Мен тази черна статистика малко ме плаши
Какво мислите?
При ромите високата смъртност парира високата раждаемост. Те не са ни проблем, що се отнася до "вземане" на държавата.allshallperish написа:Статията - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2861731
Мен тази черна статистика малко ме плаши. Наскоро някакъв циганин се изказал по телевизията, че те заедно с турците щели да избият българите и да си вземат държавата
. Което не е далеч непостижимо, при положение, че в ромско семейство се раждат средно 5 деца, а в българско - 1-2.
Какво мислите?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
allshallperish написа:Обаче нас рациото ни спира да създаваме големи семейства. Теб ти е ясно, че не можеш да гледаш 2 деца на 19-20 години, нали? Та до 25 например да имаш вече 5? Ясно ти е, че тия деца не могат да водят нормален живот, поради тая причина не ги и правиш. И в крайна сметка с две деца не правиш нищо за приръста на населението,понеже ти и жена ти умирате
, а децата ти все едно ви заместват тоест 2:2. Трябва да имаш поне 3 деца, за да си направил нещо за приръста на населението.
Into the endless we ride... 
Защото са можели да издържат децата, а и семействата са били много по-стабилни. Все пак цялото ни брачно право до 1945-та е било каноническо и е нямало такъв морален разпад, какъвто е налице днес...issoax написа:м тей де .. едно време що са имали по 5 6 7 деца в семейството .. щото са нямали интернет
Into the endless we ride... 
тии сериозно лиBagatur написа:Защото са можели да издържат децата, а и семействата са били много по-стабилни. Все пак цялото ни брачно право до 1945-та е било каноническо и е нямало такъв морален разпад, какъвто е налице днес...issoax написа:м тей де .. едно време що са имали по 5 6 7 деца в семейството .. щото са нямали интернет
Нека просто да кажем, че в условията на ниско технологично производство, ръчният труд е незаменим, и многото деца са били нужни за стопанствотоBagatur написа:Защото са можели да издържат децата, а и семействата са били много по-стабилни. Все пак цялото ни брачно право до 1945-та е било каноническо и е нямало такъв морален разпад, какъвто е налице днес...issoax написа:м тей де .. едно време що са имали по 5 6 7 деца в семейството .. щото са нямали интернет
Раждаш си работна ръка? ХМ....happyswift написа:Нека просто да кажем, че в условията на ниско технологично производство, ръчният труд е незаменим, и многото деца са били нужни за стопанствотоBagatur написа:Защото са можели да издържат децата, а и семействата са били много по-стабилни. Все пак цялото ни брачно право до 1945-та е било каноническо и е нямало такъв морален разпад, какъвто е налице днес...issoax написа:м тей де .. едно време що са имали по 5 6 7 деца в семейството .. щото са нямали интернет