Компютарни специалности

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Re: Компютарни специалности

Мнение от dexteriti »

Всеки средно малоумен може да се оправи с гугъл и да разбере каква е разликата. Всеки малоумен пуска тема, а тоя се нарежда до кристо и перишката по форумно недоразумение :lol: Тоя бутон не е ли само за гъзолизци :lol:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

dexteriti написа:Всеки средно малоумен може да се оправи с гугъл и да разбере каква е разликата. Всеки малоумен пуска тема, а тоя се нарежда до кристо и перишката по форумно недоразумение :lol: Тоя бутон не е ли само за гъзолизци :lol:
Абе ти верно си мн зле :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: . За кво се буташ там, където нищо смислено не можеш да кажеш :connie_mini_rofl: . Дори в това ме биеш :connie_mini_rofl:

Декстирити ето до какво "недоразумение" води четенето на Илиада :connie_mini_spin: Пу-пу.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Дарлинг, какво точно смислено искаш да кажа? Идея си нямаш колко по-запознат съм с учебния план от теб и то само благодарение на search engines, а не на теми даващи право такива като теб да отговарят :lol: Вярно е, че дори и тук съм по-добре :lol:
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

Учебните планове и баба ми може да го прочете и сравни. Различно е, ако чуеш мнението на някой, който учи дадена специалност, райт?
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Kat написа:Учебните планове и баба ми може да го прочете и сравни. Различно е, ако чуеш мнението на някой, който учи дадена специалност, райт?
Спор няма.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

dexteriti написа:Дарлинг, какво точно смислено искаш да кажа? Идея си нямаш колко по-запознат съм с учебния план от теб и то само благодарение на search engines, а не на теми даващи право такива като теб да отговарят :lol: Вярно е, че дори и тук съм по-добре :lol:
Ами аз не се бутам да отговарям като не знам, ама ти гледаш да се намесиш във всяка тема с "просветената си персона", няма ли къде другаде да избиваш комплекси :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

allshallperish написа:
dexteriti написа:Дарлинг, какво точно смислено искаш да кажа? Идея си нямаш колко по-запознат съм с учебния план от теб и то само благодарение на search engines, а не на теми даващи право такива като теб да отговарят :lol: Вярно е, че дори и тук съм по-добре :lol:
Ами аз не се бутам да отговарям като не знам, ама ти гледаш да се намесиш във всяка тема с "просветената си персона", няма ли къде другаде да избиваш комплекси :lol:
Избивам време, не комплекси. Точно ти се буташ и пишеш глупост след глупост, и съвсем не трябва да спираш, сега ти си поД прожекторите :lol: Аз колко не разбирам, друга тема. Нали има такива като теб, които по-малко разбират :lol:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

dexteriti написа:
allshallperish написа:
Избивам време, не комплекси. Точно ти се буташ и пишеш глупост след глупост, и съвсем не трябва да спираш, сега ти си поД прожекторите :lol: Аз колко не разбирам, друга тема. Нали има такива като теб, които по-малко разбират :lol:
В това число - и ти :lol: . Ако имаш нещо да ми казваш - ЛС, кво само спамиш след мене? Понеже ти ме намесваш в постовете си, не виждам причина да ти седя длъжна :lol: .
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”