Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Momchi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Re: Журналисти 2010
Здравейте
Доста добри попадения е имало като гледам кой какво е писал , въпросът е комисията как ще ги оцени.
Аз лично го направих под формата на интервю , интересно ми е друг дали е направил същото
А , и да питам - за колко общо места във факултета измръзнахме около 1000 човека на 28 ? 
Който е бил в 272 - да свирка
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
Momchi написа:ЗдравейтеДоста добри попадения е имало като гледам кой какво е писал , въпросът е комисията как ще ги оцени.
Аз лично го направих под формата на интервю , интересно ми е друг дали е направил същото
А , и да питам - за колко общо места във факултета измръзнахме около 1000 човека на 28 ?
Аз бях там.
ПОСЛЕДНО!!!ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е?????svetlio.varna написа:Важно!!!
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хаххахахах.. евалата на компютърджиите! Мнооооого хитро!=))
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
О, не! Матурите изобщо, ама изобщо не ме тревожат. Те са най-лесните от всички изпити, които ми предстоят, а и вярвам, че на повечето от вас.
И между другото не очаквах столевка
, а една голяма дупка на мястото на оценката ми!Или право казано - очаквах дисквалифицирана, защото си заградих страниците с кръг, което май е грешно! Дано аз греша, че иначе...

И между другото не очаквах столевка
You can never go too far...
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
И аз очаквам подобна изненада, защото не се подписах на идентификационното картончеsteli написа:О, не! Матурите изобщо, ама изобщо не ме тревожат. Те са най-лесните от всички изпити, които ми предстоят, а и вярвам, че на повечето от вас.![]()
И между другото не очаквах столевка![]()
, а една голяма дупка на мястото на оценката ми!Или право казано - очаквах дисквалифицирана, защото си заградих страниците с кръг, което май е грешно! Дано аз греша, че иначе...
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
steli написа: защото си заградих страниците с кръг, което май е грешно! Дано аз греша, че иначе...![]()
![]()
Спокойно, на нас ни казаха, че няма проблеми за номерацията, даже и да си заградил номерата на страниците
"Don't go," he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
The Lovely Bones
The Lovely Bones
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Споко бе, хора.. Те не анулират за щяло и нещяло=) Аз си спомням как миналата година треперех за същото, понеже като първата кифла се бях изтипосала с някакъв червен лак и си надрасках с червено листа, докато пишех..
За редовния вече си бях научила урока..
А един друг колега беше драскал много, ама мега много, и то далеч не по правилата за ''редактиране'', и му бяха писали 2, но предполагам, че е това беше и поради факта, че беше хипер нечетливо...
И все пак-2, а не анулиране. Има разлика, особено ако имаш приемлива оценка на другия изпит, а той я имаше.
А един друг колега беше драскал много, ама мега много, и то далеч не по правилата за ''редактиране'', и му бяха писали 2, но предполагам, че е това беше и поради факта, че беше хипер нечетливо...
И все пак-2, а не анулиране. Има разлика, особено ако имаш приемлива оценка на другия изпит, а той я имаше.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
Дано липсата ми на подпис на идентификационното картонче не ми изде главата.NikTa написа:Споко бе, хора.. Те не анулират за щяло и нещяло=) Аз си спомням как миналата година треперех за същото, понеже като първата кифла се бях изтипосала с някакъв червен лак и си надрасках с червено листа, докато пишех..За редовния вече си бях научила урока..
Едва ли. След като сте си попълнили данните правилно. Но коя съм аз да говоря, след като до преди малко не знаех, че няма проблем с номерирането. Но, както се казва, това да ни е проблема. Другите неща ако са наред, едва ли ще издребняват за един подпис . 
You can never go too far...
Дано да няма проблем нито на подписи, нито за номериране.steli написа:Едва ли. След като сте си попълнили данните правилно. Но коя съм аз да говоря, след като до преди малко не знаех, че няма проблем с номерирането. Но, както се казва, това да ни е проблема. Другите неща ако са наред, едва ли ще издребняват за един подпис .
Просто аз колкото пъти се сетя за тоя подпис и толкова си се ядосвам на мен си, че... Малко акъл да имаш, ама да ти дойде, когато трябва.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе верно, колко са местата? Има ли официална информация? 
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
Nadejda_Angelova
- В началото бе словото
и аз и аз бях тамBecksy написа:Momchi написа:ЗдравейтеДоста добри попадения е имало като гледам кой какво е писал , въпросът е комисията как ще ги оцени.
Аз бях там.ПОСЛЕДНО!!!ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е?????svetlio.varna написа:Важно!!!
иначе за първоаприлската шега... не е много хубаво да си играете така с психиката на хората
There was a time when blackberry and apple were just fruits...
-
Kristina Mihaylova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Zdrawejte
Iskam da popitam tezi, koito sa se zapisali za kursa po jurnalistika, ot kolko 4asa trqbwa da sme vyv fakulteta na 6 april, za6toto ne otkrih takawa informaciq nikade. Blagodarq =]