Днес пускам информация за био козметика, която съм тествала и съм сигурна в качеството и. Ще бъде чудесно повече хора да научат за и преминат към здравословен начин на живот. Вярно, био продуктите са по-скъпи от останалите, но са по-качествени и истински. Разходите за производство са по-високи (повече ръчен труд, механизирани обработки вместо химия, допълнителни разходи за сертификация), добивите са по-малки - все още произвежданите и преработваните количества са ниски, което оскъпява преработката, дистрибуцията и маркетинга. Но, в крайна сметка, не бива да третираме тялото си с долнокачествени, изкуствени, пълни с химия изделия, защото ни вредят-бавно и полека.
Няколко са магазините в София, специализирани в предлагането на натурална, чиста козметика и други изделия- Зоя, Биомаг, Био Слънце-Луна. В магазини Фантастико, Хит, Пикадили, Билла, 345, Метро съм засичала само хранителни стоки, но за тях-по-нататък.
Собствениците на Зоя ( www.zoya.bg ) са уникални сладури, с невероятно позитивно излъчване, мили, любезни и отворени да дават ценна информация. Шоурумът им на ул. "Граф Игнатиев-6" е винаги добре зареден, спретнат, със зареждаща атмосфера и може на чаша био чай или кафе да разгледате голяма част от предлаганите за интернет-продажба стоки, преди да си изберете нещо и да си го вземете.
http://www.bioslunceluna.com/shop/ е сайтът на магазина с ново име My organic market. И там имаме богат избор-като се започне от балсами за устни и се стигне до лосиони с антибактериално и противогъбично действие!
Сега е ваш ред! Споделете!