Възпоменателно шествие за ген. Христо Луков - 13.II.2010
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Възпоменателно шествие за ген. Христо Луков - 13.II.2010
Много му даваш
Ама сигурно ще му стигнат за членската вноска в БНС или където там му промиват мозъка.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
progressive_force
- В началото бе словото
Re: Възпоменателно шествие за ген. Христо Луков - 13.II.201
Аз присъствах на събитието, имаше около 1000 души, много добре протече. Националистите в България са основен стълб на гражданското общество, основната част от остналите хора винаги си стоят вкъщи и си траят, патриотите са от малкото които излизат на улицата за да изразят позицията си по даден въпрос. Това е и една от причините да бъда горд, че съм националист.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Wellcome to the club! 
Into the endless we ride... 
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Махни една нула от цифрата, замени "добре протече" с "кифладжийски караници и псувни", както и "основен стълб на гражданското общество" със "сбирщина маргинали, ултраси и дребни криминали", и най вече "изразят позицията си по даден въпрос" с "присламчват се към чужди инициативи и ги компрометират с простотия и провокации". Така вече ще звучи достоверно...progressive_force написа:Аз присъствах на събитието, имаше около 1000 души, много добре протече. Националистите в България са основен стълб на гражданското общество, основната част от остналите хора винаги си стоят вкъщи и си траят, патриотите са от малкото които излизат на улицата за да изразят позицията си по даден въпрос. Това е и една от причините да бъда горд, че съм националист.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добре казано.tamerlan написа:Махни една нула от цифрата, замени "добре протече" с "кифладжийски караници и псувни", както и "основен стълб на гражданското общество" със "сбирщина маргинали, ултраси и дребни криминали", и най вече "изразят позицията си по даден въпрос" с "присламчват се към чужди инициативи и ги компрометират с простотия и провокации". Така вече ще звучи достоверно...progressive_force написа:Аз присъствах на събитието, имаше около 1000 души, много добре протече. Националистите в България са основен стълб на гражданското общество, основната част от остналите хора винаги си стоят вкъщи и си траят, патриотите са от малкото които излизат на улицата за да изразят позицията си по даден въпрос. Това е и една от причините да бъда горд, че съм националист.
~ Кътчето ~
Хм, ултрадесни, ултралеви, ултраненамкви, всичките са един дол дренки. И е особено забавно като се хранят взаимно. Импотентна история.

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Не се напъвай ураганчо, няма как да ти се получи, след като дори не се опита да отговориш на съществените въпроси
Пък и то както е тръгнало догодина може даже и това бутафорно шествие да няма кой да го организира, така че вече сте съвсем безинтересни.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
А, няколко бана по форумите и дейността ви ще се свие с 90% 
-
progressive_force
- В началото бе словото
tamerlan, смешен си с тези глупости. Определено не съм фен на БНС, но първо има много други и повече националисти от БНС и второ - дори само членовете на БНС са повече от всичките анархо и ком комсомолци.
А ти виждал ли си организация за митинг, екскурзия или шествие на БСП?progressive_force написа:tamerlan, смешен си с тези глупости. Определено не съм фен на БНС, но първо има много други и повече националисти от БНС и второ - дори само членовете на БНС са повече от всичките анархо и ком комсомолци.
Като видиш, тогава ми обясни пак, че шепата лумпенизирани националистчета, които цапат и патриотизма, и национализма, и името на държавата, са повече от новото поколение юпи-комуняги.
Knights of the Cross
-
progressive_force
- В началото бе словото
Тези са просто послушни любители на кебапчетата, аналния секс, безплатния купон и лесния живот. Аз говорех за радикалните леви асоциали, не за опитомените партийци.Tommy написа:А ти виждал ли си организация за митинг, екскурзия или шествие на БСП?progressive_force написа:tamerlan, смешен си с тези глупости. Определено не съм фен на БНС, но първо има много други и повече националисти от БНС и второ - дори само членовете на БНС са повече от всичките анархо и ком комсомолци.
Като видиш, тогава ми обясни пак, че шепата лумпенизирани националистчета, които цапат и патриотизма, и национализма, и името на държавата, са повече от новото поколение юпи-комуняги.
Радикалите вляво просто не са толкова толкова продаваема марка, колкото тези вдясно (защото тези, последните наистина си вярват, че са десни).
Knights of the Cross
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
От толкоз много националисти как не се намери един грамотен?!?
НациоАнална солидарност - за свят без хемороиди!

НациоАнализмът - висша форма на доверие!
НациоАнална солидарност - за свят без хемороиди!

НациоАнализмът - висша форма на доверие!
Грамотността и хъсът им явно са обратнопропорциоАнални. 
Knights of the Cross