1. Как се казваш? Георги
2. Откъде си? Варна
3. Кога си роден? (+ година) 14 юли 1990 (деня на френската революция)
4. (Дай линк със снимка.)
http://tinypic.com/r/2yyz2f4/4 И без това ще ме видите из факултетите, така че няма какво точно да крия.
5. Какво и къде (ще) учиш? Етнология в ИФ.
6. Защо точно това? Защото е интересно и защото пропуснах едни сроково за една друга държава..
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Мечтаех да стана президент и агитирах по гарите.
8. А какъв стана? Станах нещо поносимо за момента -надменен алкохолик.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Човек, който има нормален съкилийник.(все още не познавам съквартирантите)
10. Работиш ли? Какво? Да, работя, макар че съм в кратка пауза.В нотариална кантора и кореспондент на радио.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Не съм презадоволен и не съм отишъл в Ирландия.Както и не съм патувал с кораб до Норвегия.
12. Как смяташ да я изпълниш? Като направя така, че всичко да ми е спокойно и като си направя ваканция следващото лято примерно.
13. Обичаш ли? Не.
14. Обичан ли си? Не зная и не ме интересува особено много.Някакви хора казват, че съм, но всичко е моментно.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не и не искам да имам.Занимаване с глупости и губене на време.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Няма такава, предполагам.
17. С какво се гордееш? С факта, че имам нож от щик на Калашников.
18. От какво се срамуваш? От това, че понякога имам наченки на емоция.
19. На кого би искал да приличаш? Коргот от Barbaria.
20. А на кого - не? На Елцин!
21. Опиши себе си с една дума. Незаинтересован,случаен
22. Опиши приятелите си с една дума. нетолерантни
23. Какво те възхищава? Когато човек постигне хармония със себе си - демек спре да му пука за останалите (: .Също така хора с добро самочувствие, които знаят защо го имат.Тези, които успяват да се абстрахират от понятия и граници.
24. Какво те отблъсква? Retards.Фанатици на тема "властелина".Прекалено чувствителни хора.
25. В какво настроение си най-често? Апатично,готово за сарказъм или спокойно

26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Спокоен човек на случайността, който има всичко, от което се нуждае и не го интересува за почти нищо.
27. А как искаш да те възприемат? Не ме интересува особено много. (:
28. Какво е за теб сексът? Нещо хубаво.And let's face the real truth - love doesn't exist - ... is all.Факт.
29. А светът? Светът е торба с косми.Някои са руси и къси,не се забелязват и леко гъделичкат.Други пък са дълги,черни и дразнещи.И цитат на Кавалера от една добра песен "I feel so alone on this
irrational planet
30. Как виждаш света след 10 години? Виждам го като една пренаселена торба с косми.

31. Къде би искал да живееш? Във Варна....с опций за къща в Турне (приятен град в Белгия, от който съм доволен) и Ирландия или Норвегия.
32. Какво би искал да притежаваш? Уникално спокойствие и множество роби и робини.
33. Опиши идеалния партньор. Готви добре и не вдига много шум около себе си.Най-важното е да не е лигла и да спестява всички глупости от сорта "Ще сме завинаги заедно, нали, мило?" , "котенце" и т.н. Просто да не ме занимава с глупости.
34. Колко деца искаш да имаш? Ако изобщо имам - нека е едно.За да може да наследи всичко, без да се боричка с братя.
35. От какво искаш да умреш? От коршум в главата на 75 годишна възраст - разстрелян от червените кхмери стигнали от Камбоджа до България.С други думи - аз съм безсмъртен.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Тибет и дъното на океана, осветено като националния стадион.
37. А да направиш? Каквото и да направя, то ще бъде преходно.Ако мога ще върна робството като нещо разрешено и бих станал земевладелец и робовладелец.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Като цяло животът ми е доста доволен, но преди всичко, това че съм имал възможност да пътувам много и да разгледам много места.Да имам приятели с почти същите интереси и отношение като мен.
39. Най-лошото? Останах в северна Румъния без евро в джоба си по време на Зима.Не беше много приятно (:
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Рисувал е картина за мен.И съм бил споменаван по много приятен начин в коментар.
41. А най-подлото? Както казах бях оставен в северна Румъния без стотинка в джоба си на произвола на съдбата през зимата....

45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Мне...въобще не ме интересува дали много от хората съществуват.
46. Кое свое качество не понасяш? Понякога ставам съпричастен към човешките страдания, което е дразнещо.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Да......при това не един.

48. Какво ще кажеш за България? Красиво място.Има си всичко като цяло.

49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволен съм.Имам всичко, което ми трябва - поне го имах доскоро.Приятели, уийски, свободно време за всичко и достатъчно възможности за всичко, което пожелая.Аз съм един презадоволен и спокоен човек
50. Какво би променил в света? Бих върнал робството.Хората трябва да си знаят мястото по касти

.Също така бих въвел принципа на Пол Пот - "На света са му нужни само два милиона, всичко друго е ненужно и нежелано."
51. Любим цитат?
"Значи няма никакви граници, а, Джонатан? " (Ричард Бах) ; ""Край нас годините минават,
като забързани вълни,
и към морето на забравата
отнасят златните ни дни." (Николай Лилиев)
52. Любим исторически период? Защо? Ранно средновековие.Защото варварството е много правилен начин на развитие.И Гео Милев смята така за късното варварство.
53. Любима личност? Защо? Може би Атанас Далчев.Голям поет, голям философ.Другата е Ерик Картман, защото подкрепя моята идеология за живота : "Who gives a .... about what ya think?It's me and only me, don't forget it."
54. Любим сезон? Есен.
55. Любим цвят? Синьо и черно.
56. Любимо животно? Лъв,змия и куче.
57. Каква музика предпочиташ? The sound of victory.А в момента слушам Smallman - Two rivers.Метълът е чалга.Чалгата е метъл.Рапът и техното се мешат някъде между тях.....мех, просто имена.Различни и безсмислени имена.
58. Любим автор? Атанас Далчев.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Кралете на мъглите", разказ не зная, а стихотворението нека бъде "Когато сърцето умира"
60. Любим филм? "Гепи","Рокенролъ","Две димящи дула".
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Гангстерските филми на Гай Ричи - следователно Гай Ричи.А Вини Джоунс е пич.
63. Любимо ядинье? МЕСО!МНОГО МЕСО!Предимно пилешко.
64. Пийнье? Уийски или портокалов сок.
65. Имаш ли хоби? Какво? Да се разхождам през нощта и да слушам музика или да си говоря с някого.Да иронизирам.Да говоря.
66. Спортче, нещо? Бронзов медал по баскетбол преди години. 7години баскетбол, 3 години волейбол.И тенис на маса и на корт харесвам.Преди тренирах сериозно, вече само бягам от време на време.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Не.
68. Домашен любимец? Име? Дратхар - Роко, Бретон шпаньол - Джефри (на един познат англичанин, защото имат същия багаж в главата, даже кучето го надминава доста често) и норвежки шпиц - Бенджи.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Незаинтересоваността ми към всичко наоколо.Играя само на сигурно.Много съм критичен.Обичам да пия уийски и понякога с него да пуша по някоя и друга пура.Иначе цигари не пуша.

70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Че няма да успея да отида до Полша,Естония и Латвия, защото започваме лекцийте.Иначе трудно мога да съжала за каквото и да е.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Не.I don't give a .... 'bout them.
72. В какво вярваш? В разликата между социалните класи и в една висша сила.Те са равносилни

73. Какво искаш? Успех.Спокойствие.Отново да съм си във Варна, във вилата до града и да си гледам морето

74. Твоето мото? "На кого му пука..." (:
75. Какъв е смисълът на живота? Да станеш безсмъртен(буквално).
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? И без това няма какво да правя в 2:16 през нощта.
Bonus track 1: Любим форумец? ...
Bonus track 2: Най-противен форумец? ..
П.С.
shiny cruel bunny, съгласен съм с това, което мислиш "за света" .Много силна песен, макар че The last day on earth е по-добре според мен.
Anna molly , мисля, че с теб се запознахме в О!Шипка, при записването.
П.П.С.
Всеки любител на природата да отвори следния линк :
Част 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=KGrQcQ9fWLc
Част 2 :
http://www.youtube.com/watch?v=13QAPq02 ... re=related
Енджой