Tits and gore за народа... че и за жените има. Но като цяло не ми харесва кой знае колко. Ползвам го за убиване на време, или да ми бърбори от лаптопа, докато цъкам нещо на компа. Then again, на мен Rome пък хич не ми хареса.
I'm one lab accident away from being a supervillain.
Аз съм на трети епизод и ми харесва. Да, има цици.
И не само. Малко прилича на 300 със тия кадри на хвърчаща кръв и преекспонирана светлина, обаче нормално, и тоя филм е правен по комикс. А Боби, на тебе проблемът ти е, че си твърде морален, за която и да е епоха
you have to keep
breaking your heart
until it opens
А, не, визуално ми бяха неприятни само мъжките части, за останалото нищо не казвам :Р Иначе не ми харесва, защото сякаш нещо му липсва. Или по-скоро, че има много неща, но в никое не са се постарали наистина. Имаше няколко тъжни моменти, които бяха пипнати както трябва, но иначе нямаше нищо, което да ме грабне.
I'm one lab accident away from being a supervillain.
Да, очевидно е опит за съчетание между "Рим" и "300", но като гледам най-вече "300" им е вдъхновението... Не мисля че с манекени вместо актьори и комикс ефекти може да се получи нещо запомнящо се
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Гледах точно една серия - чисто изгубено време. Не ми харесва, очаквах много повече. От преводачите в сайта за субтитри чух много лоши отзиви и за следващите серии, така че им се доверих и се отказах навреме.
Колкото до "Рим", абе... става. Макар че пак не беше мой тип сериал нещо, но със сигурност е далеч по-добре от Спартак.
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .