Колко деца или...какво семейство искате?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Колко деца или...какво семейство искате?
A кой ще ги ражда? Или си готова за три + родилни мъки? 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Бе готова съм, стига да имам материална възможност да си ги гледам.
Все пак нали за това съм жена?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дам, аз лично винаги съм завиждал благородно на жените затова, че могат да дават живот.Prudence написа:Бе готова съм, стига да имам материална възможност да си ги гледам.
Последно промяна от camel на 21 Апр 2010, 07:51, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И аз съм трето най-малко дете и определено щеше да ми е по-скучно сам.
- deny_s
- Вазов
- Курс: втори
Не е задължително. Аз имам брат и пак съм в голяма степен егоист.. може би, защото съм по-малката и сякаш по-глезената. 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ставаме, ставаме. При това - съвсем неволно.
Аз няма да забравя как най-добрата ми приятелка, която е една година по-голяма по-голяма от мен (и която просто обожавам), правеше планове как ще живеем заедно на общежитие, когато и аз стана студентка. С най-най-най-добри намерения й обясних, че ако искаме да си запазим приятелството, е по-добре да не живеем заедно, колкото и прекрасно да звучи като идея. Не съм свикнала да деля личното си пространство с никого и когато се наложи да го правя, ми е некомфортно, въпреки че всячески се съобразявам с него. Просто съм свикнала, когато затворя вратата на моята стая, да знам, че съм си в царството. Не се е налагало да деля нито стаята си, нито родителското внимание с някого (напротив даже, получавах цялото внимание на сериозен брой хора чааааак докато навърша 14, когато се роди братовчед ми (баба, мама, татко, баба и дядо, чичо, сестрата на другия ми дядо...).
От друга страна пък именно съзнанието за наличието на подобен егоизъм ме е направило изключително внимателна в отношението към личното пространство на другите и никога не подхождам към дадена ситуация с идеята, че всичко ми е позволено.
Така че егоизмът си е спирачка и играе много позитивна роля, но е задължително да си даваш сметка за съществуването му.
* О! А какви примери за завършени егоисти, които са били в ролята на по-малкото дете съм виждала... Ум да ти зайде. Абсолютно чувство за безнаказаност (не генерализирам, далеч съм от това, просто се сещам за няколко изключително фрапиращи примера).
Аз няма да забравя как най-добрата ми приятелка, която е една година по-голяма по-голяма от мен (и която просто обожавам), правеше планове как ще живеем заедно на общежитие, когато и аз стана студентка. С най-най-най-добри намерения й обясних, че ако искаме да си запазим приятелството, е по-добре да не живеем заедно, колкото и прекрасно да звучи като идея. Не съм свикнала да деля личното си пространство с никого и когато се наложи да го правя, ми е некомфортно, въпреки че всячески се съобразявам с него. Просто съм свикнала, когато затворя вратата на моята стая, да знам, че съм си в царството. Не се е налагало да деля нито стаята си, нито родителското внимание с някого (напротив даже, получавах цялото внимание на сериозен брой хора чааааак докато навърша 14, когато се роди братовчед ми (баба, мама, татко, баба и дядо, чичо, сестрата на другия ми дядо...).
От друга страна пък именно съзнанието за наличието на подобен егоизъм ме е направило изключително внимателна в отношението към личното пространство на другите и никога не подхождам към дадена ситуация с идеята, че всичко ми е позволено.
Така че егоизмът си е спирачка и играе много позитивна роля, но е задължително да си даваш сметка за съществуването му.
* О! А какви примери за завършени егоисти, които са били в ролята на по-малкото дете съм виждала... Ум да ти зайде. Абсолютно чувство за безнаказаност (не генерализирам, далеч съм от това, просто се сещам за няколко изключително фрапиращи примера).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Тоест смисълът на живота ти е в това да ражваш деца ли?Prudence написа:Бе готова съм, стига да имам материална възможност да си ги гледам.
Ами в интерес на истината, да. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами то май има някви системи, дето да може и мъж да роди,camel написа:Дам, аз лично винаги съм завиждал благородно на жените за това, че могат да дават живот.Prudence написа:Бе готова съм, стига да имам материална възможност да си ги гледам.
ако толкова те кефи...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Егати и ужасаMushmul написа:Тоест смисълът на живота ти е в това да ражваш деца ли?Prudence написа:Бе готова съм, стига да имам материална възможност да си ги гледам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Уместен въпрос. Изглежда, че това е смисълът, не че има много смисъл...Mushmul написа: Тоест смисълът на живота ти е в това да ражваш деца ли?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Все си мисля, че за да се съхраним като нация е необходимо малко по-голямо насърчаване на жените да раждат, че съвсем скоро ще станем 5 милиона. Явно дългата отпуска за майчинство само не е достатъчна. Трябва и нещо друго...
Но...да не изместваме темата. Просто...лирическо вкючване. 
- Of course not!