да не е снимано с камера или телефон - става. :)
Ама още ме е яд как свърши. Пък можеше да е наистина уникално добър филм.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Чакам някакъв блу-рей рип 2-3 гб. Не е като да няма какво друго да се гледа, за да свалям първото прилично, та не ме бърка да почакам. ;]
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Ghosts of Girlfriends Past - клише та дрънка ама много му се накефих :flower:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Междудругото много се кефя, че никой не е снимал Мисия Лондон и го няма "нелегален" по Замунди и пр. :)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Пандорум - Някакси не ми въздейства особено. Очаквах да ме държи в повече напрежение, но не се случи. Общо взето не беше това, което очаквах.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

X-Men Origins става за лека нощ .. на няколко места лафовете им са се получили толкова че имах чувството че гледам комедия :mrgreen:
Изображение
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Мисия Лондон - доста беше забавен и като за български филм доста добре са го направили и определено са се постарали :P
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

allshallperish написа:Междудругото много се кефя, че никой не е снимал Мисия Лондон и го няма "нелегален" по Замунди и пр. :)
има уговорка първия месец да не го пускат по торентите
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

_Stella_ написа:Мисия Лондон - доста беше забавен и като за български филм доста добре са го направили и определено са се постарали :P
Същото :mrgreen:
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

adventureland - 7.2 в имдб-то за някаква романтично-драматична тийн бозица :shake:s
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Тъкмо се прибирам, днес си направих кино ден - първо гледах Iron Man 2, а после и "Мисия Лондон" с нашите. Останаха супер доволни, много, много се смяха, а общото впечатление се върти около моето виждане за филма.

Пък Iron Man... Ох. Много "ох". Като изключим факта, че във филма го нямаше любимия ми момент от трейлъра (а именно - репликата "You complete me" в мноооого горещ момент), всичко друго си му беше в ред. Джангърът беше на ниво, ефектите - също, музиката беше чудна и продължавам да смятам, че е замислен като пародия на екшъните от подобен тип. Тони Старк е уникален, а Робърт Дауни е най-сексапилният мъж, който съм виждала. Или поне един от тримата, да речем, но определено го намирам за аааааадски секси. Още едно "ох". И определено си е изживял детската мечта - красиви мадами, хайтек джаджи, болиди от F1, пари и слава... Не се и съмнявам, че снимките на филма са били страшен кеф за него.

И ми стана много смешно, защото Старк почна да майстори поредните сложнотии по тениска и аз си казах: "Ех, по потник беше по-готин в предната част". И той се съблече и остана по потник. Направили са си маркетинговите проучвания, признавам им го.

Филмът е страшно приятен, много му се зарадвах. Вече чакам третата част. Нали ще има, нали ще има??? :bounce: *Damn... не съм вярвала, че ще дам пари, за да гледам екшън на кино. Обаче си струваше. А Пепър Потс е тоооооолкова якааааааа... :drunken: Идеална двойка са с Тони Старк.

А, и да допълня - ако имате съмнения относно красотата на Робърт Дауни... по дяволите, вижте го как остарява. Остарява просто великолепно - не мога да повярвам, че с всяка изминала година изглежда все по-добре. За сравнение - Мики Рурк също играе в Iron Man. Вижте го и си спомнете как изглеждаше в култовия "Девет седмици и половина": http://www.hollywoodcultmovies.com/asse ... ourke1.jpg. И не е само до грима - той си изглежда така и в риъла.
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

хахахах като чета това все едно не си гледала филм дето някакъв си ший железни "гащи" ходи и мачка лошите ми нз какво :mrgreen:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

1. Гледала съм само "Батман" и някакви стари Супермен-и, които ми бяха много скучни. Спайдърмен само го почнах и бях дотам. Смертна скука ми беше.
2. В нито един от гореспоменатите филми пичът с гащи над панталона не е бил толкова готин. Цинично, самовлюбено, красиво и умно копеле. Вярно, малко глезено, ама какво... никой не е съвършен. :lol: Носферату пък вика, че Старк му бил скучен. Go figure. :roll:
3. Имам право да се възхитя, защото:
а/ обожавам пародии
б/ единствените "екшъни", които някога съм харесвала, са "Бандите на Оушън" ("Италианска афера", "Аферата Томас Краун" и подобните). А като знаеш какви "екшъни" са те, можеш да си представиш какво събитие е фактът, че Iron Man всъщност наистина ми хареса.

Разбира се, далеч съм от мисълта да отрека, че изобщо съм го загледала заради Робърт Дауни. Но пак казвам - като се има предвид, че се случва да харесам екшън веднъж на десет години (поне), имам право да си се повъзхищавам. И костюмът му беше разкошен, аман от балетни трика и плащове. Много го "отваря". :lol:

Смейте ми се. :mrgreen: Филмът ми хареса и не ме е срам да го призная. :albino:
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Други”