За метросексуалните "мъже"

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Опитвате се да разбутате духовете - тъкмо, гледам, се стигна до консенсус. :)
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Циндил-Пиндил написа:д'еба тия педали :P нов термин измислиха :lol: :lol:
Извинявай, а ти кой/коя беше? Не гейовете са измислили този термин...и не е тяхна заслугата че, както казах "мухлясалите и въшлясали" БГ псевдо мъже, от софрата със свински джулани и лук, скочиха в солариумите, СПА-центровете и салоните за красота където козметичките със сетни сили да се преборят със сърбящите ги четини! Не е на гейовете вината че вместо ефтина ракия, свикнаха ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА ХУБАВ АЛКОХОЛ! Не е на гейовете вината че магазините по Витошка вече не са за тях НЕЩО КОЕТО Е ПАДНАЛО ОТ КОСМОТА И Е МИСТЕРИЯ! Не е на гейовете вината че аромата на естествена пот е заменен с аромат на Версаче, Булгари и Армани! Не е на гейовете вината че разбраха какво означава "Лайф-Стайл"!! И не е на гейовете вината че изглеждат 1000 пъти по-добре така и им завиждат!!! Вината мили мои Е ИЗЦЯЛО ВАША!!!
LOVE IS A FORCE OF NATURE

Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

пак се почна... :? :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ми тогава и аз ще стана гей, ще ме е*е някой дебел или слаб
богат чичко.И тогава и аз ще мога да си позволя да си купя
съответните миризми и т.н. :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Да, почна се...защото от коментари кат тоя тях ги е страх и на фризьор да отидат, камо ли да им изчистят лицата! Ако си бръсне краката-е гей, ако си скубе веждите-е гей, ако ходи фешън-е гей, ако е с прическа различна от 1-ви номер или бушменски масури-е гей! Глупости, глупости, глупости...връщате ме 16 години назад...не-116! Подтискате ги по всевъзможни начини и очаквате да го приемат? Досега са го правили...е сега няма да стане на вашата...

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Оппппааааа...Измести темата :D

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:geek:
Ако си бръсне краката-е гей, ако си скубе веждите-е гей, ако ходи фешън-е гей, ако е с прическа различна от 1-ви номер или бушменски масури-е гей!
Ако се бръсне краката - не е гей,защото не всички геьове го правят.Ако си скубе веждите- не е гей, защото не всички геьове го правят, ако ходи фешън - не е гей, защото не всички геьове го правят. НИма твърдиш, че за да прави един мъж тези неща и да има прическа различна от "1-ви номер или бушменски масури" трябва задължително да е гей? О, МОЛЯ ТЕ ! :sad5:
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...

Метросексуален? Отде ги измисляте тия тъпотии БРЕ?

Има голяма разлика между хигиена и хермафродит, пък!

Метросексуални мъже... Повръща ми се от такива глупости, затова отивам да си ям джУлана и чесъна, да се обличам в пресни кози кожи, щото не съм метросексуален и съм една отживелица, лайфстайлът ми е озарен от еФтина ракия и естествена пот, мухъл и въшки, харесват ме кифли и четините ме сърбят... Заклеймете ме, скривам се.
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Boromir написа:тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...

Метросексуални мъже... Повръща ми се от такива глупости, затова отивам да си ям джУлана и чесъна, да се обличам в пресни кози кожи, щото не съм метросексуален и съм една отживелица, лайфстайлът ми е озарен от еФтина ракия и естествена пот, мухъл и въшки, харесват ме кифли и четините ме сърбят... Заклеймете ме, скривам се.
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Boromir президент!!!!!!!
Изображение

Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Boromir написа:тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...

Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимката :wink: ) Това че ти мислиш че е смешно и прочие дрън-дрън са глупости. Повярвай ми :wink: и да отказваш ще се наложи :wink: Вие какво си мислите бе? То да не е концерт по-желание ??? "Не ми харесва туй явление, да изчезне" ? По-добре го приемете...иначе ще измъчвате и комплексирате само и единственно себе си :wink:

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Докато има достатъчно сбъркани "мъже" с деградираща У хромозома (или изобщо с липсваща такава), ще се налага. Докато има достатъчно жени (или гейчета), които да намират това трагично и болестно състояние за "секси" и "стайлиш", пак ще си се налага.

Ама над скъпото Боре тия неща НЯМА да се наложат. Не е редно и не може същество от мъжки пол да изглежда като византийски евнух и да се държи като такъв, че на всичкото отгоре и да се бие по гладките хилави гърди с ароматизираните юмручета и да твърди, че това е то модерният мъж и "видите ли, аз по-добре ги знам тЕя работи, защото съм съвременен, чак маникюрът ми свети от съвременност!"

"А вий... вий сте комплексари!", както почти е казал метросексуалният поет някога.
Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Свалям ти шапка, Boromir!
syrditko написа:Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимката Wink )
Да този образ е отковено педалски.Лъха не само педерастия,
но и извратеност и нечистоплътност!!!

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Сърдитко нещо не схвана шегата и от там се започна пак да повтаряме едно и също...Става досадно вече.Ще взема да я заключа!
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

като сме го ударили през просото, Crematory, случайно на едно друго място да се подвизаваше с ник Join me in death? :lol:
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

Паган написа:Свалям ти шапка, Boromir!
syrditko написа:Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимката Wink )
Да този образ е отковено педалски.Лъха не само педерастия,
но и извратеност и нечистоплътност!!!
Паган! Паган! Пагааан!

Crematory написа:Сърдитко нещо не схвана шегата и от там се започна пак да повтаряме едно и също...Става досадно вече.Ще взема да я заключа!
ми темата според вече се изчерпа, казахме си аквото си казахме, чакай само до довечера, че днес ще се возя в метрото и ако има секс там ще пиша довечера....
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”