Слави Трифонов vs. Бойко Борисов

Модератори: Don Horhe, Lord

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Слави Трифонов vs. Бойко Борисов

Мнение от svetlio.varna »

Ако сте гледали Шоуто на Слави поне веднъж за последната почти една година, знаете за какво става въпрос :)

Edit: Ами още от времето когато генералът беше секретар на МВР шоуто беше най-големия му "поддръжник". Любо Нейков направи сигурно поне 1000 превъплъщения в ролята на Бойко Борисов, предтсвяйки го като супергреой най-общо. Настоящият премиер имаше относително стабилен медиен комфорт на първите избори за кмет на София, в които участва, на вторите също. Още преди много да създаде ГЕРБ със Слави Трифонов бяха приятели, дори обсъждаха възможността да създадат обща патриотична партия.

След създаването на ГЕРБ нещата рязко се обръщат. Слави спира да лъска услужливо рейтинга на своя доскорошен приятел и започна да води открита негативна кампания спрямо Борисов. В началото на годината премиерът обяви, че Слави му е поискал 50% от ГЕРБ и затова е тази кампания срещу него. Слави отрича, а Росен Петров в едно свое предаване, когато на гости му е министър-председателят, лаконично вмъква фразата "но ти ни излъга тогава" (тоест нас със Слави, когато с теб искахме да правим партия). Слави сега твърди, че медиите "лижат задника на премиера", който ги заплашва и упражнява някакъв контрол върху медиите.
Последно промяна от svetlio.varna на 27 Мар 2010, 12:47, променено общо 1 път.
Facebook
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Слави Трифонов vs. Бойко Борисов

Мнение от pora_e_priqtel »

Не съм. За какво става въпрос?
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Слави от години ми е противен и антипатичен и предаването му е супер тъпо и изчерпано. Не съм го гледала и аз не знам от кога, само някви откъси покрай някакви конкурси дето правеше в предаването и то щото някой праща да се види нещо.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Аз мисля, че би било много удачно и двамата да се съберат на едно място, за изясняване на проблема. Мисля също така, че би било много удачно, точно същото време и място да са се оказали апетитни и за някоя терористична група, която да направи атентат. :lol:

Сериозно, мисля, че това е поредният абсурден сеир, с който двустранно си вдигат рейтинга.
Knights of the Cross
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Ураган написа:Да, но бойко е много по-злѣ.

Зле е онзи народ, чиито идоли са хора като Слави Трифонов и Бойко Борисов. Да се надяваме, че след като Бойко се провали окончателно, Христо Стоичков няма да направи партия. Защо ако Стоичков реши да влезе в политиката, народа ще гласува и за него. После, като иде в Брюксел, ще разправя на европейците: "ту парс... самтаймс уин, самтаймс люн"... което все пак е по-добре от бойковите лафове, за "Цветанов с багера" и за "шменти-капели"...
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

вечен студент написа:
Ураган написа:Да, но бойко е много по-злѣ.

Зле е онзи народ, чиито идоли са хора като Слави Трифонов и Бойко Борисов. Да се надяваме, че след като Бойко се провали окончателно, Христо Стоичков няма да направи партия. Защо ако Стоичков реши да влезе в политиката, народа ще гласува и за него. После, като иде в Брюксел, ще разправя на европейците: "ту парс... самтаймс уин, самтаймс люн"... което все пак е по-добре от бойковите лафове, за "Цветанов с багера" и за "шменти-капели"...
Защо мислиш, че правителството ще се провали ? Интересно ми е ?

Иначе Слави лошо си изигра картите и му остана само да плюе през предаването си.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Слави действително е продажник и в шоуто си ще пропагандира всичко, което на момента му изнася. Предметът на темата е само едно от многото му противоречащи си превъплъщения пред годините - помните, предполагам, как по едно време взе да се прави на големия българин с албума "Прима патриот", а в последващо предаване откровено се гавреше с "Опълченците на Шипка". Умът ми не може да побере как може още има фенове, на чиито гръб да си прави парите.
Strength and honor.
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.

Мнение от blz »

И двамата са боклуци.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Звучи като Слави да има зъб на Бойко, защото не му е дал тлъст пай от ГЕРБ. Не бих се учудил, ако Дългия наистина е искал да прави партия с него. Има си голяма постоянна аудитория, удобна трибуна, висок рейтинг - идеален е за популистолюбив народ като нашия.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Слави отдавна изпусна момента, в който можеше да изпозлва рейтинга си някакви политически цели. В момента хората, които го недолюбват, значително преобладават над феновете му и тенденцията все повече се засилва. Ако пред време се беше пробвал, със сигурност щеше да успее, защото, каквото и да си говорим, голямата част от народа ни е доволно проста ;)

та, идеята ми беше, че и сам Бойко си имаше достатъчно популистки рейтинг, а Слави с нищо нямаше да допринесе за покачването му. Борисов трябва да е тъп(хм, тук теорията ми малко издиша), за да го вземе за партньор.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Двама изтъкнати популисти на едно място - не е добра комбинация :P
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Бойко ВъСъ. Слави всъщност е Бойко ВъСъ. Ковачки
Нищо ново или сензационно...двама политически съперници

Другата клюка е, че сега Слави си прави партия, която ще се коалира с РЗС срещу Бойко и Атака...ииии там с революциите, гилотините и новата конституция....шото Ковачки се провали с ЛИДЕР и сега ще си осинови осиротелите РЗС...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Така, както го представяш, ми звучи обречено на провал. Сбирщина на аутсайдери + едно популярно лице.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

То като се сещам Ковачки как осинови Новото време на последните парламентарни избори :lol: Нищо не остана от тях.
Facebook
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Не намирам никаква съществена разлика между двамата :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Публикувай отговор

Обратно към “България”