"Детски игри"... много странен ми се стори и въобще не ми хареса толкова, колкото си мислех, че ще ми хареса.

Има няколко (три, ако не се лъжа) екземпляра от Låt den rätte komma in и един от Hanteringen av odöda, който в момента е в един колега (те бяха два, ама единият май изчезна*). (:Nattevandrer написа:"Låt den rätte komma in"Ако някой знае дали има Lindqvist в Нордика или пък има нещичко от него, нека се обади. /към скандинависти/
Е всички филми с Бекинсейл бях гледал без Ема и още един, носещ заглавието Cold comfort farm, които се каня да гледам в най-скоро бъдеще, НО...този филм го бях проспал.Търговецът на кристал написа:High Fidelity
Малко странен, малко прехвален, малко не-мой-тип (напомни ми на нещо средно между "500 Days of Summer" и онзи, в който бащата разказваше на дъщеря си за 3 (или 4, не помня) жени в живота си и тя трябваше да познае коя е майка й (не беше лош, ама смятайте колко ме е впечатлил, та да се чудя 10 минути как се казваше - за "Definately, Maybe" става дума).
От един момент нататък стана много хубав, но като цяло си беше муден, объркан, някак нелогичен и не особено приятен. И все пак - последните десетина минути не бяха никак лоши. Абе, един от филмите, които явно са правени по линията на най-малкото съпротивление: търсили са нещо, намерили са го, файн. Но не казва нищо ново, а мацката в главната роля бе груба и изобщо... неадекватна ми изглеждаше.
Иначе Джон Кюзак е пич, харесва ми (още от Serendipity, което пък е едно ужасно симпатично филмче, което обаче създава отвратително несправедливи и неизпълними очаквания - Камилчо, ако не си го гледал: спешно!!!), а и ролята му отива. И прилича ужасно много на един от най-близките ми приятели.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...