Мнение за преподаватели

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Дарина
В началото бе словото

Мнение за преподаватели

Мнение от Дарина »

Здравейте, искам да ми помогнете, необходима ми е информация за една преподавателка казва се Красимира Лазарова от Образователни технологии София. Чух от позната, че е добра, но това не ми е достатъчно. Моля Ви, ако някой има впечатления от Красимира Лазарова да ми пише, да сподели личните си впечатления, дали работи добре с ученици. :flower:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Мнение за преподаватели

Мнение от morfei »

Не мислиш ли, че е малко късно да започваш уроци?
Компютърни науки 1 курс
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

По всяка вероятност е 11 клас
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Мен пък ме приеха без никакви частни уроци. Вярно не от първия опит, а от втория, но ме приеха и сега съм отличничка и стипендиантка. Една колежкаразправяше как април месец учителка й отказала да я обучава, защото било късно вече, тя се ядосала, седнала с книгите и учебниците и... да, познахте, и нея я приеха. :)
Така че, Дарина, и 12-ти клас да си, не е късно да почнеш уроци, щом искаш. :)
Аватар
Дарина
В началото бе словото

Мнение от Дарина »

Благодаря ви! Страхотни сте! Дано все пак науча още нещо за въпросната учителка Краси, защото наистина няма много време и искам да съм сигурна, че ще направя правилен избор. :flower:
:) Кажете ми, става ли Краси или да търся друга! :)
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Все пак не ми трява дърта, изкукала бабка, а млада готина, съвременна и опитна учителка! :roll: :salute:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

В случай, че преподава по история - да, много е добра. Тя май че е и нещо като мениджър на фирмата. Аз бях при нея навремето. За друга Краси не се сещам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

^
И аз само за една се сещам. Вече си написах мнението на лично на авторката.

Иначе е напълно възможно да се подготви човек за толкова време. Ако не успее да се справи до предвариелния, то на редовния е съвсем реално
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
vankataa
В началото бе словото

Мнение от vankataa »

Здравейте да ви кажа ако става въпрос за същата женичка Красимира от офиса им на Руски паметник, че не бива. Аз и мой приятел не бяхме доволни, защото меко казано е комплексирана и изнервена от живота тази жена. Незнам на какво се дължи това, но явно няма добър личен живот :| Не съм доволен от начина и на преподаване при това се изживяваше на всезнаеща и се правеше на много важна. За мен тази жена е провициална селска учителка и мястото и не е сред съвремената младеж :bom: :)
Аватар
Дарина
В началото бе словото

Мнение от Дарина »

:shock: Какво означава това? Кое не и е наред? Тъкмо се зарадвах, че съм се спряла на точната учителка. е се радвам ако чуя и други мнения за нея! Благодаря ви, предварително!
vankataa
В началото бе словото

Мнение от vankataa »

Даринче, щом ти харесва ходи при нея, теб пък може да те хареса :) ние явно взаимно не се харесахме с тая Красимира, и не само аз казах ти и още едно момче пак беше със същите впечатления като мен. Чувал съм разни неща за тази жена ама не ми се ще да ги споделям тук, и не са никак позитивни все пак е форум за кандидат студенти :bom: Злобна и доста грозновата е :rr: не ме кефеше тази жена, антипатична и отблъскваща и не говори добре. Дано да не те объркам ама, ще ти напиша лично мнение с подробности около въпросната учителка, няма да повярваш какво се говори за тая. :bounce: :bounce: :bounce: По добре поразпитай за друга има колкото искаш много по в час от нея.
Аватар
Дарина
В началото бе словото

Мнение от Дарина »

Добре, чакам!
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

E, явно не става за ходене на кафе, макар че и с това не съм съгласна, но е факт, че в нашата група под 5 оценка на изпитите нямаше.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
vankataa
В началото бе словото

Мнение от vankataa »

Маре аз не я искам и за кафе, че ще ме е срам с нея да седна. И да ти кажа май не само кафе и се искаше ... :roll: :cheers: :roll: повярвай ми
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Ти кога си ходил на уроци при нея? И не ти вярвам, защото и аз съм ходила при нея и знам доста неща за нея ОТ нея, а не от някакви историйки . Тея гимназиалните истории, слухове, клюки и така нататък не мисля, че са уместни на такова ниво. В училището, в което учих 5 години се тиражираха слухове, които се предадоха и на хората след нас, но в последвствие като опознаеш човека, за когото се "говори, че", както и животът му, действителността е доста по- различна.

Се тая...аз съм до тук, на Дарина пожелавам успех на КСК и да не се плаши от обемите :) В сесийно време за темите ще се сещаш с носталгия
Изображение

Роналд Рейгън
vankataa
В началото бе словото

Мнение от vankataa »

Не те карам да ми вярваш и да се съгласяваш с моето мнение и на мен ми е казвала доста неща за самата себе си така, че знам доста подробност от нея. Аз също съм и споделял доста, но тук говорим за друго. Тъй като бях издненадан от тая селска учителка и поразпитах тук там, не става въпрос за слухове или клюки. Толкова за тая смачкана Красимира и без това не прилича на нищо, като мъж го казвам. Май много реклама и направих. :lol: :lol: :lol: И както казах да си предава на село от където и е, по добре ще се впише там. Явно е любимка на селското упорито простолюдие. :alien:
Даринче не се впечатлявай, на теб може би ще ти е от полза, опитай. Но да знаеш, че ако си готина и намахана мацка и по - хубава от нея, /в което съм абсолютно убеден без да знам как изглеждаш/ няма да и се харесаш. :| Комплексирана и смотана стара мома е. :bom: Ти си решавай. Толкова от мен, не си заслужава да я коментирам повече.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”