Биг Брадър Фемили
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Биг Брадър Фемили
Загледах го и честно казано ми стана интересно. Вие гледате ли го? Особено частта с "Цената на Истината" просто се хванах за главата как може да са избрали толкова "скандални" семейства с такива истории
. Представям си за другите какви работи ще излязат 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Re: Биг Брадър Фемили
Нямам телевизор и не съм го гледала, а май нямам и намерение.
Местя темата в раздела за телевизия
Местя темата в раздела за телевизия
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Това ми изглежда като зверска тъпотия, по-зле дори от турските сериали. Не бих си причинила мъчението да го гледам. То и без друго не гледам много телевизия...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
There's not the money printed in the worldallshallperish написа:Вие гледате ли го?
It'll be a cold day in hell
When pigs fly
или га цъфнат налъмите, по нашенски :Р
стигат ми извадките в "Господари на ефира"
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хаха, мене ме изкефи вчера оня Стоян как нацелува оня Цветелин
. Показа му, че може да си го прави каквото иска 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Боклуци не гледам.
Но турските сериали смятам, че не може да се сравнят с тая буламач по никакви показатели. Никой не може да ме обори, че Листопад е един от малкото хубави сериали на последното десетилетие по сюжет и актьорска игра
Но турските сериали смятам, че не може да се сравнят с тая буламач по никакви показатели. Никой не може да ме обори, че Листопад е един от малкото хубави сериали на последното десетилетие по сюжет и актьорска игра
- allshallperish
- Легендарен флуудър
За турските сериали има отделна тема. Принципно и аз съм скептично настроена към тоя тип предавания, но трябва да призная, че тоя път са го направили интересно. Това ми е "първото такова шоу", което заглеждам, ама е интересно
.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами гледах го веднъж-два пъти, в резултат започнах да дрънкам за него в общия ни чат и щяха да ме изядат хората, сигурно си видяла в хоронологията.
Аз а редовно гледане нямам сила, тия хора са яко зле.
Най-неприятното е, че от екипа се чудят как да ги изкарат представителна извадка на българския народ, с което съм категорично несъгласна. Аз чак такива идиоти не познавам, камо ли всички да са такива... 
~ Кътчето ~
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, чакай малко, не всички са идиоти. А такива идиоти, които ти споменаваш -бол, аз лично познавам мн такива
.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Гледах има няма 5-10 минути веднъж и ми стига. Такова опулване отдавна не бях правила. Тфа да си биеш и плюеш (буквално) жената и другите да седят и да се хилят... Ужас е много меко казано. Гледам и не вярвам на ушите си.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
ам по Великден гледах това дето им задават въпроси с детектора .. бяха оная дето до 17г била преспала с половината град и някакъв дето била голямата му любов .. та не ви ли се стори малко нагласено
точно на последния въпрос да се издъни и то с тоя отг 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, такива заключения правиш, защото не си си го пуснала от началото. Начи тоя е най-големият изрод в къщата (а и не само там принципно). Тая русата му жена точно това казваше, че е искала да покаже истинското му лице пред камерите, заради това го била вбесила така... Тоя я бил душил по време на семеен скандал и този Цветелин имал ограничителна заповед да не се приближава на по-малко от 40 метра без нейно разрешение. Колкото до тая 17 годишната - никой сценарист не е способен да вкара толкова малоумие в един женски мозъкFloWersOfEviL написа:Гледах има няма 5-10 минути веднъж и ми стига. Такова опулване отдавна не бях правила. Тфа да си биеш и плюеш (буквално) жената и другите да седят и да се хилят... Ужас е много меко казано. Гледам и не вярвам на ушите си.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Иначе ги бяха вързали с белезници, налиallshallperish написа:Цветелин имал ограничителна заповед да не се приближава на по-малко от 40 метра без нейно разрешение
Не, не знам, Ол, просто не ми е приятно да ги гледам,
Лорд Носферату написа:стигат ми извадките в "Господари на ефира"
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
По-голяма простотия от Биг Брадър по българската телевизия не са пускали...просто се погнусих от това предаване...никога не съм го гледал и няма и да го гледам