Право първи курс 2009-2010г
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Право първи курс 2009-2010г
Ох, наистина сте взели за какво да спорите : ) Аз да ви кажа..хора, колко трябва да сме щастливи, че СУ мисли за нас и че е решил да направи сесията в най-студените и снежни дни, та да не се налага да се лутаме по улиците 
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
абе тоя Вълчев май пак нещо не е могъл да си оправи резолюцията на уиндоуса и днеска оценки на сайта нема да има
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Дам.. и аз съм разочарована, че не са качени днеска.
Иначе току що говорх с него по телефона - утре ако някой има желание да си вземе книжката лично, а за Мишето и Денислав задължително- трябва да е там в 13.15 пред 311 кабинет. Аз ще съм там в 13 часа и с доц. Вълчев ще нанасяме оценките в книжките, така че може и да се наложи да почакате мъничко, ако случайно решите да дойдете лично
Иначе току що говорх с него по телефона - утре ако някой има желание да си вземе книжката лично, а за Мишето и Денислав задължително- трябва да е там в 13.15 пред 311 кабинет. Аз ще съм там в 13 часа и с доц. Вълчев ще нанасяме оценките в книжките, така че може и да се наложи да почакате мъничко, ако случайно решите да дойдете лично
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Биби,Вълчев каза ли дали да чакаме още днес..или да се отказвам с цъкането 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми нищо не ми каза, ма аз бих се отказала.. то не ги въвежда той, а надали някой в Су работи в 7-8 вечерта.. 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Допълнение за утре :
Хората, които не си бяха донесли книжките на изпита - да си ги донесат утре в 13 часа! Ако познавате някой от вашата група, които не си е предал книжката - моля, кажете му!
Хората, които не си бяха донесли книжките на изпита - да си ги донесат утре в 13 часа! Ако познавате някой от вашата група, които не си е предал книжката - моля, кажете му!
-
nqkoisi
- В началото бе словото
- Курс: първи
Някой знае ли как е минал изпита по ИБДП днес?
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Е, надали и някой от СУ ги въвежда. Според мен човекът си плаща, за да поддържат сайта му. И наистина ще е мега тъпо, ако днес не бъдат качени резултатите. Една от докторантките онзи ден ми каза, че дори в неделя щяло вече да ги има, а какво се оказва? : )
Биби, да знаеш, че от 11 група има едно момиче, чиято оценка беше нанесена още там, на място - 6 на Мила Богданова. Да не стане така, че..да я включите в сметките с недалите книжки : )
Биби, да знаеш, че от 11 група има едно момиче, чиято оценка беше нанесена още там, на място - 6 на Мила Богданова. Да не стане така, че..да я включите в сметките с недалите книжки : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- _sonrisa_
- Флъдзила
У това да не е момичето, което предаде първо ? Не знаех, че я е проверил още тогава
ц ц ц
И нем, не мисля, че е в бройката с непредадените.. Но благодаря, Лени, ще го имам предвид
И нем, не мисля, че е в бройката с непредадените.. Но благодаря, Лени, ще го имам предвид
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
+1, разказвайтееnqkoisi написа:Някой знае ли как е минал изпита по ИБДП днес?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Значи все пак Вълчев е намерил начин да остане насаме с теб в кабинета си_sonrisa_ написа:Аз ще съм там в 13 часа и с доц. Вълчев ще нанасяме оценките в книжките, така че може и да се наложи да почакате мъничко, ако случайно решите да дойдете лично
Най-после един въпрос на мястоuchtiv_galfon написа:Стига с тея старославянски тинтириминтири, кажете на 14ти къде сте : ))
Ем те от първа и втора група са доста активни във форума по принцип, така че щом никой не пише има два варианта: или Токушев им е е**л майката на всичките или масово е писал шестици и сега всички купонясват в някоя кръчмичкаiNCodE написа:+1, разказвайтееnqkoisi написа:Някой знае ли как е минал изпита по ИБДП днес?
- iNCodE
- От дъжд на вятър
можем от там да си я вземем? Без проблем,без да ни псуват?Ivanxou написа:Аз, преди малко си я взехeiffel написа:бе Номоканони,глупости..закво са ви-няма ги като отделен въпрос![]()
а книжките с оценките по ППУ на първи пАток не са готови-вчера имало кандидат-студентски изпити някви и не знам си кво си-но НЕ нямаше ги днес
то май утре няма хора,които да са на ИБДП и на които да им се наложи да отидат без книжки нали?
!Мога само да кажа, че вече е 3:0
!А в кабинета на Дачев, влизайте с противогаз
.
- iNCodE
- От дъжд на вятър
Вариант номер 1 ми се вижда по-логичен..за жалостsvetlio.varna написа:Значи все пак Вълчев е намерил начин да остане насаме с теб в кабинета си_sonrisa_ написа:Аз ще съм там в 13 часа и с доц. Вълчев ще нанасяме оценките в книжките, така че може и да се наложи да почакате мъничко, ако случайно решите да дойдете личноМислех те за по-недостъпна
Най-после един въпрос на мястоuchtiv_galfon написа:Стига с тея старославянски тинтириминтири, кажете на 14ти къде сте : ))
Ем те от първа и втора група са доста активни във форума по принцип, така че щом никой не пише има два варианта: или Токушев им е е**л майката на всичките или масово е писал шестици и сега всички купонясват в някоя кръчмичкаiNCodE написа:+1, разказвайтееnqkoisi написа:Някой знае ли как е минал изпита по ИБДП днес?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Миии Мила има 6-ца : чакайте я нея да се появи да разкаже как е минало. Ма предполагам, че ще скача то радост още ден-два
Аз на нейно място поне бих

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
btw разбирам че по ППУ първи поток имат хубави оценки, в моята група са две шестици, повечето петици и няколко четворки.