п.п. изреждането на държави и градове е само примерно, водещ критерий е по-скоро континента, защото смятам че общо взето всеки континент е носител на отделна обособена култура, като от Азия поради всеобхватността и разнообразието си съм отделила Близкия Изток...
Екскурзийки, пътувания и в тоя дух...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Екскурзийки, пътувания и в тоя дух...
Ами така като си говорехме за пари и харчене ми хрумна - определено най-готиното нещо за което бих изхарчила много пари е за пътуване - бих пътувала навсякъде, засега съм се разходила обаче само до Германия и САЩ. така че казвайте - къде сте били, къде бихте отишли с най-голямо желание, какви култури и народи ви се струват интересни, по какви пътувания си падате - с кола, със самолет, излежаване на плажа или обиколка на забележителности, въобще... думата е ваша
...
п.п. изреждането на държави и градове е само примерно, водещ критерий е по-скоро континента, защото смятам че общо взето всеки континент е носител на отделна обособена култура, като от Азия поради всеобхватността и разнообразието си съм отделила Близкия Изток...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
южна америка но по по-пустинните места ето тука например много интересни снимки открих общо взето такива места са ми интересни http://store3.data.bg/blmusik/chile/chile.htm
също и далечния изток и африка бих обиколила ако имах възможност
също и далечния изток и африка бих обиколила ако имах възможност
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Jamaica
Искам някога пак на стрийт-парад в Париж (gosh няма такова изживяване ..
)
Искам в Бразилия привечер да ме пръска бриз, да гледам как сянката на статуята на Христос се приближава, да ми пее дебела народна певица автентична волна песен, от която те боли сърцето и .. местните мъже да не се събличат много-много около мене ..
Искам да видя толкова ли е мрачна местността Dimmu Borgir в Исландия
Искам и да видя какво е в Квебек и да видя канадски кедър
И фиордите на Норвегия
И Карпатите по-зелени ли са от нашия Балкан
И дали има тайнствени златни градове из Андите
Искам по стъпките на Сандокан Малайският тигър!!
Бе изобщо, за да ме заинтригува нещо, което да отида и само да го зяпам, без да имам никаква друга работа там - малко не си го представям .. Просто турист, анадър брик ..
Не ми се нрави така .. трябва или да имам сериозна служебно-образователна или някаква такава причина, или да е ултра необичайна дестинация, така че да не се чувствам "турист" ..
ПП. А сега най-много искам да спя

Искам някога пак на стрийт-парад в Париж (gosh няма такова изживяване ..
Искам в Бразилия привечер да ме пръска бриз, да гледам как сянката на статуята на Христос се приближава, да ми пее дебела народна певица автентична волна песен, от която те боли сърцето и .. местните мъже да не се събличат много-много около мене ..
И фиордите на Норвегия
Искам по стъпките на Сандокан Малайският тигър!!
Бе изобщо, за да ме заинтригува нещо, което да отида и само да го зяпам, без да имам никаква друга работа там - малко не си го представям .. Просто турист, анадър брик ..
ПП. А сега най-много искам да спя
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ей, Зори, страхотно поетично описаниеKeineSonne написа:Jamaica
Искам някога пак на стрийт-парад в Париж (gosh няма такова изживяване ..)
Искам в Бразилия привечер да ме пръска бриз, да гледам как сянката на статуята на Христос се приближава, да ми пее дебела народна певица автентична волна песен, от която те боли сърцето и .. местните мъже да не се събличат много-много около мене ..![]()
![]()
![]()
И фиордите на Норвегия
Искам по стъпките на Сандокан Малайският тигър!!![]()
Бе изобщо, за да ме заинтригува нещо, което да отида и само да го зяпам, без да имам никаква друга работа там - малко не си го представям .. Просто турист, анадър брик ..Не ми се нрави така .. трябва или да имам сериозна служебно-образователна или някаква такава причина, или да е ултра необичайна дестинация, така че да не се чувствам "турист" ..
ПП. А сега най-много искам да спя![]()
иначе принципно бих отишла навсякъде където ми се отвори възможност, но мисля че най-много ми се ходи в Латинска Америка, преимуществето - на Карибите
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
много е готино да гледаш София от Витоша в ясен летен ден, страхотно усещане. а иначе според мен на Витоша най си заслужава катеренето да Боянския водопад, мн е готиноRaya_Alexandra написа:То и аз искам на Витоша, ама нямааааааааБерс няква къща щеше да ми кове там...
![]()
ееех, само като си помисля че това лято съм си в София, колко ходене по Витошата ме чака, супер ще е
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми ела бе, ще те водя, но проблемсRaya_Alexandra написа:Дразни ме ти, дразни ме... Ще видиш като ти се довлека и аз!nrggirl написа:ееех, само като си помисля че това лято съм си в София, колко ходене по Витошата ме чака, супер ще е...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
За Витоша съм навит с всичките си крайници.

Последно промяна от iliyan на 07 Май 2006, 16:29, променено общо 1 път.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
има вече подобна тема ъс фар ес ай римембър, http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 04&start=0 //ау колко съм полисмен, искам и аз да стана КакаМодератор!!!
//
а за Витоша с Илиян сме решили да организирамер форум-поход до Черни Връх, той може и да е споменал вече ама аз съм още сънен и после ще чета.....
та бъдете готови, носете си пирони и тесли че на рая_александра май няк'ква къща щеше да и кова там....

а за Витоша с Илиян сме решили да организирамер форум-поход до Черни Връх, той може и да е споменал вече ама аз съм още сънен и после ще чета.....
та бъдете готови, носете си пирони и тесли че на рая_александра май няк'ква къща щеше да и кова там....
--палавундер мамин златен!iliyan написа:За Витоша с всичките съм навит с всичките си крайници.![]()
![]()
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Носете мнооого пирони и една тесла.Berserker написа:та бъдете готови, носете си пирони и тесли че на рая_александра май няк'ква къща щеше да и кова там....
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...