Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- manntraxx
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и масови комуникации
- Курс: трети
Re: Журналисти 2010
Даа, ако може, за по-интересно, нека първо излезе историята, българския, резултатите от основния изпит журналистика и чак тогава тези ..
хахаха е не
Потребители разглеждащи този форум: Alis, Biondetta, cherpalto, cvetika, eliseya, emotikonka, fufula, Funkiest, gogofen, issoax, ivvv, kekozza, Maeve, manntraxx, miladima, mina_k, mravke, naitsirk, Petinkaaa, spring_girl, Syrian, Tancheto_, The_iMMortal_f, vik, westi, Wild Child и 47 госта
Има нов отговор в тази тема. Може би ще искате да промените мнението си.
Потребители разглеждащи този форум: Alis, Biondetta, cherpalto, cvetika, eliseya, emotikonka, fufula, Funkiest, gogofen, issoax, ivvv, kekozza, Maeve, manntraxx, miladima, mina_k, mravke, naitsirk, Petinkaaa, spring_girl, Syrian, Tancheto_, The_iMMortal_f, vik, westi, Wild Child и 47 госта
Има нов отговор в тази тема. Може би ще искате да промените мнението си.
-
miladima
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Смятам, че резултатите от редовните изпити на останалите предмети ще излязат по-бързо! 
Да те мразя - нямам сила! Да те искам - не бих си простил!
Да те моля - не ще го сторя! Да те обичам - не ще го повторя!
Да те моля - не ще го сторя! Да те обичам - не ще го повторя!
- Tancheto_
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
Mнения , мнения , мнения...Потребители ...потребители ... а резултати догодина
Последно промяна от Tancheto_ на 20 Апр 2010, 15:03, променено общо 1 път.
Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
- Курс: първи
Благодаря за мнението, дано не е вложена ирония, защото аз поне не улових такава. Доста хора ми го казват, дано отиде най-накрая в Божийте уши, респективно очи, постфактум - монитор.Syrian написа:"хомо телетъбиси"- ей това ме разби. Не можем да отречем, че човекът просто трябва да е в "Журналистика", ще постави много хора на място![]()
Но с това дето съм го написала или ша е 2, или ша е нещо сносно, доволно и преди всичко достатъчно! Много рискувах с написаното от мен...
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- Syrian
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е,уж трябва да се цени смелостта. Ако има трябват хора от конвейер е друг въпрос.
ВО - I курс
до коя годинаTancheto_ написа:Mнения , мнения , мнения...Потребители ...потребители ... а резултати до година
- Tancheto_
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
issoax написа:до коя годинаTancheto_ написа:Mнения , мнения , мнения...Потребители ...потребители ... а резултати до година
Е това само някоя гадателка може да ни каже :X
Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
- cvetika
- В началото бе словото
Аз се консултирах с гадателка, каза ми ДНЕС 
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Черпи я едни семки във вестникарска фунийка от мен, ако е познала 
Последно промяна от ivvv на 20 Апр 2010, 14:51, променено общо 1 път.
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Абе вчера най-добрата ми приятелка получава писмо от Ковънтри (университетеца в Англия), че мотивационното й писмо било с повече от 4000 символа..Е, ок съкръщаваме го, след известно време пак: "Мотивационното ви писмо надвишава 4000 символа" и в пристъп на гняв тя пише в отговор : "Абе да те е** в Г***, не мога да го сваля под 4000 символа... " (разбира се,не го праща, но доволно се посмяхме) Че и аз сега така да вдигна телефона , да се обадя на ФЖМК и да кажа: Абе да ви *** в **** , не мога да ви чакам резултатите 4000 дни.....
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Далавера
- В началото бе словото
Хах, казах ли ви че тояхното всеки момент, което казаха в 12 и 30 означава 5-6. Не съм и предполагал, че съм толкова прав. Или все ми се искаше дан е съм. А аз звъня на майка в 1 без 5 че тръгвам за училище да проверява сайта, че всеки момент ги били качвали.... Боже-е-е-е-е.... боже
Далавера ли е?
- Polina_lv
- В началото бе словото
хм е значи не само на мен са ми казали преди час-"В момента колегите ги качват,и ние всеки момент очакваме".... Не знам кой колко е психясал от чакането на тия резултати,ама аз всяка сутрин се събуждам,защото сънувам че има резултати..ставам и нищо.......
Тайната се крие в това....да не ти пука
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Доста оксиморонно поведение спрямо подписа ти 
Последно промяна от ivvv на 20 Апр 2010, 15:01, променено общо 1 път.