Уверение от ИФ. Дали?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Уверение от ИФ. Дали?

Мнение от Chopin »

Студент редовно съм, история. Не съм се явявял на сесия, нямам заверки, но не съм се и отписал. Семестърът ми е платен. Дали ще искат да ми дадат уверение? По принцип, когато го подпечатват това уверение студенткса книжка ли искат?
Мога ли да мина със студентска лична карта?
отговорът ми трябва СПЕШНО!!
предварително благодаря(:
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Уверение от ИФ. Дали?

Мнение от sientelo »

Първо уточни уверение за какво, че можеш да запишеш горен курс ли :roll: И да, ще ти трябва студентската книжка за това уверение. Обаче ако сега си бил първи курс и не си си взел изпитите, лошо, едва ли ще те пуснат да запишеш втори курс. както сигурно ти е известно заверките в ИФ са задължителни и се водят за невзет изпит. Ако си друг курс, не първи, тогава сигурно ще трябва да прекъснеш поради слаб успех и невзети изпити и да си изчистиш изпитите, чак след това ще ти разрешат да се запишеш в горен курс, така мисля.
Като птичка в небесата :)
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Re: Уверение от ИФ. Дали?

Мнение от Chopin »

sientelo написа:Първо уточни уверение за какво, че можеш да запишеш горен курс ли :roll: И да, ще ти трябва студентската книжка за това уверение. Обаче ако сега си бил първи курс и не си си взел изпитите, лошо, едва ли ще те пуснат да запишеш втори курс. както сигурно ти е известно заверките в ИФ са задължителни и се водят за невзет изпит. Ако си друг курс, не първи, тогава сигурно ще трябва да прекъснеш поради слаб успех и невзети изпити и да си изчистиш изпитите, чак след това ще ти разрешат да се запишеш в горен курс, така мисля.
благодаря за отговора. уверението ми трябваше за американското посолство. дадоха ми без никакви студентски книжки и пр. бяха крайно незаинтересовани :Д
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”