Студент редовно съм, история. Не съм се явявял на сесия, нямам заверки, но не съм се и отписал. Семестърът ми е платен. Дали ще искат да ми дадат уверение? По принцип, когато го подпечатват това уверение студенткса книжка ли искат?
Мога ли да мина със студентска лична карта?
отговорът ми трябва СПЕШНО!!
предварително благодаря(:
Уверение от ИФ. Дали?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Уверение от ИФ. Дали?
Първо уточни уверение за какво, че можеш да запишеш горен курс ли
И да, ще ти трябва студентската книжка за това уверение. Обаче ако сега си бил първи курс и не си си взел изпитите, лошо, едва ли ще те пуснат да запишеш втори курс. както сигурно ти е известно заверките в ИФ са задължителни и се водят за невзет изпит. Ако си друг курс, не първи, тогава сигурно ще трябва да прекъснеш поради слаб успех и невзети изпити и да си изчистиш изпитите, чак след това ще ти разрешат да се запишеш в горен курс, така мисля.
Като птичка в небесата 
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
- Курс: първи
Re: Уверение от ИФ. Дали?
благодаря за отговора. уверението ми трябваше за американското посолство. дадоха ми без никакви студентски книжки и пр. бяха крайно незаинтересовани :Дsientelo написа:Първо уточни уверение за какво, че можеш да запишеш горен курс лиИ да, ще ти трябва студентската книжка за това уверение. Обаче ако сега си бил първи курс и не си си взел изпитите, лошо, едва ли ще те пуснат да запишеш втори курс. както сигурно ти е известно заверките в ИФ са задължителни и се водят за невзет изпит. Ако си друг курс, не първи, тогава сигурно ще трябва да прекъснеш поради слаб успех и невзети изпити и да си изчистиш изпитите, чак след това ще ти разрешат да се запишеш в горен курс, така мисля.