Търговецът на кристал написа:Говори ми, говори...
Аз няколко години поред процедирах по абсолютно същия начин - мързел, паника (с времето тя изчезва, впрочем), после тъпчеш всичко в главата за една нощ, изкарваш изпита (нерядко с 6), след което забравяш материала, преди да си затворил вратата на залата, в която се е провел самият изпит.
Тая сесия реших да сменя тактиката и да уча навреме, съсредоточено и т.н.т. Само че един приятел на татко има лаф: "Ние го правим както трябва, то става както обикновено."
Та и при мене така.
Не се коркай, Джуди. Един ден е по-добре от една нощ. А една нощ е по-добре от "без хич". Как я изкарах тая шестица по стопански организации, само аз си знам.Не, че после не се разболях, де.
Тъпото е, че материалът като цяло не е изобщо труден. Но информацията е толкова много и формулите също, че на практика е невъзможно да се научи всичко за толкова кратко време.
Имам чувството че всичко само се отблъсква от мозъка ми. А и вече не ми е мерак за отлична оценка, искам просто да мине, което не звучи много правилно, ама вече нямам нито сили, нито желание.