Какво искате да учите?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Re: Какво искате да учите?

Мнение от ericsson »

Borisg написа:"Книгоиздаване" и "Връзки с обществеността". :) Тези двете специалности. Още не съм сложил нито една от двете с приоритет. :)
По добре запиши Връзки с обществеността ,книгоиздаването го пиши "умряла" работа,имам познати завършили книгоиздаване и няма работа по спец.По мое мнение там влизат хора които не са ги приели нищо друго.Успех при кандидатстването.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ericsson написа:
Borisg написа:"Книгоиздаване" и "Връзки с обществеността". :) Тези двете специалности. Още не съм сложил нито една от двете с приоритет. :)
По добре запиши Връзки с обществеността ,книгоиздаването го пиши "умряла" работа,имам познати завършили книгоиздаване и няма работа по спец.По мое мнение там влизат хора които не са ги приели нищо друго.Успех при кандидатстването.
Ам, може и да е така... ама има 1 форумка, дето е кандидатствала Книгоиздаване като 1во желание. Ако искате, ше я викна да обясни кое, как и защо. Един вид, да обобщи положението с трите специалности във ФЖМК.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

ericsson написа:
Има и друго нещо. Аз смятам, че тази специалност ще ми помогне да се реализирам в областта, в която искам да се развивам. Без значение дали е "ПР" или "Книгоиздаване". Това, че желая тези специалности не значи, че амбициите ми са свързани с това да бъда сред каквито и да е медийни структури, просто смятам, че материята ми е нужна. Благодаря за "предупреждението", но то е за хора, които не знаят какво записват да учат.
Поздрави. :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Мнение от ericsson »

Лошо нема както се казва,който си е умен и кадърен и в най забутаната специалност да запише като си има късмет ще успее.Пример: в офиса на леля ми има служителка дето няма и средно завършено ,но е оправна ,нахакана и върти счетоводството, и изкарва пари на месец дето аз за половин година не виждам.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

ericsson написа:Лошо нема както се казва,който си е умен и кадърен и в най забутаната специалност да запише като си има късмет ще успее.Пример: в офиса на леля ми има служителка дето няма и средно завършено ,но е оправна ,нахакана и върти счетоводството, и изкарва пари на месец дето аз за половин година не виждам.

Факт.

Просто човек трябва да бъде постоянен в стремежите си преди всичко.

The names of the future are stamping of impatience.
gvartu
В началото бе словото

Мнение от gvartu »

Португалска филология. Бал 16,26 при максимален 24 ще ми стигне ли?
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

gvartu написа:Португалска филология. Бал 16,26 при максимален 24 ще ми стигне ли?
Няма кой да ти каже, тъй като досега балообразуването е било различно и максималният бал е бил 30. Трябва сам да си направиш новата сметка.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

Искам да попитам за мнения отностно психологията... Мисля да я пиша на първо желание, но не намирам подробна информация за нея :roll: Всякакви препоръки (особено от учащи тази специалност) ще ми бъдат полезни.
Мерси :)
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
stergios
В началото бе словото

Мнение от stergios »

Хора, не си губете времето в българските "университети" :-) Нищо няма да научите, а само ще си изтровите нервите!
Аз заминавам за чужбина-вече не е толкова невъзможно и нашите университети дори трябва да се притесняват от този факт. Ще си намеря работа и ще се издържам сам. Дори и кандидатстването не е толкова сложно, да не говоря даже, че е абсолютно смешно-човек може да кандидатства вече и без сертификат за владеене на английски език. Давам ви и линк WWW.DREAMFOUNDATION.EU успех на всички !!!
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

stergios, :lol:
1) това, че университетът е чужд, не е никаква гаранция (не ме блазни идеята да уча в някой забутан университет в някоя африканска държавица)
2) Да не би да са почнали да размитат за българи
3) и според теб, какво ще се случи аджеба, ако всички последват съвета ти "не си губете времето в българските "университети" ", м?
4) да ви имам и университетите, дето приемат без сертификат вече
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

И кое му е толкова лошото на българското образование? Според мен ако си учиш сериозно, ще вземеш максималното от образованието, независимо дали то е в България или в чужбина. Е има университети, които само се пишат ВУЗове...но все пак СУ и ТУ и още няколко все още се счита, че са на ниво. (надявам се поне)
parvenita
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от parvenita »

История
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

parvenita написа:История
Съветвам те сериозно да обмислиш желанието си ;)
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Хаха....
Относно чуждите университети - мога да дам един скромен пример, в университета по архитектура във Виена се влиза много по-лесно, отколкото в нашия УАСГ...
Иначе който каквото си иска да ми приказва, по-добър университет от Софийския просто НЯМА. НЯМА НЯМА НЯМА приемете го най-сетне.
Mulder написа: Според мен ако си учиш сериозно, ще вземеш максималното от образованието, независимо дали то е в България или в чужбина. )
Абсолютно съм съгласна.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Sabbath »

Здравейте, аз съм се решил да кандидатствам само с история, като най-вече искам да уча политология, защото като цяло се интересувам много от политика, следя процесите в България и въпреки немалкото мнения, че нямало реализация с нея аз не съм на това мнение и смятам, че ще мога да постигна успех :) А вие как смятате, какво е вашето мнение?
Заклевам се в името на
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и