Защо исках!
После името СУЮФ беше достатъчно силно гравитационно поле, което да ме задържи там, въпреки астрономическите сили, които ме тласкаха навън, да избягам с викове далеч от това недоразумение. Ама тва е - ако искаш да учиш право - СУЮФ!
Защо СУ?
Модератор: MidwinterSun
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Re: Защо СУ?
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
- Zell
- В началото бе словото
- Курс: първи
По-скоро СУ избра мен, а най-точно казано: избраха СУ вместо мен, но като се замисля и аз бих го избрах, заради хубавото централно място. Определено не се чувствам на място, нито във факултета, нито в специаността, но пък не мога да отрека, че на моменти наистина е весело, ;p
-
heartseasee
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
То и аз не съм започнала още,ама да се изкажа
Известно време живеех при баба ми в София,бях малка,когато си счупих крачето и понеже се побърквах в апартамента,баща ми ме качи на раменете си и реши да ме разведе из ключовите места в София,едно,от които е най-старият български университет.Когато реших да кандидатствам в СУ,татко каза,че тогава съм казала,че искам да уча там..Понеже не си го спомням този момент,не знам дали е вярно..Но иначе и аз гледах Али Макбийл,Адвокатите от Бостън,четях Джон Гришам и реших,че ще съм юристка...Надявам се да не се разочаровам,защото мечтая за това от малка,аз съм сигурно един от малкото идиоти,които са кандидатствали само в един университет 
- what_is_love
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: трети
Винаги съм искала да бъда приета в СУ.Главна роля за ориентира ми към правото е баба ми,която винаги казваше "Ще бъдеш приета право и то в СУ".То пък все,че стана.
Но иначе винаги съм харесвала да се потапям във водите на правото,т.е когато гледам някой филм,чета книга.
Друга причина е,че най-много исках след 12 клас да продължа образованието си в София-за това и кандидаствах и в УНСС(приета съм право там
).Та това е в общи линии...
Но иначе винаги съм харесвала да се потапям във водите на правото,т.е когато гледам някой филм,чета книга.
Друга причина е,че най-много исках след 12 клас да продължа образованието си в София-за това и кандидаствах и в УНСС(приета съм право там
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Като човек, който се надява скоро да го завърши - измъкне, и аз това се питам - ЗАЩО СУ?
Когато кандидатствах - СУ беше единственото ми желание. Университет с традиции и престиж, особено в областта на хуманитарните науки.
Последните две години осъзнах, че традициите не са това, което са били, а престижът си е лежане на стари лаври.
Та и аз се питам - ЗАЩО СУ???
Когато кандидатствах - СУ беше единственото ми желание. Университет с традиции и престиж, особено в областта на хуманитарните науки.
Последните две години осъзнах, че традициите не са това, което са били, а престижът си е лежане на стари лаври.
Та и аз се питам - ЗАЩО СУ???
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
А защо питаш, питам аз...
ЗАЩО ПИТАШ???

ЗАЩО ПИТАШ???
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.