Злодеи посегнаха на студент от „Призив”
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
progressive_force
- В началото бе словото
Re: Злодеи посегнаха на студент от „Призив”
Всички комунисти са в мойте черни листи 
А как се разбра в края на краищата, че са го пребили заради възгледите му? Не съм следил докъде е стигнало всичко, защото ми писна да се повтарят едни и същи работи, но помня, че той разпознава двама от нападателите, но пък не чух, след като ги познава, да е правил нещо по въпроса, за да докаже, че е бил бит и то от тях, и то поради политически възгледи. А не е като в показанията му да не присъства потвърждението, че познава нападателите си. Което пък в интервюто си не споменаваше, а по-скоро се намекваше обратното. Точно затова случаят му е много мътен и не съм склонен да вярвам напълно на противоречивата му версия.
Knights of the Cross
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
Aма въобще не ми пука какво си разбрал 
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ
По-зает си с анализ на разбраното от теб самия?

Knights of the Cross
-
progressive_force
- В началото бе словото
Сега виждам този коментар, прерових темата малко назад... Страшна глупост. Тези методи са типични именно за комунистите и демократичните лицемери. С репресии никога нищо добро не е ставало. Народа трябва да знае какво зло е комунизма и какви злини са извършили и тепърва искат да извършват. Тогава никой няма да ги иска и да ги търпи.Ураган написа: Комунизъма в България не трябва да се толерира, съд и затвор веднага.
Зъл или добър, красив или умен - зад решетките.
Няма да победиш комунизма с комунистически методи, това е страшен парадокс. В БНС няма ли да започнат на нещо нормално да ви учат или още ще си играете на лоши нацисти със соц униформи?
А Борката Боев и всичките като него- да си прегледат главата, не знам какъв човек може да си, за да подкрепяш комунизма в 21-ви век, когато има информация за всичките им анти-човешки деяния. Просто отвратително...
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знаеш ли, там най-голямата държава в света си е комунистическа и си го подкрепя.... Просто той е добър за Азия, не за нашите географски ширини и дължини... 
Into the endless we ride... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Според мен и двете крайности са абсурдни, ама никой не ме пита.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Въпрос на време беше да си го признаеш.Ураган написа:Второ,
От БНС не ме учат на нищо, аз си го знам и затова съм в тяхния кръг.
allshallperish написа:Според мен и двете крайности са абсурдни, ама никой не ме пита.
~ Кътчето ~