Аз съм чел едно още по-старо, от около 1980, с черна корица. То е добро.
А може, фор шуъ, да си я вземеш и на английски.
Ако не ти се чака за труда/24 часа, на безистена с/у пазара на Славейков ще я откриеш 90% в някоя от книварницитеМила написа:Моята препоръка е да си потърсиш по кашоните старото издание, с една лилавичка корица е. На новото преводът е ужасяващ, въобще не са хванали Остин-интонацията. Освен това в новата поредица на Труд и 24 часа също ще я има, при това с твърди корици за 9.90valandin написа:Любезно моля Мила, Иринчи, Търговец или някой друг кокош-мастер да ме светне откъде да си купя ``Гордост и предразсъдъци``. Има ли я изобщо по книжарниците ? Благодаря предварително

В момента държа едно копие в ръцете си. Притежание е на Lord от форума. Ако просто искаш да я прочетеш, попитай него и се надявай на великодушието му.gunner_pz написа:Да имате идея дали някъде има останали бройки от тази книга http://www.helikon.bg/books/28/41586_se ... -m.k..html ? В интернет пише, че е изчерпана...
anon is legion написа:Не знам дали това е правилната тема, но ми се стори най-подходяща.
Някой знае ли къде мога да си намеря Сага за изгарянето на Нял?
Търсил съм по книжарници и в интернет, но за сега нищо не съм намирал :S
В "Староисландски саги и митове" - превел Михаил Минков /изд. Народна Култура, 1989г./anon is legion написа:Не знам дали това е правилната тема, но ми се стори най-подходяща.
Някой знае ли къде мога да си намеря Сага за изгарянето на Нял?
Търсил съм по книжарници и в интернет, но за сега нищо не съм намирал :S