Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
За тези, които ще ходят на курса : Пак ще кажа, че е интересно за обща култура и щеше да е много полезен ако имаше устен изпит.. Но за писмен.. Само "Творческо писане".
) Иначе аз се запознах с много интересни хора и бях по-спокоен на изпита, а това ми помогна да съм креативен, хаха.
) Политоложката е супер готина, строга, знаеща, увлекателна като преподавател. Точно мой тип преподавател. Мануела по радио също е доста интересна, както и декана.
Бе, ще ви хареса предполагам курса,но не знам до каква степен ще е полезен
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
1. Инсталирай фонетиката.Kristina Mihaylova написа:ZdrawejteIskam da popitam tezi, koito sa se zapisali za kursa po jurnalistika, ot kolko 4asa trqbwa da sme vyv fakulteta na 6 april, za6toto ne otkrih takawa informaciq nikade. Blagodarq =]
2. Кликни ТУК
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Като е добре да сме там час по-рано (9:00), ако се наложи да ни разделят на два курса. Така са казали на баща ми като ме е записвал.
А иначе Боби ми каза, че за Журналистика местата са 45 за момичета и 20 за момчета. Нека той да потвърждава, аз не знам.
А иначе Боби ми каза, че за Журналистика местата са 45 за момичета и 20 за момчета. Нека той да потвърждава, аз не знам.
http:\\bsskg.wordpress.com
-
fufula
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
И аз разбрах, че местата за момичета са 45, а за момчета - 20.
Но също един познат от ФЖМК ми каза, че миналата година са влезли повече хора от първоначалната бройка.
Не знам..

Но също един познат от ФЖМК ми каза, че миналата година са влезли повече хора от първоначалната бройка.
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Местата и миналата година бяха 45:20. Тва 190 не знам откъде си го чул и какво е значело...
Влизат повече хора от утвърдената бройка само ако има примерно петима на последното място с еднакъв бал, защото няма как да се тегли чертатата. Ако още 4 девойки имат бал, равен на този, който има 45-тата, ще влязат 49.
Влизат повече хора от утвърдената бройка само ако има примерно петима на последното място с еднакъв бал, защото няма как да се тегли чертатата. Ако още 4 девойки имат бал, равен на този, който има 45-тата, ще влязат 49.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Как 190 беangeloff написа:Как 65 като миналата година бяха 190?
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами общо са 189. Явно затова е объркването.Варненец написа:Как 190 беangeloff написа:Как 65 като миналата година бяха 190?72 ма сме журналисти- 72 ма ПР и 45 книги
Само не разбрах как сте по 72, ако са 45:20?
П.п. Христос Воскресе!
http:\\bsskg.wordpress.com
- Wild Child
- В началото бе словото
Резултатите тази седмица ли трябва да се появят ?
Иначе за тези, които сега ще ходят на курса...да знаете, че първите 2 пъти ще са много интересни, после става малко скучно и се пригответе за голямо разминаване в изискванията за писането на есето...това изнерви голяма част от хората в януаро-февруарския курс...успех !
Иначе за тези, които сега ще ходят на курса...да знаете, че първите 2 пъти ще са много интересни, после става малко скучно и се пригответе за голямо разминаване в изискванията за писането на есето...това изнерви голяма част от хората в януаро-февруарския курс...успех !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ре-лоадssk написа:Ами общо са 189. Явно затова е объркването.Варненец написа:Как 190 беangeloff написа:Как 65 като миналата година бяха 190?72 ма сме журналисти- 72 ма ПР и 45 книги
![]()
Само не разбрах как сте по 72, ако са 45:20?
П.п. Христос Воскресе!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Имаше допълнително влезли затова 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
-
fufula
- В началото бе словото
Аз като си предавах работата ги попитах и те ми казаха, че обикновено отнема около 10 дена.Но трябва да имаме предвид и ваканцията от 1-6 април.Wild Child написа:Резултатите тази седмица ли трябва да се появят ?![]()
- Tancheto_
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
Wild Child написа:
Аз като си предавах работата ги попитах и те ми казаха, че обикновено отнема около 10 дена.Но трябва да имаме предвид и ваканцията от 1-6 април.И аз вече се психирах, само за резултатите си мисля.
Психозата е обзела и мен хахах ,дори сънувам някакви откачени сънища от сорта на припадък докато си гледам оценката и много подобни
Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Миналата година по Руски се явих на изпит на 15ти и резилтата беше готов на 21.
С разликата че бяхме 125 кандидата
Edit: Айде, тръгвам за София, ще се видим на курса.
С разликата че бяхме 125 кандидата
Edit: Айде, тръгвам за София, ще се видим на курса.
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
*LoLiTkA*
- В началото бе словото
Исках да попитам има ли смисъл от явяването на този курс, тъй като изпита е само писмен ? Не е ли идеята да разчупиш мисленето си , а не да го рамкираш ?
А иначе се явох на изпита на 28-ми и мислех че съм се справила добре, но с времето се разубеждавам
Писах за много неща- кратко , ясно и с доказателства... Не е нещо толкова нестандартно, но мисля че го написах по интересен начин - направих една стълба или градация (както искате) на темата
Успех на всички !