слабостите на преподавателите географи
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: слабостите на преподавателите географи
Абе всички са се забавлявали с тези подмятания....те в повечето случаи са добронамерени и незлобни 

ьяеаоиеуййжлмвлвдс
Последно промяна от sladurana на 22 Юни 2010, 01:41, променено общо 1 път.
в началото бе словото, после дойде науката и ми завъртя главата.....
- Bootylicious
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: втори
В женкарите сте пропуснали мястото на Стефан Карастоянов...
Where there is a will there is a way!
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
Абе кво ги обсъждате тия боклуци скапани и корумпирани в тоя жалък университет! Ако ще с 50 титли да са, всички в тая тъпа държава са едни жалки НЕЩАСТНИЦИ, а най-вече "професорите от най-големия и елитен (СКАПАН) Университет"!

- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Лесно е да обвиняваш, трудно е да се аргументираш! Не слагай всички в един кюп, говори конкретно!
Хаха, мда, той е прочут с това.Bootylicious написа:В женкарите сте пропуснали мястото на Стефан Карастоянов...

Подкрепям те напълно! Агресията, като начин на поведение и преуритет говори за ниско самочувствие и неудоблетвореност от самия себе си! Визирам "iztre6tenqlka"peterdi написа:Лесно е да обвиняваш, трудно е да се аргументираш! Не слагай всички в един кюп, говори конкретно!
Хей, "iztre6tenqlka" не всичко е сиво и черно!
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
Да, но все пак това не е ли форум, в който всеки може свободно да изказва мнения?!....а относно агресията, самочувствието ми и неудовлетвореността от себе си, мисля че не си ти човека, който да преценява хората по някакви си мнения във форум и да конкретизира другите!!! Виж първо своите "прЕуритети"sladurana написа:Подкрепям те напълно! Агресията, като начин на поведение и преуритет говори за ниско самочувствие и неудоблетвореност от самия себе си! Визирам "iztre6tenqlka"peterdi написа:Лесно е да обвиняваш, трудно е да се аргументираш! Не слагай всички в един кюп, говори конкретно!
Хей, "iztre6tenqlka" не всичко е сиво и черно!
Простете ако съм Ви засегнала! Изпитвам непоносимост към агресията!
Усмихнат и спокоен ден от мен !
А, относно уроците - спести си ги! Защото цялата дума е грешна, не само тази буква, признавам си!
Но и ти май не си наясно
Усмихнат и спокоен ден от мен !
А, относно уроците - спести си ги! Защото цялата дума е грешна, не само тази буква, признавам си!
Към всички изброени преподаватели мисля, че сте забравили проф. Славейков.
Абе хора да ви кажа, аз вече минах дисциплините при повечето от тези преподаватели и според мен тези подмятания са си чисти бъзици
За Бояджиев нищо лошо не мога да кажа, много объркани са му лекциите, но пък самият той като човек е голям пич. Карастоянов също много го уважавм, с това Косово неговото, Петърчанов е малко устат ама и той е симпатичен, за Тонито Трайков нямам мнение, аз съм му обидена до живот за една оценка

`Слънцето ми грее от очите
Тази вечер то няма да залезе`
Тази вечер то няма да залезе`
- canis lupus
- В началото бе словото
- Специалност: геология
Carling написа:Абе хора да ви кажа, аз вече минах дисциплините при повечето от тези преподаватели и според мен тези подмятания са си чисти бъзициЗа Бояджиев нищо лошо не мога да кажа, много объркани са му лекциите, но пък самият той като човек е голям пич. Карастоянов също много го уважавм, с това Косово неговото, Петърчанов е малко устат ама и той е симпатичен, за Тонито Трайков нямам мнение, аз съм му обидена до живот за една оценка
![]()
Е да де, ама имаше и един лаф: Майтап на гол Г** си е живо Е****...
Съжалявам, че не мога да цитирам дословно, но модераторите ще ме резнат на секундата...
!!!