blz написа:Глупости говори тоя Димитров, което е обичайно за него.
Това ли са аргументите, че нещо не разбрах?blz написа:Значи по принцип най-голямата глупост при Димитров е, че въобще се е родил. Следващата най-голяма глупост е, че зае мястото на доста по-кадърен от него човек. Следващата глупост е идеята му за капитал на ООД от 2лв. Накрая идва тази статия, където пак говори някви глупости. Следващата му глупост е, че се мисли като Дянков за топ финансист, всъщност няма идея за какво става въпрос. Тук е уместно да споменем и костов, както разбира се и хората от бсп. Последното го добавям за да не скочите като настъпени госпожички, че съм бил червен.
1.Това с раждането не намирам и защо да го коментирам.
2.Юруков далеч не можеше да мине за кадърен. Той беше част от порочно лоби, включващо хора като Бисеров и кръговете около Софиянски. А такива хора, след като веднъж си сбъркал с тях, е хубаво да не ги допускаш повече да те саботират.
3.В статията не виждам кое е глупост - всичко е абсолютно точно казано.
4.Не знам дали се има за топ-финансист, не съм го питал. Обаче той е в Парламента, за да дава експертно мнение, а не да се скатава от заседания, за да тъпче кебапчета. Ако това, че си върши работата, за теб е проблем, значи просто е хубаво да се преподредиш приоритетите, защото иначе щеше да викаш, защо не си вършат работата.
5.Костов - какво за него? Не, че съм се съмнявал, че ще стане дума за политика и някой няма да изтърси някоя глупост по негов адрес, твоите с нищо не са по-различни от тези на всичките всезнайковци преди теб. Само че, като изключим пропагандата и нападките на лично ниво, доказателства, с които да го очерните реално липсват.
Into the endless we ride...