Мнение за преподаватели
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Мнение за преподаватели
Здравейте, искам да ми помогнете, необходима ми е информация за една преподавателка казва се Красимира Лазарова от Образователни технологии София. Чух от позната, че е добра, но това не ми е достатъчно. Моля Ви, ако някой има впечатления от Красимира Лазарова да ми пише, да сподели личните си впечатления, дали работи добре с ученици. 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Мнение за преподаватели
Не мислиш ли, че е малко късно да започваш уроци?
Компютърни науки 1 курс
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
По всяка вероятност е 11 клас
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мен пък ме приеха без никакви частни уроци. Вярно не от първия опит, а от втория, но ме приеха и сега съм отличничка и стипендиантка. Една колежкаразправяше как април месец учителка й отказала да я обучава, защото било късно вече, тя се ядосала, седнала с книгите и учебниците и... да, познахте, и нея я приеха.
Така че, Дарина, и 12-ти клас да си, не е късно да почнеш уроци, щом искаш.
Така че, Дарина, и 12-ти клас да си, не е късно да почнеш уроци, щом искаш.
~ Кътчето ~
Благодаря ви! Страхотни сте! Дано все пак науча още нещо за въпросната учителка Краси, защото наистина няма много време и искам да съм сигурна, че ще направя правилен избор.
Кажете ми, става ли Краси или да търся друга!
Все пак не ми трява дърта, изкукала бабка, а млада готина, съвременна и опитна учителка!

Все пак не ми трява дърта, изкукала бабка, а млада готина, съвременна и опитна учителка!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
В случай, че преподава по история - да, много е добра. Тя май че е и нещо като мениджър на фирмата. Аз бях при нея навремето. За друга Краси не се сещам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

^
И аз само за една се сещам. Вече си написах мнението на лично на авторката.
Иначе е напълно възможно да се подготви човек за толкова време. Ако не успее да се справи до предвариелния, то на редовния е съвсем реално
И аз само за една се сещам. Вече си написах мнението на лично на авторката.
Иначе е напълно възможно да се подготви човек за толкова време. Ако не успее да се справи до предвариелния, то на редовния е съвсем реално
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Здравейте да ви кажа ако става въпрос за същата женичка Красимира от офиса им на Руски паметник, че не бива. Аз и мой приятел не бяхме доволни, защото меко казано е комплексирана и изнервена от живота тази жена. Незнам на какво се дължи това, но явно няма добър личен живот
Не съм доволен от начина и на преподаване при това се изживяваше на всезнаеща и се правеше на много важна. За мен тази жена е провициална селска учителка и мястото и не е сред съвремената младеж

Даринче, щом ти харесва ходи при нея, теб пък може да те хареса
ние явно взаимно не се харесахме с тая Красимира, и не само аз казах ти и още едно момче пак беше със същите впечатления като мен. Чувал съм разни неща за тази жена ама не ми се ще да ги споделям тук, и не са никак позитивни все пак е форум за кандидат студенти
Злобна и доста грозновата е
не ме кефеше тази жена, антипатична и отблъскваща и не говори добре. Дано да не те объркам ама, ще ти напиша лично мнение с подробности около въпросната учителка, няма да повярваш какво се говори за тая.
По добре поразпитай за друга има колкото искаш много по в час от нея.
Добре, чакам!
E, явно не става за ходене на кафе, макар че и с това не съм съгласна, но е факт, че в нашата група под 5 оценка на изпитите нямаше.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Маре аз не я искам и за кафе, че ще ме е срам с нея да седна. И да ти кажа май не само кафе и се искаше ...
повярвай ми
Ти кога си ходил на уроци при нея? И не ти вярвам, защото и аз съм ходила при нея и знам доста неща за нея ОТ нея, а не от някакви историйки . Тея гимназиалните истории, слухове, клюки и така нататък не мисля, че са уместни на такова ниво. В училището, в което учих 5 години се тиражираха слухове, които се предадоха и на хората след нас, но в последвствие като опознаеш човека, за когото се "говори, че", както и животът му, действителността е доста по- различна.
Се тая...аз съм до тук, на Дарина пожелавам успех на КСК и да не се плаши от обемите
В сесийно време за темите ще се сещаш с носталгия
Се тая...аз съм до тук, на Дарина пожелавам успех на КСК и да не се плаши от обемите
Роналд Рейгън
Не те карам да ми вярваш и да се съгласяваш с моето мнение и на мен ми е казвала доста неща за самата себе си така, че знам доста подробност от нея. Аз също съм и споделял доста, но тук говорим за друго. Тъй като бях издненадан от тая селска учителка и поразпитах тук там, не става въпрос за слухове или клюки. Толкова за тая смачкана Красимира и без това не прилича на нищо, като мъж го казвам. Май много реклама и направих.
И както казах да си предава на село от където и е, по добре ще се впише там. Явно е любимка на селското упорито простолюдие.
Даринче не се впечатлявай, на теб може би ще ти е от полза, опитай. Но да знаеш, че ако си готина и намахана мацка и по - хубава от нея, /в което съм абсолютно убеден без да знам как изглеждаш/ няма да и се харесаш.
Комплексирана и смотана стара мома е.
Ти си решавай. Толкова от мен, не си заслужава да я коментирам повече.
Даринче не се впечатлявай, на теб може би ще ти е от полза, опитай. Но да знаеш, че ако си готина и намахана мацка и по - хубава от нея, /в което съм абсолютно убеден без да знам как изглеждаш/ няма да и се харесаш.