Недоверие за Първанов?
Re: Недоверие за Първанов?
Мда, честитка за тези, които гласуваха доверието си на Янето, когато джавкаше по комунистите и персонално по президента и се правеше на тяхна опозиция, та да им осигури сегашния комфорт.
Knights of the Cross
-
Lyubo Kov
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Точно това ми е най-малкият проблем в момента. А и не виждам смисъл да се замени Георги Първанов с... Ангел Марин.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
При създалата се ситуация необходимостта от тази смяна е оправдана. Когато президентската институция се занимава с въздигането на политическата платформа на долното комунистическо ченге...просто не виждам смисъл тя да съществува.Lyubo Kov написа:Точно това ми е най-малкият проблем в момента. А и не виждам смисъл да се замени Георги Първанов с... Ангел Марин.
А Ангел Марин е прекалено първичен и слабоумен почти военен...комунист-идеалист, СССРофил... с две думи: безобиден глупак, който няма да е пречка за развитието на държавата.
Мисля, че след премахването на политическия чадър и медиен комфорт на Гоце е редно да се пробва на народната любов... Или за да стане по-интересно....нека Бойко и Първанов излязат на мажоритарен двубой...и победеният да си напише политическата оставка...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Симеон Дянков да мисли кога ще изплати парите в здравеопазването. Март месец е, а те отсега почнаха със забавянето на плащанията. А лекарите - с протестите.
И сега се чудят каква простотия да хвърлят на медиите... изведнъж решили, че е дошъл моментът да махат Гоцето, ама нищо няма да стане...
Нали помните как преди месец-два Дянков отиде в "Дарик радио" и се изцепи като първия селянин на един журналист - "аз те знам, ти не си си плащал данъците". Е, след два дена му се извини.
И сега се чудят каква простотия да хвърлят на медиите... изведнъж решили, че е дошъл моментът да махат Гоцето, ама нищо няма да стане...
Нали помните как преди месец-два Дянков отиде в "Дарик радио" и се изцепи като първия селянин на един журналист - "аз те знам, ти не си си плащал данъците". Е, след два дена му се извини.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Миналата година Тройната коалиция започна забавянето на връщането на ДДС...то не може изведнъж да го разплатиш...ще мине време докато се оправят нещата.
А Дянков за тия неща мисли (поне...надявам се)...
...щом Гоцета и разните други ДС нищожества започнаха да лаят срещу него...значи е на прав път.
А Дянков за тия неща мисли (поне...надявам се)...
...щом Гоцета и разните други ДС нищожества започнаха да лаят срещу него...значи е на прав път.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Аз си мисля, че Гоцето лае срещу него, понеже Дянков здраво се опъва против даването на АЕЦ "Белене" на руснаците. Което е хубаво де...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Тия абсурди драми само отклоняват общественото внимание.
Не че подкреппям президента за това, че е публикувал съответната стенограма, ама Симеон Дянкое да твърди, че не е бил информиран зазаписването на разговора е комично. А и Първанов всъщност е в пълното си право да публикува разговора като обществена информация.
Не че подкреппям президента за това, че е публикувал съответната стенограма, ама Симеон Дянкое да твърди, че не е бил информиран зазаписването на разговора е комично. А и Първанов всъщност е в пълното си право да публикува разговора като обществена информация.
Абе ако е за обществената информация, да вземе да стенографира и разговорите от срещите с Алексей Петров. Това, което прави той, е доста избирателна проява на морал и "прозрачност".
Knights of the Cross
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Гоце не е страшен. Той няма власт. Аз искам Боко и Дянков да си ходят.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
blz написа:Гоце не е страшен. Той няма власт. Аз искам Боко и Дянков да си ходят.
Не знам кой те е излъгал така, но властта на Гоце има неподозирани размери. Бойко и аз не го харесвам, а към Дянков съм доста скептичен по редица причини. За да съм обективен обаче, едно му признавам на Дянков, от всички Граждани за Европейско Развитие на България, които избирателят вкара в кюпа, наречен Парламент, той най-стабилно държи позицията по въпросите за АЕЦ "Белене" в полза на българския интерес. Дано не епоредната ПР постановка.
Колкото по темата на пъранката, далеч не подценявай опита и властта на стари кучета като него - първо, той има медийна власт - повечето, ако не и почти всички медии, ако не работят за него, то при всички случаи и не го нападат, което далеч не е малко. Второ, той има, не само като бпс-ар, а и като личност и лидер, електорална и партийна подкрепа. И трето, пряко свързано с първите две, той разполага с всички методи, връзки и похвати на ченгесарската машина.
Knights of the Cross
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Президентският пост визирам. Няма много власт. Гоце по принцип не го и споменават много, той си ловува и си почива някъде по островите. Медиите са по-скоро доста по-гъзолизещо настроени към Бойко. А Дянков е палачът на българската икономика. Само ни връща назад този идиот.
The true balance sheet of US Investment banks:
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Питай Иво Инджевblz написа:Гоце не е страшен. Той няма власт.
Into the endless we ride...