Добре, според теб не е ли малко тъпо да говориш така за учител? Като не ти се нрави - окей, не е нужно надълго и нашироко да обясняваш колко грозна била и не знам си кво. Имай малко уважение все пак, а и се съмнявам да я познаваш толкова добре, че да знаеш наистина каква е.vankataa написа:...
Мнение за преподаватели
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Мнение за преподаватели
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Имам уважение към всички утели, но това, че са учители не ги прави светци. Все пак затова пиша във форум за да споделя лично мнение при това съм достатъчно тактичен наистина гадните неща за тази жена да ги спестя тук. Познавам я добре и тя мен. Но наистина съм до тук с нея, защото не си заслужава. Точно в София е пълно е с добри препоподаватели без селски комплекси.

- Lace
- В началото бе словото
Ей, ама доста са злобнички тия коментари.Нали все пак за учене ставаше въпрос-какво е това оплюване?
Е да за учене разбира се, но нали когато учиш трябва да тие приятно. Какво толкова е възмутително, че някой споделя мнение нали затова сме тук, при това истината не винаги е приятна, така че това не е никакво оплюване, а самата истина! Успех на всички!