Право първи курс 2009-2010г

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
iodine
Драскач
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Право първи курс 2009-2010г

Мнение от iodine »

Междувременно разбрах кой е бозата (90% сигурност), и мога да кажа, че не трябва да му се сърдим, според мен си вярва.
В името на потока! Втория!
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Е аз 100% знам кой е бозата, щото е от мойта група :mrgreen: Ама човека нищо не ви е виновен. Просто ас. Георги Денков и ас. Методи Шамов лично са му отговорили, че лекциите и упражненията са от тази седмица. Никой не е виновен на СУ за вътрешната им дезорганизация. Плюс това ас. Шамов е казал, че ни иска на 100% на упражнението във вторник или когато е там и като не дойдем ще има 100 часа да се обясняваме кой крив и кой прав, а тогава Маджова или Баджова или както и беше името няма да е в кабинета да потвърди, че ни е дала тази инфопрмация.
Facebook
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

MidwinterSun написа:
svetlio.varna написа:Вече пратих по едно мило посление на ЛС до калинката и бебешката глава, в които учтиво поздравих майките, лелите, сестрите и още няколко роднини на посочените абонати от женски пол, с което смятам за изпълнен гражданския си дълг да бдя срещу евентуални опити за информационни затъмнения :mrgreen:
А калинката и бебешката глава са в правото си на свой ред да те доклават пред администратор. В който случай си отнасяш предупреждението.

Отнасяйте се с уважение към правилата, хора! Има причина някой да ги е измислил.
Предупреждението няма да отърве роднините им от женски пол :mrgreen: :P :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

tuger написа:Каква е тая активна дезинформация ?!? Спрете се малко, има хора, които не са в София и не могат всеки път да тичат до Ректората и да разпитват. :x
Дам, аз им се нервя точно заради вас, които живеете извън София. Защото в крайна сметка след някое такова изказване вие може да си се качите на абтобуса/влака/ самолета и да дойдете тука за нищо, пропилявайки си цяла седмица, която може да я прекарате вкъщи. Иначе на мен не ми е проблем да се разходя за половин час до СУ и да изпия едно кафе после.. Ма тва е, че хората просто не мислят..

А иначе, че бозата си вярва- т'ва ми стана ясно още днеска докато спорехме двамцата.. И това, че 7-ма група имат упражнение по ОТП в никакъв случай не значи, че семестърът почва от утре за всички. Така че никак не е препоръчително индивидуалните особености за някоя група да се налагат като някакво общо правило ;)
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Просълзи ме :cry: Сега ми е тъжно, че те карат упражнения по ОТП, а ние не сме имали от началото на ноември :cry:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

:lol: :lol: Да ти дам майла на Кьосев да му пишеш едно сърцераздирателно писмо за ползата от упражнеията по ОТП и затова как живо чувстваш липсата им в живота си? :lol: Може пък да ти се зарадва и, видиш ли, да се появява в 7 часа сутринта всеки вторник :mrgreen:
Аватар
Ozmodias
В началото бе словото

Мнение от Ozmodias »

Вчера, след като се прибрах в нас имах удоволствието да се обадя в методическия кабинет и да им задам следия въпрос: "Кога започват лекциите на първи курс право, летния семестър?" Получих не много любезен отговор, обадете се в Учебен отдел, там знаят, както и един телефон от тях на учебен отдел. Звъннах и там и ми беше любезно обяснено, че сме от първи март, за програма на хардуерен носител (лист) ми казаха да се обърна към г-жа Маджова. Днеска като отида да си заверя семестъра понеже съм тъп ще питам пак и тоя път ще питам и защо аджеба само ние сме превилигировани с една седмица почивка отгоре, със сигурност не е щото сме се преучили.
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Тъй като горните курсове имаме стажове и докато не минат , нямаме лекции.
Salus populi suprema lex
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Добре,при асистент Шамов упражненията по ОТП ще се провеждат ли тази седмица???
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не е заради стажовете. Стажовете са си отделно. Работата е там, че тази седмица все още се провеждат изпити, а докато се провеждат изпити няма как да почнат занятията.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
mordo
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от mordo »

Колеги,
Учебни занятия ще има чак от 01.03.2010 г. За съжаление преди малко разбрах. Приятна междусеместриална ваканция. :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Опашката пред Паричен салон СМУЧЕ! :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

svetlio.varna написа:
MidwinterSun написа:
svetlio.varna написа:Вече пратих по едно мило посление на ЛС до калинката и бебешката глава, в които учтиво поздравих майките, лелите, сестрите и още няколко роднини на посочените абонати от женски пол, с което смятам за изпълнен гражданския си дълг да бдя срещу евентуални опити за информационни затъмнения :mrgreen:
А калинката и бебешката глава са в правото си на свой ред да те доклават пред администратор. В който случай си отнасяш предупреждението.

Отнасяйте се с уважение към правилата, хора! Има причина някой да ги е измислил.
абе ние, че се ебавахме - ебавахме се, сега колко е било уместно е отделно, но в крайна сметка нямаше да оставим да се преебе някой да пътува... ама ти внимавай за роднините от женски пол, че после не знам дали ти ше можеш да се отървеш
svetlio.varna
Легендарен флуудър

KsGCo написа:
svetlio.varna написа:
MidwinterSun написа:

абе ние, че се ебавахме - ебавахме се, сега колко е било уместно е отделно, но в крайна сметка нямаше да оставим да се преебе някой да пътува... ама ти внимавай за роднините от женски пол, че после не знам дали ти ше можеш да се отървеш
Вие се усетихте след 2 дена. Аз съм в 272 всеки ден от понеделник до сряда ако имаш да ми казваш нещо, стига си спамил тука. Нито бяхте оригинални, нито интересни, с основание ви тропат всички, край на темата.
Facebook
Изображение
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Мисля, че във вторник не си :)
_sonrisa_ написа::lol: :lol: Да ти дам майла на Кьосев да му пишеш едно сърцераздирателно писмо за ползата от упражнеията по ОТП и затова как живо чувстваш липсата им в живота си? :lol: Може пък да ти се зарадва и, видиш ли, да се появява в 7 часа сутринта всеки вторник :mrgreen:
Е, той може и да идва, ама аз дали ще мога... трябва да ставам в 5 :lol: Пък и като знам колко ще се кара...

Колеги, които сте при Шопов и Шамов, кажете каква литература са ви препоръчали освен двата основни учебника...
Заключено

Обратно към “Други”