ДИЛЕМА

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Malka veshtica
Драскач

Re: ДИЛЕМА

Мнение от Malka veshtica »

Ами да, всичко казано го осъзнавам и съм съгласна с повечето. Решавала съм да спра с единия и да продължа с другия (и в двата варианта), като съм вярвала, че и едното, и другото, ще е завинаги. Но все се препъвах и нещо ме дърпаше назад (пак и в двата варианта). Болката ми е била двойна, когато се случваха тези неща - поемах и тяхната (най-вече на второто момче, защото той е бил най-потърпевш от цялата "идилия").
Проблеми има във връзката ми, най-вече такъв е фактът, че сме "разнородни" души. Не е малък (за мен: явно липсите, които чувствам, ме тласкат към компенсиране, в друг, но човек като мен няма как да остане само на етапа "консумиране" на липсващото му и толкоз; затова се влюбих в другия, без да усетя как и кога), но всичко останало, което го има между нас, би трябвало да го компенсира. А и като се замисля колко ли са идеалните връзки (имам предвид не само през първите няколко месеца или дори година)??? Да, знам, че трябва да се работи в посока отношения. И да не се "жертват" сърца. Може би трябва и повече воля. Но при мен като че ли става дума за две различни плоскости - разум и чувства :) . Опитомяването на чувствата май не с психоанализа, а с йога се постига.
Обаче си мисля, че няма нищо случайно и че животът дава много примери за това, че една среща, човек или връзка, при това качествени, рядко отиват "на вятъра". Винаги има смисъл, скрит понякога и то дълбоко, но целта е да го извлечеш, макар и често това да ти струва много скъпо. Прогледнеш ли "урока" и благодариш ли, че това ти се случва, значи си с една степен по-мъдър. Аз все още не съм открила моя смисъл от цялата болка и драма. Но поне знам, че има такъв, някъде, някога... Това не е "вратичка" в буквалния смисъл, а съждение, основано на реални житейски примери. И малко логика - причинно - следствена.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ей ще ме извините за изравянето ама гледам вещицата все още си влиза пък ми стана интересно каква е развръзката след 2г :oops:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

И не знаеш, че има опция за лични съобщения? :) :mrgreen:
Ако реши да ти отговаря, нека авторката на темата я използва.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”