мисия лондон
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
мисия лондон
Някой гледа ли вече това творение на Алек Попов да каже 5 приказки? Аз го гледах ама мисля засега да си трая. Прощавайте ако има дублираща тема, разгледах и не намерих.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: мисия лондон
Утре или вдругиден. Зависи как ще се организирам. Ако някой иска компания, да свирне, засега се очертава да ходя сама.
Да си кажа - нямам някакви титанични очаквания. Но толкова ми е писнало от филми за изтерзаните маргинални образи, жертва на комунизма/прехода, че ако наистина са направили прилична комедия, която да ме разсмее и да си изляза от салона, без да искам да се метна отнякъде или да убия някого с брадва, ще го считам за постижение.
Having said that, не мисля, че ще ме разочароват.
А ти май отвори темата за "Шерлок" със същата уговорка, а после си затрая... или се лъжа (че бая време мина оттогава)? Ако си писал, се извинявам.
EDIT: Мхм, извинявам се. Сетих се, че щях да те бия заради онзи спойлър с гроба тогава.
Да си кажа - нямам някакви титанични очаквания. Но толкова ми е писнало от филми за изтерзаните маргинални образи, жертва на комунизма/прехода, че ако наистина са направили прилична комедия, която да ме разсмее и да си изляза от салона, без да искам да се метна отнякъде или да убия някого с брадва, ще го считам за постижение.
Having said that, не мисля, че ще ме разочароват.
А ти май отвори темата за "Шерлок" със същата уговорка, а после си затрая... или се лъжа (че бая време мина оттогава)? Ако си писал, се извинявам.
EDIT: Мхм, извинявам се. Сетих се, че щях да те бия заради онзи спойлър с гроба тогава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Гледах го днес. Честно казано - добре беше. Не съм главозамаяна, има какво да се желае разбира се. НО - филмът показа, че можем някога да се издигнем до нивото на най-добрите. Хареса ми, посмях се, публиката ръкопляскаше, което ми беше изключително приятно. Имаше традиционни селски реплики, и общо взето - имаше хумор - къде английски, къде български
. Хареса ми.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Сириъсли, никой ли не го е гледаЛ?
Peace is a lie. There is only passion.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз може и да се прежаля да го гледам. Имам някакво странно чувство, че това няма да е поредната българска помия от типа "Забранена любов", "Бунтът на Л", "Дзифт" и т.н. Който ги харесва да не напада - от малък изпитвам доста силен негативизъм към българските филми...с малки изключения, разбира се.Smoking Mirror написа:Сириъсли, никой ли не го е гледаЛ?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Добре, нали ти казвам, че аз го гледах.Smoking Mirror написа:Сириъсли, никой ли не го е гледаЛ?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я кажете Андреа добре ли си изигра ролята?

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, то пък една роля. Появи се за 30 секунди.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Викаш колкото и в рекламата я имаше, толкова и в целия филм 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Точно.FloWersOfEviL написа:Викаш колкото и в рекламата я имаше, толкова и в целия филм
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, имаше и две изречения, де. Или май беше едно, не знам.
Аз точно гледах филма и трябва да призная, че съм впечатлена. Да, може и да имаше селски реплики, но си звучаха съвсем намясто в устата на съответните персонажи. Някои от репликите са наистина култови - и, за мое учудване, някак ги бяха пропуснали в трейлъра (където бяха включени повечето смешни неща).
Хареса ми историята, хареса ми и как е заснет (бая пари са отишли и това се вижда), много, ама много ми хареса актьорската игра (особено Юлиан Вергов - все едно цял живот посланик е бил; още - Малин Кръстев, който си е гениален по принцип и отново блести, Ернестина Шинова и, разбира се, Любо Нейков, комуто тия характерни роли се удават невъзможно добре). Хванали са някакви типични образи, работили са с тях и отношенията им като основа, получило им се е. Това е моето мнение.
И се смях много, макар на моменти да ми беше тъжно, защото - поне според мен - се е получила една страхотна политическа (или по-скоро социална, всъщност) сатира. Неприятното е, че нито за миг не се усъмних във възможността това да е напълно реална ситуация, разиграваща се дори в момента в някое от посолствата ни в чужбина.
* И което ми направи най-силно впечатление и смятам, че беше много добре уловено - англичаните, които си търсеха патиците, нито за миг не можаха да предположат, че "пилците" може да са разфасовани и изядени. Алтернативните хипотези, които предложиха, ще ги спестя, за да няма спойлъри, но бяха къде-къде по-безумни и все пак бяха по-склонни да си ги представят.
За мен филмът си е наистина добър, оправда и надмина очакванията ми. Дори и да има какво още да се иска на моменти (а аз не се сещам за конкретна сцена, която бих променила, като изключим ужасната игра на актрисата в ролята на съквартирантката на Катя), на фона на всичко, което съм гледала от новото ни кино, този филм е шедьовър.
Аз точно гледах филма и трябва да призная, че съм впечатлена. Да, може и да имаше селски реплики, но си звучаха съвсем намясто в устата на съответните персонажи. Някои от репликите са наистина култови - и, за мое учудване, някак ги бяха пропуснали в трейлъра (където бяха включени повечето смешни неща).
Хареса ми историята, хареса ми и как е заснет (бая пари са отишли и това се вижда), много, ама много ми хареса актьорската игра (особено Юлиан Вергов - все едно цял живот посланик е бил; още - Малин Кръстев, който си е гениален по принцип и отново блести, Ернестина Шинова и, разбира се, Любо Нейков, комуто тия характерни роли се удават невъзможно добре). Хванали са някакви типични образи, работили са с тях и отношенията им като основа, получило им се е. Това е моето мнение.
И се смях много, макар на моменти да ми беше тъжно, защото - поне според мен - се е получила една страхотна политическа (или по-скоро социална, всъщност) сатира. Неприятното е, че нито за миг не се усъмних във възможността това да е напълно реална ситуация, разиграваща се дори в момента в някое от посолствата ни в чужбина.
* И което ми направи най-силно впечатление и смятам, че беше много добре уловено - англичаните, които си търсеха патиците, нито за миг не можаха да предположат, че "пилците" може да са разфасовани и изядени. Алтернативните хипотези, които предложиха, ще ги спестя, за да няма спойлъри, но бяха къде-къде по-безумни и все пак бяха по-склонни да си ги представят.
За мен филмът си е наистина добър, оправда и надмина очакванията ми. Дори и да има какво още да се иска на моменти (а аз не се сещам за конкретна сцена, която бих променила, като изключим ужасната игра на актрисата в ролята на съквартирантката на Катя), на фона на всичко, което съм гледала от новото ни кино, този филм е шедьовър.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
What she said, горе-долу. Накратко: Найс, да.Търговецът на кристал написа:...
А от това, че си е съввсем реална възможност, само ми става още по-смешно. Страхотни образи, много добра игра и убийствен диалог. Много качествено направен филм. Само да видим какво ще кажат британците, че... сами ще видите :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз, честно казано, предполагам, че ще разберат, че филмът не е насочен срещу тях, а срещу нас. Ама английска му работа, те с едни патки не можаха да се оправят...
А "найс, да" е възможно най-доброто обобщение, браво, Боби. Тъкмо говорих с нашите, казах на баща ми лафа за микрофона и той се задави от смях. Много иска да го гледаме, но каза, че ще ме изчакат да се прибера, за да отидем заедно.
Хех, направо ми светна денят.
А "найс, да" е възможно най-доброто обобщение, браво, Боби. Тъкмо говорих с нашите, казах на баща ми лафа за микрофона и той се задави от смях. Много иска да го гледаме, но каза, че ще ме изчакат да се прибера, за да отидем заедно.
Хех, направо ми светна денят.
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Брех, като чета какво пишат Т. и Н. ще взема наистина да се прежаля да дам ПАРИ да гледам БЪЛГАРСКИ ФИЛМ за пръв път от...почти 23 години.
Имаше подобна ударна реклама и за 'Дзифт" ама все си мисля, че този филм е поне 3 класи над него. 
- Of course not!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Гледай го. Мисля, че няма да съжаляваш. Аз не само дадох пари, ами и като излезе ДВД, ще си го взема. А, също ти препоръчвам, ако не си го гледал - Еудит.