Въпрос относно балообразуването за ФМИ

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
KikyPet
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Въпрос относно балообразуването за ФМИ

Мнение от KikyPet »

Наясно съм вече, че се взима оценката от изпита по-3, средно аритметични по-физика и средно аритметично метматиката през годините, но не останах наясно дали ако се явя на матура по-физика и по-математика и там изкарма по-високи оценки от тези в дипломата ще се визамат тези от матурата за балообразуването.

Още нещо: на няколко места във форума прочетох : Физика 10-12 клас. Аз уча в ТУЕС към ТУ и физика учихме в 8-ми 9-ти и 10-ти клас по-учебници както си следва за 8, 9, и 10-ти клас.... кой оценки ще се вземат ако не се явя на матура по физика ?

Благодарности.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Въпрос относно балообразуването за ФМИ

Мнение от morfei »

Ако на матурите изкараш по-високи оценки от тези в дипломата, ще се вземат тези от матурата. Щом учиш физика от 8 клас, тогава би трябвало да се прави средноаритметичното на оценките ти от 9-12 клас.
Компютърни науки 1 курс
KikyPet
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от KikyPet »

Мхм, значи имам два вариант да се явя на завишителен по физика или да се явя на матура. Как е по другите училища щом казваш, че се взима от 9-12 искаш да кажеш, че зимат ср. аритм. от 3 години физика... ? Защото аз съм учил физика само 8-ми 9-ти и 10-ти а 11-ти и 12-ти не съм учил. Та.. последно от 2 години физика или от 3 години физика се образува бала :))))).

Пак мерси :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Твоя случай е нестандартен и не знам кои години се взимат. По-добре питай некой даскал от твоето училище.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

И от осми ти се взема вероятно, но най-добре разучи как ти се формира дипломата за средно образование и ще получиш отговора.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”