За метросексуалните "мъже"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Извинявай, а ти кой/коя беше? Не гейовете са измислили този термин...и не е тяхна заслугата че, както казах "мухлясалите и въшлясали" БГ псевдо мъже, от софрата със свински джулани и лук, скочиха в солариумите, СПА-центровете и салоните за красота където козметичките със сетни сили да се преборят със сърбящите ги четини! Не е на гейовете вината че вместо ефтина ракия, свикнаха ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА ХУБАВ АЛКОХОЛ! Не е на гейовете вината че магазините по Витошка вече не са за тях НЕЩО КОЕТО Е ПАДНАЛО ОТ КОСМОТА И Е МИСТЕРИЯ! Не е на гейовете вината че аромата на естествена пот е заменен с аромат на Версаче, Булгари и Армани! Не е на гейовете вината че разбраха какво означава "Лайф-Стайл"!! И не е на гейовете вината че изглеждат 1000 пъти по-добре така и им завиждат!!! Вината мили мои Е ИЗЦЯЛО ВАША!!!Циндил-Пиндил написа:д'еба тия педалинов термин измислиха
![]()
LOVE IS A FORCE OF NATURE
Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Да, почна се...защото от коментари кат тоя тях ги е страх и на фризьор да отидат, камо ли да им изчистят лицата! Ако си бръсне краката-е гей, ако си скубе веждите-е гей, ако ходи фешън-е гей, ако е с прическа различна от 1-ви номер или бушменски масури-е гей! Глупости, глупости, глупости...връщате ме 16 години назад...не-116! Подтискате ги по всевъзможни начини и очаквате да го приемат? Досега са го правили...е сега няма да стане на вашата...
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ако се бръсне краката - не е гей,защото не всички геьове го правят.Ако си скубе веждите- не е гей, защото не всички геьове го правят, ако ходи фешън - не е гей, защото не всички геьове го правят. НИма твърдиш, че за да прави един мъж тези неща и да има прическа различна от "1-ви номер или бушменски масури" трябва задължително да е гей? О, МОЛЯ ТЕ !Ако си бръсне краката-е гей, ако си скубе веждите-е гей, ако ходи фешън-е гей, ако е с прическа различна от 1-ви номер или бушменски масури-е гей!
тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...
Метросексуален? Отде ги измисляте тия тъпотии БРЕ?
Има голяма разлика между хигиена и хермафродит, пък!
Метросексуални мъже... Повръща ми се от такива глупости, затова отивам да си ям джУлана и чесъна, да се обличам в пресни кози кожи, щото не съм метросексуален и съм една отживелица, лайфстайлът ми е озарен от еФтина ракия и естествена пот, мухъл и въшки, харесват ме кифли и четините ме сърбят... Заклеймете ме, скривам се.
Метросексуални мъже... Повръща ми се от такива глупости, затова отивам да си ям джУлана и чесъна, да се обличам в пресни кози кожи, щото не съм метросексуален и съм една отживелица, лайфстайлът ми е озарен от еФтина ракия и естествена пот, мухъл и въшки, харесват ме кифли и четините ме сърбят... Заклеймете ме, скривам се.

- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Boromir написа:тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...
Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимкатаBoromir написа:тц, тц, тц, накъде отива този свят, чак не мога да заспя от вълнение и размишления...
Докато има достатъчно сбъркани "мъже" с деградираща У хромозома (или изобщо с липсваща такава), ще се налага. Докато има достатъчно жени (или гейчета), които да намират това трагично и болестно състояние за "секси" и "стайлиш", пак ще си се налага.
Ама над скъпото Боре тия неща НЯМА да се наложат. Не е редно и не може същество от мъжки пол да изглежда като византийски евнух и да се държи като такъв, че на всичкото отгоре и да се бие по гладките хилави гърди с ароматизираните юмручета и да твърди, че това е то модерният мъж и "видите ли, аз по-добре ги знам тЕя работи, защото съм съвременен, чак маникюрът ми свети от съвременност!"
"А вий... вий сте комплексари!", както почти е казал метросексуалният поет някога.
Ама над скъпото Боре тия неща НЯМА да се наложат. Не е редно и не може същество от мъжки пол да изглежда като византийски евнух и да се държи като такъв, че на всичкото отгоре и да се бие по гладките хилави гърди с ароматизираните юмручета и да твърди, че това е то модерният мъж и "видите ли, аз по-добре ги знам тЕя работи, защото съм съвременен, чак маникюрът ми свети от съвременност!"
"А вий... вий сте комплексари!", както почти е казал метросексуалният поет някога.

-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Свалям ти шапка, Boromir!
но и извратеност и нечистоплътност!!!
Да този образ е отковено педалски.Лъха не само педерастия,syrditko написа:Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимката Wink )
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Паган! Паган! Пагааан!Паган написа:Свалям ти шапка, Boromir!
Да този образ е отковено педалски.Лъха не само педерастия,syrditko написа:Скъпо Боре, след цялата дандания и патардия около метросексуалноста последните годинки, образът който съвременния мъж доби съвсем не е хермафродитски ( виж ми снимката Wink )
ми темата според вече се изчерпа, казахме си аквото си казахме, чакай само до довечера, че днес ще се возя в метрото и ако има секс там ще пиша довечера....Crematory написа:Сърдитко нещо не схвана шегата и от там се започна пак да повтаряме едно и също...Става досадно вече.Ще взема да я заключа!