dexteriti написа:Ето ме бе, ето ме. Аз съм Селяка, г-н Никой. Аз съм този който ти плаща образованието, този който ти с "пълната" си глава ще управляваш след време. Този, който ще те псува по форумите и ще изповядва площадна демокрация за да ти набие в тъпата тиква колко си некадърен. Аз не съм се родил с пълна глава, сега я пълня, но гледай твойта да не я изпразнят, дупедавецо. Рошавата ти кратуна няма как да разбере, че това нихилистично поведение, ще й отвее най-важната част от тялото...ректума. Да, ПРИЯТЕЛЮ, подготви си добре дупето, че бая ще го показваш, докато започнеш да превръщаш количеството в качество. Част от моите данъци винаги ще отиват за тиквите, за такива идиоти и за децата на такива идиоти и аз няма какво да направя. Никъде не уча, ПРИЯТЕЛЮ, никъде. Тва знаеш ли какво значи? Копам си нивата и съм супер доволен от заплатата от 500лв която взимам. Радвам се, че тикви като теб се учат в унита като СУ. Псевдо-студент на образователната система ще се превърне в псевдо-лизач на задници, ако тиквите имат задници...ИЛИ ПАТКАТА

Така и не ми каза какво избра, ПРИЯТЕЛЮ

Отчаяние ли лъха, че така стреляш напосоки?
Харесала ти е 1 теза и сега я въртиш, докато се хареса и на другите? Или докато сам си повярваш? Като не учиш, какво правиш в този форум? Даваш акъл, дето го нямаш? Пръскаш си злобата към хора, до чието ниво няма да стигнеш? Няма да те лъжа - ти няма да надрастнеш себе си. Можеш само да завиждаш и да псуваш. Няма да промени съдбата ти.
Ще ти кажа нещо - всичко което съм постигнал до тук е било не благодарение на някой, а въпреки усилията на някой. Аз винаги успявам, дори когато нямам шансове. Мачкал съм по пътя си дотук, десетки такива като теб. Обвинявали са ме в абсолютно всичко. Но знам, как съм постигнал всичко дотук и знам, че по пътя нагоре ще продължа в този дух. Защо ли? Защото така правя аз. Не съм тръгнал от нулата. Тръгнах от под нулата. И всеки път, когато успявам в живота, за сметка на някой некъдърник като теб, знам, че това е не само мой успех, а успех за цялото общество. Такива като мен, са призвани да успеят в живота за сметка на стотици други, които ще копат нивите, ще заделят от парите си за данъци и за образоването и издигането на нови такива успяващи. Защо ли? Защото така трябва. Един ден, аз или някой друг като мен, ще управлява тази страна и теб и жалкото ти съществуване, няма да му е приоритет изобщо. Ти ще си този, който ще е ПСЕВДО. С живот и идеали, които не струват и 500те лв на месец. Просто поредната дупка на кавала, този безкраен кавал. Знаеш какво говоря - някои ще се издигнат за твоя сметка, ще управляват теб като животно, и ти няма да направиш нищо по въпроса. Защото не можеш, защото си прост, неук и безсилен. И ти ще имаш нужда от гъзолизане. Предполагам от думите ти, си го правил дсота вече, щом така активно го препоръчваш.
Просто свикни с мисълта, че ти си никой. И като такъв, нямаш право на глас, а просто да сведеш глава и да търпиш последиците от това, че си никой. Не казвай, че не съм те предупредил....