благодаря за информацията:)MidwinterSun написа:Подпис на декана няма и да получиш.
Това с отговорника и събирането на книжките е просто удобство. Вместо да висите всичките пред отдел студенти да виси само един човек с всичките книжки. По принцип всеки може да ти завери книжката вместо теб.
Право първи курс 2009-2010г
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Право първи курс 2009-2010г
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Ама какво е това 1-ви март? Тези нормални ли са? И до края на юли сесия. Дано не е вярно. В крайна сметка си има академичен календар, който се изготвя още в началото. Много несериозно ще е, ако променят нещата.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Това че почваме на 1 март не значи,че семестърът няма да си свърши на 11 юни какта е по план...Дълбоко ме съмнява да са се разтревожили,че губим така 1 седмица и пак ще има непредаден материал и пак ще си го учим сами както 1 семестър...Така че не се притеснявай...ще си свършим навреме,единственото,което СУ спазва стриктно са крайните срокове,когато трябва да се приключи...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Причината да започвате на първи март е защото горните курсове сесията им се влачи до края на февруари. И изобщо сесията е не особено стриктно уредено нещо - има изпити преди и след официалните дати, изобщо нещата бая могат да се разтакават.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Излишно е чуденето вече, Младжова едва ли е решила да си направи базик с мен, за да изпусна една седмица занятияWickedWitch написа:Ама какво е това 1-ви март? Тези нормални ли са? И до края на юли сесия. Дано не е вярно.
Иначе, не виждам какво лошо има в тлъстата почивка, сега като съм си платил таксата и заверил, мога да се прибера, или да остана и да се шматкам с познати, или както най-много искам - да спа, гледам филми цял ден, или *абе, поставете текста на "Шопската Салата" на Радо Шошарката*
Иначе, колеги от горните курсове, моля ви, кажете какво да очакваме втория семестър
Последно промяна от iodine на 18 Фев 2010, 14:46, променено общо 1 път.
В името на потока! Втория!
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Това за първи март е само за първи курс право или цялото ЮФ?
- iodine
- Драскач
Ако не си право или първи курс, си струва да ги питаш... пита ме кой курс съм преди да ми каже - значи има значение. Предполагам, че за първи МО ще е същото... и все пак за тях не мога да съм сигурен.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
В такъв случай кога трябва да се дадат на Пантев книжките на тези, които нямат нанесени оценки? о.О Първата сряда след началото на семестъра - няма лошо, 3-ти март 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Илда
- В началото бе словото
А 3-ти март като е почивен ден
Кога тогава да ги дадем на Пантев? 
І поток, 3 група
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мммм, да видимммм...iodine написа: Иначе, колеги от горните курсове, моля ви, кажете какво да очакваме втория семестър
Трябва да очаквате римско право. То като цяло е готино. Ходете на лекциите, Новкиришка е пич. Ходете и на упражненията, Пиперков е още по-голям пич. Просто това е акцентът на първи курс - римското право. На лекции се ходи, защото се учи по-лесно, на упражнения се ходи, защото са цял спектакъл.
Трябва да очаквате и икономика. Там ще сте разделени на два потока и за тези, които ще се паднат при Пеовски, мога пак да им кажа - ходете на лекциите. Икономиката е скучна, трудно разбираема и в нея им твърде много математика за някой, който е кандидатствал с литература и история. Докато Пеовски обяснява нещата много добре, особено ако и той ви води упражненията. Недостатъкът е, че пак си остава скучно
ОТП-то си го знаете... и останалото са избираемите дисциплини =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
дам.. и аз точно това се чудех.. обаче предполагам, че пак ще е 23. Всъщност аз като че ли размислих да си давам книжката въобще - в крайна сметка важното е това, което фигурира в протокола, а не в книжката ми, а че оценката ми съществува в протоколите съм сигурна, тъй като съм я видяла. Така че мисля да си спестя близките срещи с Пантев- още повече, че трудно ще намеря разотишлите се хора от мойта група, че да им нося книжките. А само за мойта не бих отишла 
- iodine
- Драскач
@MidwinterSun: Благодаря, аз лично чакам с нетърпение да почнем, е, след почивката
Мислите ли, че ще приеме самотната ми книжка ако му я връча лично на 23? Или ще каже нещо от рода на "Аз... ви... казах... да... сте... всички... наведнъж..." с бавния си, спокоен глас... Сигурен съм, че ще мога да привлека още 2-4-7 колеги де...
Къде е кабинета му?
Това е първата сряда за нас, за него си е на 23ти.А 3-ти март като е почивен денКога тогава да ги дадем на Пантев?
Мислите ли, че ще приеме самотната ми книжка ако му я връча лично на 23? Или ще каже нещо от рода на "Аз... ви... казах... да... сте... всички... наведнъж..." с бавния си, спокоен глас... Сигурен съм, че ще мога да привлека още 2-4-7 колеги де...
Къде е кабинета му?
- illyana
- В началото бе словото
Пантев мисля,че в деканата трябва да го търсим.А иначе важно ли е наистина оценките да фигурират в книжката задължително?Ако ги няма това ще ни попречи ли нещо?
Но кой ще назове честта и кой - позора?
- iNCodE
- От дъжд на вятър
хайде да се организираме..и аз не съм си дал книжката ( и съм единствен от групата), така че предлагам да си направим среща - час, дата, място и да отидем ( тези, които не сме си дали), хм?iodine написа:@MidwinterSun: Благодаря, аз лично чакам с нетърпение да почнем, е, след почивката![]()
Това е първата сряда за нас, за него си е на 23ти.А 3-ти март като е почивен денКога тогава да ги дадем на Пантев?
Къде е кабинета му?
Колеги, как мога да разбера от колко часа е изпитът по ИБДП на 15-та и 16-та група?