И аз се записах март месец така че наистина им се обади да оправят проблема на време, стискаме палци
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- city_glam
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
Аз си мислех, че сега този в неделя е първият
Устният е премахнат
И аз се записах март месец така че наистина им се обади да оправят проблема на време, стискаме палци
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
На мене ми изписва "Некоректно въведени данни!Моля повторете!",когато си проверявам...Не знам какво да правя,а преди дооста време се записах...Дайте линк към сайта за данни,може пък да бъркам сайта,не знам...
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- summer_f_
- Пишете, о, братя
Здравейте, скъпи съфорумци! Аз от доста време следя темичката, но чак днес реших да се регистрирам. Смятам и аз да се пробвам на изпита в неделя, пък ще видим какво ще излезе
Що се отнася до евентуалните теми, май не сме представили много много.. Какво ще кажете да изведем основните проблеми, по които може да се формулира темичката?
Що се отнася до евентуалните теми, май не сме представили много много.. Какво ще кажете да изведем основните проблеми, по които може да се формулира темичката?
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- Eluveitie
- В началото бе словото
И аз имах същия проблем до снощи. Днес сутринта им звънях и се оказа,че вече са ми въведени данните,така че пробвай пак или направо им звънни.Becksy написа:На мене ми изписва "Некоректно въведени данни!Моля повторете!",когато си проверявам...Не знам какво да правя,а преди дооста време се записах...Дайте линк към сайта за данни,може пък да бъркам сайта,не знам...
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. 

И моите данни са въведени... Нещата стават все по-реални с наближаването на неделя. Късмет на всички и най-вече спокойствие! 
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
-
Becksy
- От дъжд на вятър
Благодаря!
Днес видях,че са ми въведени данните.
По-спокойна съм...
Харесва ли ви тема "Семейство"?
Харесва ли ви тема "Семейство"?
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Чудя се дали няма да се заиграят с идиотската идея за семеен Биг Брадър. (Тая вечер гледахме с нашите и осъзнах колко съм привилегирована откъм обкръжение...) Антикризисните мерки, реформата в образованието, дупките по пътищата, протеста в Пазарджик онзи ден, макар че стигна ли до там, паля от раз и почвам да сипя огън и жупел. Нещо, свързано с цирковете на президента и Дянков, ми се струва все по-малко вероятно.
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
Becksy
- От дъжд на вятър
Всичко,което изброи е нереално скучно...Мисля,че темата ще бъде много по-интересна и неконкретна,ако ме разбирате...kinda like you crazy написа:Чудя се дали няма да се заиграят с идиотската идея за семеен Биг Брадър. (Тая вечер гледахме с нашите и осъзнах колко съм привилегирована откъм обкръжение...) Антикризисните мерки, реформата в образованието, дупките по пътищата, протеста в Пазарджик онзи ден, макар че стигна ли до там, паля от раз и почвам да сипя огън и жупел. Нещо, свързано с цирковете на президента и Дянков, ми се струва все по-малко вероятно.
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Помня, че миналата година, когато дадоха Братя скандалът около тях вече беше отдавна отминал. Дори се учудих. 
http:\\bsskg.wordpress.com
- emotikonka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Здравейте, хорица!
Реших и аз да се включа в темата, тъй като съм от кандидатите! Не остана време.....та...желая ви мн късмет на всички..!
Извинявайте за спама...ама Eluveitie от коя паралелка си в 4ег ?!
Извинявайте за спама...ама Eluveitie от коя паралелка си в 4ег ?!
Impossible is Nothing !
-
parvenita
- В началото бе словото
ето ви и моите предположения, затварянето на болниците, наглите, акция октопод, импийчмънт на президента, може и брадъровците да са набутани ама не ми се вярва,пушенето на пбществени места, дупки, данъците на фолкзвездите.... друго май не ми идва на ум
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
На кого му пука за данъците на фолкзвездите? о.0 (Впрочем това слято ли се пише?)
Бекси, защо да е нереално скучно? Мен например това, което ще направят с учебната система, живо ме интересува. Ние сме й жертви, нека поне следващите хлапета да са малко по-добре, макар че не храня кой знае какви надежди. Иначе, каквото и да дадат, ясно, че няма да е конкретно. Предизвикателството, предполагам, е да го свържеш с няколко различни, актуални или лично за теб интересни и познати теми, и то така, че тезата да е ясна, ударна, стегната и изгладена до съвършенство, без доказателството да размива мисълта. Що дрънкам глупости като не съм била на изпит всъщност? =D
п.п. Интересно ми е има ли някъде някак качени есета от минали години.
Бекси, защо да е нереално скучно? Мен например това, което ще направят с учебната система, живо ме интересува. Ние сме й жертви, нека поне следващите хлапета да са малко по-добре, макар че не храня кой знае какви надежди. Иначе, каквото и да дадат, ясно, че няма да е конкретно. Предизвикателството, предполагам, е да го свържеш с няколко различни, актуални или лично за теб интересни и познати теми, и то така, че тезата да е ясна, ударна, стегната и изгладена до съвършенство, без доказателството да размива мисълта. Що дрънкам глупости като не съм била на изпит всъщност? =D
п.п. Интересно ми е има ли някъде някак качени есета от минали години.
-
arshavin
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Здравейте и от мен. Имам един малко странен, а може би и глупав въпрос. Как точно става въвеждането на данни, къде се въвеждат и защо. Чета, че повечето от вас са си въвели данните някъде, но не успях да разбера какво точно имате предвид.
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
http://ksk.uni-sofia.bg/
Тук, за да провериш къде си разпределен.
Което ми напомни - хубаво ми излизат изпитите и часовете за провеждане, но защо не ми излиза мястото? о.0
Тук, за да провериш къде си разпределен.
Което ми напомни - хубаво ми излизат изпитите и часовете за провеждане, но защо не ми излиза мястото? о.0
- summer_f_
- Пишете, о, братя
Наистина може да е нещо свързано с брадърите... От рода на "Експеримент" 
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!