Забрави си нещо:Green`L.K. написа:Аз пък си имам лисица![]()

Забрави си нещо:Green`L.K. написа:Аз пък си имам лисица![]()

Бавария написа:е това на чеверме...
Показва нещо съвсем друго, но явно не го виждаш...Zahariev написа: Много добра снимка.Доказва, че природата трябва да служи на човека, а не обратното.![]()
И аз така си мисля...Blood Countess написа:Показва нещо съвсем друго, но явно не го виждаш...Zahariev написа: Много добра снимка.Доказва, че природата трябва да служи на човека, а не обратното.![]()
![]()
+1Kristo написа:Що не покажете глозгано пате, от чийто пух се правят възглавници?
Или свински скелет, останал след правенето на луканка, салами, пастет, бахур, пържолки и кайма?
Или да покажете изсъхнали корени от краставици и домати, след като сте хапнали шопска салата?
Или пък всички животни и растения от които се правят козметични продукти?
Или пък трупове на морски свинчета, загинали при неуспешен тест на лекарства срещу Рак или СПИН?
и т.н. списъка е безкраен....
Ако ше сме против убиването на животни, дайте да сме до край - поради никакви причини и всички животни.
А що не и за всички растения.
И да ви питам после, как ше оцелеете, БЕ?
Тва е двоен стандарт. Що за храна да може, а за други неща не? И правенето на кифтенца също е парадиране за мен. Въпрос на гледна точка. Или ще сме изцяло против убиването на животни и растения или не. Не може половинчати работи....allshallperish написа:Кристо, има огромна разлика. Крокодили, лисици, норки и тем подобни се убиват, само заради кожата им. Това месо никой не го яде..., докато свинско и етц. хората ядат. Тук става дума само за чисто парадиране със скъпи парцали и аксесоари
. А за нещо подобно дори убийство на животни не си заслужава.
Blood Countess написа:Показва нещо съвсем друго, но явно не го виждаш...Zahariev написа: Много добра снимка.Доказва, че природата трябва да служи на човека, а не обратното.![]()
![]()
абе и това не е баш такаZahariev написа: Периш, скъпата кожа е скъпа, не за да се парадира с това, а защото явно е по-качествената от останалите видове, замисляла ли си се над това ?![]()