Херлок Шолмс
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Херлок Шолмс
О, за него съм съгласна - и аз го намирам за бозав и доста безличен като физиономия. Просто в случая ми се струва адекватен за ролята. Тъкмо не засенчва Робърт Дауни, а го допълва.
Оф, диалогът е супер - тези дни вероятно пак ще изгледам филма: хем и мама да го види, хем и аз да се посмея отново. Ми симпатичен е, пък!
Оф, диалогът е супер - тези дни вероятно пак ще изгледам филма: хем и мама да го види, хем и аз да се посмея отново. Ми симпатичен е, пък!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Илда
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Филмът е тези филми, които са много приятни за гледане , но нищо не ти оставят след прожекцията. Оригиналните Холмс и Утсън на Артър Конан Дойл, поне доколкото си спомням книгите, не се доближава много до филма. Имах чувството, че са взаимствали от доктор Хаус
Иначе играта е сполучлива
А Джъд Лоу определено беше секси
І поток, 3 група
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Истината е, че Хаус е взаимстван от Холмс. Обърнете внимание на имената им, моля.
И аз ще го гледам...някога.
И аз ще го гледам...някога.
Водата също би могла да се измие.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да, и аз тъкмо това щях да пиша - че връзката между Хаус и Уилсън е "вдъхновена" от тази на Холмс и Уотсън - не са догадки, а актьорите го казват в редица интервюта. Затова, ако ви се струва, че героите на Дауни и Лоу ви приличат на Хаус и Уилсън (а мен приликата направо ме порази, като слушах как Уотсън се оплаква, пред очите ми беше Робърт Шон Ленърд и Уилсън), значи явно добре са се справили с портретуването на Холмс и Уотсън.
Впрочем, не знам какъв жанр го водят тоя филм, но си е чиста комедия - криминална, но все пак комедия.
Впрочем, не знам какъв жанр го водят тоя филм, но си е чиста комедия - криминална, но все пак комедия.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
само не знам защо казвате че не приличат на Холмс и Уотсън от книгите, вие направили ли сте си труда да обърнете внимание на описанията им, честно визуално само деот холмс изглежда малко дърт, но иначе добре, и филма е приятен и въобще не чак толквоа далече от разказите, всъщност е малко далеч от предишните екранизации, които си имаха и големи дефекти 
My will be done!!!
-
Lyubo Kov
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Изключително готин и приятен филм. Като фен на доктор Хаус, ми беше много яко да го видя под формата на детектив (да, знам, че Хаус е копие на Шерлок, а не обратното). Изключително много си приличат, дори и външно. И филмът ми хареса достатъчно, че да не се издразня на края тип "следва продължение".
П.п. аз понеже дадох 5 лв. за киното, май съм най-благосклонен към филма.
П.п. аз понеже дадох 5 лв. за киното, май съм най-благосклонен към филма.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР як филм!!!!!!
Един от най-хубавите, които съм гледала в последно време. Актьорите - страхотни, сюжетът - отличен (имаше и доста химия
) , диалозите - остроумни.
Един от най-хубавите, които съм гледала в последно време. Актьорите - страхотни, сюжетът - отличен (имаше и доста химия
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Заебете го тоя Холмс, гледайте Нинджата!!! 

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Untitled Sherlock Holmes Sequel (2011) (pre-production)
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мхм, то се знаеше. И някои хора вече го чакаме с огромно нетърпение.
Знам, че е невъзможно, но не бих имала против и сериал да го направят, честно казано. Може би единственият филм с откровено тъп сУжет, за който съм казвала, че е много-ама-много добър. Какво ти "добър" - преди да съм гледала Baaria (което ще се случи днес), дотук "Шерлок" е филмът на годината за мене. Или поне RDJ е актьорът на годината.
Знам, че е невъзможно, но не бих имала против и сериал да го направят, честно казано. Може би единственият филм с откровено тъп сУжет, за който съм казвала, че е много-ама-много добър. Какво ти "добър" - преди да съм гледала Baaria (което ще се случи днес), дотук "Шерлок" е филмът на годината за мене. Или поне RDJ е актьорът на годината.
В края на ноември
В края на ноември
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Добрата новина е, че Рок`н`ролла също ще има продължение...
а честон казано повече харесвам филмите със сценарист и режисьор ГР, а не само режисьор
а честон казано повече харесвам филмите със сценарист и режисьор ГР, а не само режисьор
Don't look back, 'cause you know what you might see