П.П. А иначе благодаря ( относно аватара
Право първи курс 2009-2010г
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Право първи курс 2009-2010г
Ами точно- не е кой знае колко сложна организацията, но пък хората все имат нужда да се оплачат от нещо..
) 
Много ясно - оплакването е национален спорт в БГ като се практикува от млади, стари, пияни, луди, интелигенти, профани, асоциирани чужденци и т.н.

I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Таксите се внасят и се заверяват семестри от 15-и до 26-и февруари (ако някой се интересува къде конкретно са написани тези срокове, да погледне заповедта, с която се обявяват семестриалните такси.)
Семестърът можете да си го заверите когато ви скимне, защото е по средата на годината. Когато става въпрос за заверяване на първи семестър на по-горен курс, тогава трябва да сте се явили на всичките си изпити от септемврийската сесия (ако изобщо ви се е налагало да ходите на такива), защото е от значение заради условните изпити.
Семестърът можете да си го заверите когато ви скимне, защото е по средата на годината. Когато става въпрос за заверяване на първи семестър на по-горен курс, тогава трябва да сте се явили на всичките си изпити от септемврийската сесия (ако изобщо ви се е налагало да ходите на такива), защото е от значение заради условните изпити.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Мерси много.Както винаги се проявяваш готино и компетентно.MidwinterSun написа:Таксите се внасят и се заверяват семестри от 15-и до 26-и февруари (ако някой се интересува къде конкретно са написани тези срокове, да погледне заповедта, с която се обявяват семестриалните такси.)
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
А след като минем през паричния салон и ни сложат там печат на книжката, трябва ли да се минава за нещо друго през отдел "Студенти" или тва е цялата операция по заверяването на семестъра?
В отдел „Студенти" също ти слагат печат и те записват в големите книги, ако си си платил вече в Паричния залон.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Правиш абсолютно същата процедура като при записването...svetlio.varna написа:А след като минем през паричния салон и ни сложат там печат на книжката, трябва ли да се минава за нещо друго през отдел "Студенти" или тва е цялата операция по заверяването на семестъра?
Иначе може ли да си заверя семестъра преди последен, незадължителен (факултативен) изпит и след това да се явя?
А също, таксата същата като първия семестър ли е и какво става ако случайно след като платиш не успееш да се уредиш да минеш през отдел "Студенти" до 26ти, а само платиш в паричния салон?
Ама сега по-важно е ИБДП
В името на потока! Втория!
Няма никакъв проблем да си платиш таксата сега - в СУ за пари не те връщат
, а и е много по-спокойно - всичко приключва буквално за 10 мин. с разкарванията между етажите.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Толкова е трудно това ИБДП
Искрено желая успех на всички,а аз ако бях утре нз
Поне има време до 17 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- _sonrisa_
- Флъдзила
да, и аз му се израдвах като го видях
А иначе успех на първите две групи!
От една страна не им завиждам, че са толкова рано, но пък от друга - утре ще са приключили с ученето
ох, доволна съм че съм от средните групи
Защото пък да чакаш до 22-ри си е убийствено просто.. хихи
А иначе успех на първите две групи!
От една страна не им завиждам, че са толкова рано, но пък от друга - утре ще са приключили с ученето
ох, доволна съм че съм от средните групи
по ОТД оценките утре на сайта така ли? ама и Вълчев знае как да създаде добра изпитна обстановка с тия две асистентки от колелото на късмета..
иначе тва ИБДП май ще бъде голям сървайвър а?
иначе тва ИБДП май ще бъде голям сървайвър а?
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Доста е гадничкоKsGCo написа: иначе тва ИБДП май ще бъде голям сървайвър а?
64 въпроса са, но реално като материал за учене не е толкова.Примерно аспектите на средновековната държава и право, както и источниците на право по това време не са толкова много и не се помнят трудно.Ivanxou написа:Доста е гадничкоKsGCo написа: иначе тва ИБДП май ще бъде голям сървайвър а?!Доста е обширен предмета, 64 въпроса си е множко.Обаче, трябва да свикваме - от догодина толкова ще са ни най-малките предмети
.Аз стискам палци само да го мина.Не ме интересува особено с колко, просто не искам лятото пак да имам да уча два учебника (най-малко)!
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside