ЗАДОЧНО?!?!?! Моля ви за съвет!

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

miss_india
В началото бе словото
Специалност: нупче
Курс: първи

ЗАДОЧНО?!?!?! Моля ви за съвет!

Мнение от miss_india »

Здравейте! Аз съм от 1 курс НУПЧЕ. Напоследък си мисля да мина 2 курс задочно, но тъй като НУПЧЕ няма задочно обучение, си мисля за ПНУП или СОЦИАЛНА, СПЕЦИАЛНА педагогика. Тоест харесват ми педагогическите дисциплини, просто се чудя дали задочното обучение като цяло е добър вариант, повече ли ги късат по изпити, въобще минава ли се лесно, с учебния материал как се справяте. Просто наистина ми се налага да работя постоянна работа, което не е съчетаемо с редовна форма на обучение.А и в случая повечето изпити ще ми бъдат признати и може и да не загубя тази 1 година. МОЛЯ ВИ, колеги споделете опит и мнения, без значение от коя специалност сте. Благодаря ви!
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: ЗАДОЧНО?!?!?! Моля ви за съвет!

Мнение от Pisobella »

ами... СПЕЦИАЛНАТА педагогика е различна от НУПЧЕ/ПУПЧЕ, както и Социалната...
предлагам ти да се запознаеш добре с програмите и да прецениш какво искаш..
Иначе не знам колко лесно се минава и кво е положението - тук във форума има няколко човека задочно от ФНПП ама не знам нито кои бяха, нито дали им е тегаво....
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Drava
От дъжд на вятър
Специалност: Начална и предучилищна педагогика
Курс: втори

Мнение от Drava »

Аз съм ПНУП задочно. На изпити могат да те прецакат само по една причина - да не знаеш нищо. Досега не се е случвало някой от преподавателите да се заяде и за кеф да ни скъса. Най-добре е обаче да не чакаш редовните изпити, а да взимаш всичко на предварителен. Така например лятото ще ти остане напълно свободно. Ако ти се налага да работиш това е удачен вариант.
La Liberté guidant le peuple!
Изображение

http://booksbg.blogspot.com/ моя блог :)
miss_india
В началото бе словото
Специалност: нупче
Курс: първи

Мнение от miss_india »

Благодаря ти за информацията, наистина е нужно някой от опит да ти обясни как стоят нещата. Благодаря:) Ако има още някой задочник, също да споделя ;)
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”