мисия лондон
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: мисия лондон
Кво беше ние ядем патките, патките ядат червеи, а червеите ядат нас 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Да, квото каза Т. тва мисля и аз горе-долу. С изключение на това, че актьорската играна Катя беше много слаба според мене. Твърде много преиграваше тва момиче. Особено в сцените, където бяха само двамата с Юлиан Вергов.
Но филма определено е най-добрият български филм, правен след падането на комунизма.
Но филма определено е най-добрият български филм, правен след падането на комунизма.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тя Ани Пападопулу си е такава, мен хич не ме впечатли фактът, че преиграва. Такъв си й е начинът на игра и това е. Но ролята й отиваше, не можа да ме подразни. Пък и това "Piss off", дето се опита да го докара с британски акцент, много ми хареса.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз го дебна по торентите, но...него го няма.
Ще се чака до четвъртък, маааа му.
Ще се чака до четвъртък, маааа му.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
На торенти ще има да си чакаш :Р
Да, акцентите ги бяха докарали. Сиреч научили са достатъчно английски, че да е акцент, а не опит за говорене :Р Май само президентшата добави малко умишлено фалшивеене.
Да, акцентите ги бяха докарали. Сиреч научили са достатъчно английски, че да е акцент, а не опит за говорене :Р Май само президентшата добави малко умишлено фалшивеене.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не ми харесва нито шумната - по холивудски - рекламна кампания, нито празният, масов хумор, който се усеща от трейлъра на филма. Ако това е най-доброто, което нашето кино може да предложи, то кажете някой лош филм да гледам...
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Ти въобще гледа ли го ?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Natt, изобщо не е лош. Имай предвид, че аз рядко се впечатлявам осооооообено много от филми - а за този спокойно мога да кажа, че ме очарова. Не съм подозирала, че можем да правим и подобни "филми на прехода".
Ако искаш пример за "лошo" заглавие, което съм харесала ужасно много - "Рапсодия в бяло". До онзи ден бе любимият ми нов български филм (заедно с "Опашката на дявола", но с уговорки). Не мога обаче да отрека достойнствата на "Мисия Лондон", колкото и да ме радва камерната шантава история на героинята на Мая Новоселска. Просто става дума за съвсем различни неща и категорично нито едно от тях не е по-лошо от другото.
Впрочем, за мен "Рапсодия в бяло" е българският вариант на "Амели Пулен".
Ако искаш пример за "лошo" заглавие, което съм харесала ужасно много - "Рапсодия в бяло". До онзи ден бе любимият ми нов български филм (заедно с "Опашката на дявола", но с уговорки). Не мога обаче да отрека достойнствата на "Мисия Лондон", колкото и да ме радва камерната шантава история на героинята на Мая Новоселска. Просто става дума за съвсем различни неща и категорично нито едно от тях не е по-лошо от другото.
Впрочем, за мен "Рапсодия в бяло" е българският вариант на "Амели Пулен".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- LiL
- В началото бе словото
- Специалност: МПОС
- Курс: първи
Много свежарско филмче, бях впечатлена от Юлиан Вергов за пореден път. Още в първият момент като го видях с емблематичното шалче Burberry се усмихнах доволна, както каза някой вече..сякаш цял живот е бил посланик.
Катя и на мен не ми допадна особено, но пък приликата с Даяна бе поразителна.
Като цяло филмчето си заслужава гледането.
Катя и на мен не ми допадна особено, но пък приликата с Даяна бе поразителна.
Като цяло филмчето си заслужава гледането.
Явно целия шум около Мисията се е отразил добре на - приходи/зрители за втората седмица по кината.
"За втория си уикенд, по предварителни данни „Мисия Лондон” е бил гледан от 55 224 зрители, а приходите му възлизат на 427 166 лева с цели 20% повече от миналата седмица. Това прави общо 142 833 зрители до момента и немислимите за по-голяма част от филмите показвани по родните кина, 1 050 065 лева..." (сорс)
"За втория си уикенд, по предварителни данни „Мисия Лондон” е бил гледан от 55 224 зрители, а приходите му възлизат на 427 166 лева с цели 20% повече от миналата седмица. Това прави общо 142 833 зрители до момента и немислимите за по-голяма част от филмите показвани по родните кина, 1 050 065 лева..." (сорс)
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Много смях,много!
Хареса ми изключително много.
Актьорска игра,лафове,сценарий,идеята на филма ... всичко.
Бих отишъл и сигурно ще ида да го гледам пак,защото трябва да се подкрепят такива филми,а не да се чакат да се свалят от интернет.
П.С. Да живее птичият канибализъм!
Хареса ми изключително много.
Актьорска игра,лафове,сценарий,идеята на филма ... всичко.
Бих отишъл и сигурно ще ида да го гледам пак,защото трябва да се подкрепят такива филми,а не да се чакат да се свалят от интернет.
П.С. Да живее птичият канибализъм!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Вчера ходихме да го гледаме и заради празника ни одрусаха с 9 лв.
,но все пак не съжалявам. Много е приятно да видиш, че и нашето кино може да прави нещо, което си заслужава гледането.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Още не съм ходила, а ми става все по-любопитно
Ще трябва да намеря време.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да ви кажа за родителите ми: баща ми трудно се заглежда по филми изобщо, но се кефи на комедии. Майка ми не може да понася идиотски комедии и по принцип харесва филми, много различни от "Мисия Лондон". Е, и двамата се смяха страшно много - и вече два дни, откак сме го гледали заедно, го препоръчват на всички роднини и приятели. Много го харесаха.
Отделно и останалите зрители в салона квичаха от смях.
И продължавам да твърдя, че Юлиан е съвършеният актьор за тази роля. Толкова му ходи, че чак му тича.
Отделно и останалите зрители в салона квичаха от смях.
И продължавам да твърдя, че Юлиан е съвършеният актьор за тази роля. Толкова му ходи, че чак му тича.
В края на ноември
В края на ноември