БКП бълнуват фашисти, пак.
Re: БКП бълнуват фашисти, пак.
Хахахаха, егати тъпаците. По-тъп репортаж скоро не бях виждал. 
Knights of the Cross
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
От финалните кадри, където показаха надписа FREE PALESTINE!, стана съвсем ясно кои са авторите на надписите и че нямат нищо общо с нацисти и др. подобни. Това са представители на арабската колония в София. Не е трудно да им съчустваме. Надписите са антиизраелски, а не антиеврейски или антиюдейски.
За мен Палестина е това, което е щяла да бъде Източна Румелия, ако Османската империя е била вкарала свои гарнизони в нея, каквото право е имала по Берлинския договор.
Но защо не си припомните кой остава шеф на БНТ вече почти година след идването на власт на ГЕРБ? Уляна Пръмова! Какво повече? Отвратиелна манипулация.
Сега отивам да пиша в сайта на БНТ.
За мен Палестина е това, което е щяла да бъде Източна Румелия, ако Османската империя е била вкарала свои гарнизони в нея, каквото право е имала по Берлинския договор.
Но защо не си припомните кой остава шеф на БНТ вече почти година след идването на власт на ГЕРБ? Уляна Пръмова! Какво повече? Отвратиелна манипулация.
Сега отивам да пиша в сайта на БНТ.
Into the endless we ride... 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се надявайте БНТ да дойдат. Казаха, че не са си платили таксите и май ще ги спират. 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но когато трябва да пуснат някоя дезинформация са на предна линия... 
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Да, те и всичките свастики и расистки надписи из София сигурно също не са дело на фашизирани ултраси, ми на агент провокатори от БНТ и БКП!
Нямам представа кой е драскал, но при всички положения не е особено умен, като е повече от ясно каква ще е реакцията на онези параноици от "Шалом" и високоинтелигентната ни журналистика. Освен ако това не е била целта, разбира се
Вероятно наистина са палестинците, пък както знаем те ходят на родните фашистки шествия, барабар със забрадените си жени. Това, което мога да кажа е, че не е никой свързан с ФАБ, едва ли са и генийчетата от Анархосъпротива, при все нелепата им декларация.
Не е лесно да си тиква, ей! Чак ми става жал за такива като тебе, честно 
А останалите са турци, на пряко подчинение на масонската ложа!защото значителна част от анархистите в България са именно от еврейски произход.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отдавна я търся тази песен...tamerlan написа:Не е лесно да си тиква
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ами ето я:alter ego написа:Отдавна я търся тази песен...tamerlan написа:Не е лесно да си тиква
![]()
http://vbox7.com/play:a9d48f9f
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Тук вярно сте се оляли. От ФАБ само дъщеричката на Райчев е четвърт еврейка по майчина линия. Не че това има кой знае какво значение де.Ураган написа:В случая повода е по-сериозен, защото значителна част от анархистите в България са именно от еврейски произход.
Strength and honor.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ураган написа:Ураганът никога не е написал това, което ти цитираш, колега, редактирай си публикацията.
Коментарите в Алтеремедия няма какво да ми ги цитирате, нали и аз я чета?
Те не са част от редакцията и тя не отговаря за това което се пише! Да не говорим за голямата свобода на мнението, което предоставя!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Както кажеш...

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Явно бъдещето на бялата раса е в сигурни ръце 
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Що трябва да се извърташ? Решил си да го пуснеш във форума, бидейки редовен пропагандатор на бенесарските идеи и е нормално е да предположим, че си съгласен с текста. Само да не кажеш сега, че Алтермедия не е трибуна на БНС-тата, защото лично съм чувал от техен член, че имат поне двама редактори там.Ураган написа:
Това не съм написал никога.
Strength and honor.