Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Хе! Т.е. имаме познал - браво, браво. Дано са ги запълнили с полета на мисълта си - ще чакаме отчетите по-късно.
А темата как беше формулирана точно?
... аз щях да пиша и за Лудия Шапкар, пък! Дали някой се е сетил и за заешката дупка и Алиса, освен за дупките по пътищата и в бюджета?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Първата от контролните ми харесва много. Втората - и тя, всъщност, защото имам много конкретна идея за нея.
Добре, че не кандидатствам сега - много щеше да ме е яд, че са дали точно тая тема, вместо която и да е от контролните.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Много хубава тема!
Само дето се удивявам на непреборимата им склонност да дават банални неща, за да предизвикат хората.. А има толкова други начини да го направят...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
аз написах класическа статия за дупката в която е изпаднала българската икономика и за супербойко заел се с тежката задача да я оправи (не се надявам на повече от 3)
ами на мен за оригиналност ще ми дадат 0 точки, просто такава липсва, писах за дупката в бюджета на Гърция и фалита й, дали няма и дупката в нашия бюджет да ни докара до това положение (давах го оптимистично, че кабинетът "Борисов" ще се справи) и вплетох накратко за дупките по пътищата, и на мен да ми пишат 3 за това - евалата
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи...
Да не ви окуражавам напразно, но ако сте изказали неоригинални мисли по оригинален начин, може и да се доберете до 4, 4 и нещо..
Което обаче хич не ви устройва при тази остра липса на устен изпит..
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Ако има някой, който ще бъде тук моля пишете, че да се запозная се с някого преди изпита.
Ако толкова държиш да се запознаеш с някой, а няма с кой- аз съм на линия Ще те надъхам за изпита, ще те изчакам след него, пък после ще ми кажеш как си се справила на по чашка червено вино у нас(както казваше един бивш (за щастие) "преподавател" във факултета)
Шегата настрана, ако ще правите събиране- правете го преди изпита Не забравяйте, че всеки свършва своя гениален труд по различно време
Хаха много бих се радвала да се запозная именно с теб. Сигурна съм, че ще се опиташ да ме надъхаш, но незнам дали ще успееш. А за виното..........
хахаха, няма проблеми Сега не можахме, но дано си се справила на изпита Догодина ви чакам във ФЖМК, изглеждате интелигентни и интересни Дано ви е харесала темата- прилича малко на нашата за "боклуците "
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аз започнах философски и писах за дупките по пътя на живота, след това вече писах за България - за нарочно изкопаните от някои хора дупки по време на несвършващият вече 20 години преход, за това, че се избрали Бойко с надеждата да запълни дупките в системата.. След това писах, че той не може да оправи държавата сам и трябва и ние да му помогнем като си променим начина на мислене и балканския манталитет. Дадох пример за българското момиче и циганина, които се метнаха под влака в опит да запълнят дупката помежду си. Тъй като момчето обаче оцеля казах, че дупката между двамата влюбени се е превърнала в пропаст и на края на абзаца писах, че за всичко това сме виновни ние заради предубедеността ни към хората. Накрая писах как преди 1 година влязохме в ЕС, но все още не мога да се нарека с гордост европеец, за дупката между българите и европейците. За заключение писах, че за да стигнем края на житейския си път трябва да се научим да запълваме дупките по него.
А дано пишат една хубава оценка
Последно промяна от His Divine Shadow на 28 Мар 2010, 19:10, променено общо 1 път.
His Divine Shadow написа:На края писах как преди 1 година влязохме в ЕС, но все още не мога да се нарека с гордост европеец, за дупката между българите и европейците.
Пич, наистина ли си написал, че преди 1 година сме влезли в ЕС?
ПП: Накрая се пише слято...
(Г. Г.)
NikTa написа:Да не ви окуражавам напразно, но ако сте изказали неоригинални мисли по оригинален начин, може и да се доберете до 4, 4 и нещо..
Което обаче хич не ви устройва при тази остра липса на устен изпит..
Много точно казано.,.. Не искам да ви давам напразни надежди, но първо, че на предварителен оценките са ниски масово и второ- без устен единствения ви шанс е да сте различни, а това което прочетох като поустове в темата досега- не се сърдете, но не е от най-оригиналните Усех въпреки това и дано проверяващите го харесат!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
писах толкова ексцентрични и различни неща,че очаквам или 2 (3 в най-добрия случай) или над 5...сега ще видя до къде се простират границите им на представата им за оригиналност и ще знам за редовния иначе не ми се разказва подробно,но не съм включила никаква политика