Не ме карай да ровя из архивите, моля те...Etiainen написа:Тя обижда? А защо аз помня, че ти започна да се заяждаш с нея, а тя се опитваше да се защити (дори и по малко по-рязък начин)?
Въпроса ми отново - защо ме баннахте?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Въпроса ми отново - защо ме баннахте?
Последно промяна от The_Viper на 19 Фев 2010, 21:44, променено общо 1 път.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
dumb much?The_Viper написа:Не ме познаваш, за да ми определяш подходите.phoebe написа:Вайпър, а ти какво си и от коя дупка изпълзя? Малко рязко подхождаш.
ПП. напъни се малко и може и да се сетиш коя съм, ако си умна.![]()
Няма какво да те познавам, виждам как пишеш, с какъв тон и съответно разсъждавам над това което виждам. Дори да гушкаш малки пухкави същества по цял ден, все тая, тук си рязка и груба.
Ако се напъна малко, ще ми излезе боба с наденица за вечеря дет го (пре)ядох. А ти явно не знаеш кой съм
Димо, някак си ми се струва, че махна бана, каза "всичко е окей" и карай да върви...
medicate, medicate
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Като виждаш значи въпроса от коя дупка съм излезна е доста неадекватен и говори за къса паметphoebe написа: Няма какво да те познавам, виждам как пишеш, с какъв тон и съответно разсъждавам над това което виждам. Дори да гушкаш малки пухкави същества по цял ден, все тая, тук си рязка и груба...
And I keep...
And I keep...
- phoebe
- Легендарен флуудър
А може би всъщност вечерите ми не минават в следене на форумците, сменящи си никовете и кой в какви взаимоотношения с кой е 
medicate, medicate
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Радвам се, така и трябва - добре че поне ти не приличаш на хорицата, чиито живот преминава във форума, а когато ги баннат се скъсват от рев или позеленяват от яд и търсят сметка на админите. 
And I keep...
And I keep...
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Рови се, бре! Карам те.The_Viper написа:Не ме карай да ровя из архивите, моля те...Etiainen написа:Тя обижда? А защо аз помня, че ти започна да се заяждаш с нея, а тя се опитваше да се защити (дори и по малко по-рязък начин)?![]()
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Рови се ти, ако си чак такъв меракиля, аз си имам и друг живот освен този във форума.
Смятам сега да ви оставям с вашата поредна форумна /циганска, махленска?/ драма! И отивам да си помързелувам заслужено, да си сипя чаша хубаво вино, да се почерпя за взетия си изпит, да си пусна един хубав филм и да се разтапям от удоволствие, докато вие си губите времето с виртуални глупости и ставате смешни с всеки нов изписан пост.
Смятам сега да ви оставям с вашата поредна форумна /циганска, махленска?/ драма! И отивам да си помързелувам заслужено, да си сипя чаша хубаво вино, да се почерпя за взетия си изпит, да си пусна един хубав филм и да се разтапям от удоволствие, докато вие си губите времето с виртуални глупости и ставате смешни с всеки нов изписан пост.
And I keep...
And I keep...
- phoebe
- Легендарен флуудър
Давай!
Домашния алкохолизъм и хваленето на "вижте колко съм умна, готина" говорят само за една уравновесена и освободена от комплекси личност
Домашния алкохолизъм и хваленето на "вижте колко съм умна, готина" говорят само за една уравновесена и освободена от комплекси личност
medicate, medicate
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Обидите от сорта "ти си комплексар", изречени по заобиколен начин, са доста изтъркано клише вече, моето момче/момиче - или там каквото се водиш /така и не ти разбрах пола, съжалявам, но не усещам да показваш достатъчно признаци на мъжко държание, та затова по-скоро бих те нарекла момиче - без да го приемаш лично, нали?
/.
And I keep...
And I keep...
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Върнете момичето бе, баси хората. Джеймс, кажи им, че бана не е решение
Димка, болезнено ми приличаш на една телефонистка 
- phoebe
- Легендарен флуудър
2 camels in a tiny car.The_Viper написа:Обидите от сорта "ти си комплексар", изречени по заобиколен начин, са доста изтъркано клише вече, моето момче/момиче - или там каквото се водиш /така и не ти разбрах пола, съжалявам, но не усещам да показваш достатъчно признаци на мъжко държание, та затова по-скоро бих те нарекла момиче - без да го приемаш лично, нали?![]()
/.
medicate, medicate
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
За спам има ли бан? Тоз с камилите... 
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Фийби мацка стига сте се драскали
баааа
всички са ощипани госпожици
баааа
My will be done!!!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Мисля след малко аз да ти регна една виртуална обида...The_Viper написа:1-во - защото тя обижда най-очевадно и най-много.
2-ро - аз съм във този форум от доста повече от година, за разлика от теб, така че приеми, че може би знам неща от времето когато ти изобщо не си била регната!![]()
Всички са ощипани, но само аз съм незадоволена! Черна несправедливостgogigagagagigo написа:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Тук е времето да взема думата като любимец на модераторите.
Без да обиждам никого и без да се правя на адвокат смятам, че във форума има някои индивиди, които заслужават бан повече от Периш.
Също така смятам, че едно време имаше един индивид, който дразнеше голяма част от форумците, но нарочно беше задържан във форума, докато най-накрая изяде бан след "н" - тия му конфликт с потребителите. Всички знаете за кого говоря. Проблемът беше, че тогава въпреки множеството оплаквания тоя ми ти човек продължаваше да си пише във форума.
Така де, всички сме хора, имаме симпатии и т.н (и аз съм бил модератор, и аз знам.
). Според мен обаче Периш не заслужаваше бан ако говорим за перманентен. Ако е временен - няма лошо. Имам чувството, че тя доста често се изказваше прекалено емоционално и има нужда малко да охлади страстите, като разбира се това не трябва да преклудира завинаги правото и да пише във форума, защото поне според мен нейните спам мнения са доста малко.
Амин.
Без да обиждам никого и без да се правя на адвокат смятам, че във форума има някои индивиди, които заслужават бан повече от Периш.
Също така смятам, че едно време имаше един индивид, който дразнеше голяма част от форумците, но нарочно беше задържан във форума, докато най-накрая изяде бан след "н" - тия му конфликт с потребителите. Всички знаете за кого говоря. Проблемът беше, че тогава въпреки множеството оплаквания тоя ми ти човек продължаваше да си пише във форума.
Така де, всички сме хора, имаме симпатии и т.н (и аз съм бил модератор, и аз знам.
Амин.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...