(for girls only) а на един от рокендрола какви работи му мисля...само да ми падне в спал...т.е. в ръчичките...
Акробатичен рокендрол
Модератори: ники, Methuselah
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: Акробатичен рокендрол
така ли беше? не помня вече, аз ходя и на двете...при все беше много...нежен...
(for girls only) а на един от рокендрола какви работи му мисля...само да ми падне в спал...т.е. в ръчичките...

-
pagan_spirit
- В началото бе словото
- Специалност: arheolog
lilito. Ти маи си ми колежка.
Ако учиш археология де., То и аз го почнах, и ние готино, многое зарибяващо.
Ако учиш археология де., То и аз го почнах, и ние готино, многое зарибяващо.
-
Lilito
- В началото бе словото
- Специалност: pedagogika
- Курс: втори
Педагогика съм...
не съм ти колежка. Който е навит - моят клуб вече набира инерция. Тренираме понеделник, сряда и петък от 19.00 до 21.00ч. в читалище "Св. Св. Кирил и Методий" в Модерно предградие. Целувки
- ne-qm-luto
- В началото бе словото
- Специалност: информатика
Здравейте!
Миналата година ходех на рокендрол и на загрявката винаги ни пускаше една и съща песен. Много ме радваше, пееше я жена. Скоро се присетих за нея, но нещо ми бягат думите. Ако някой се сеща за коя става на въпрос ще съм му мнооого благодарна, ако закаже нещо ориентировъчно
Миналата година ходех на рокендрол и на загрявката винаги ни пускаше една и съща песен. Много ме радваше, пееше я жена. Скоро се присетих за нея, но нещо ми бягат думите. Ако някой се сеща за коя става на въпрос ще съм му мнооого благодарна, ако закаже нещо ориентировъчно
Не си губи времето да съжаляваш и да се оплакваш, животът е достатъчно кратък