"Студентски град - една година по-късно"

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: "Студентски град - една година по-късно"

Мнение от allshallperish »

Дичоу написа:
allshallperish написа:Ама ти не пушеше ли разни треволяци?
Кой ме издаде?! :roll: Пуша само смес от сушено венчелистче, смрадлика и ментов чай...ако ти стиска, си добре дошла в Студентски да те почерпя...Стига да не се опасяваш, че някой от столичаните там ще те помисли за провинциалистка, законспирирана в с.Яна да следи тамошното население да не би да е решило и то да се бори за някой хубав пост във фирма... :) :) :)

Толкова е смешно, че когато човек няма какво да каже и няма как да се защити, почва да говори глупости :lol: . Приветствам те за решението ти да обръщаш спорът в личен скандал. Жалко, че няма общо по темата :? И жалко, че после пак ще обвиниш мене, че развалям всички теми :mrgreen: . Жалко, че и в с.Яна не живея :lol:

Колкото до темата - вече се изказах. В СГ като че ли няма хора, а само животни, които се чудят как да си угодят на плътските желания... За това повечето нормални хора си правят партия с някой и се изнасят на квартира... Ама какво да ви уча. Вие си знаете. Тънете си в мизерията, обвинявайте държавата и законодателната система и си седете там. Винаги е най-лесно другите да са ни виновни :wink: . Успех в борбата. Която никой не води.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

И аз живея в Студентски град, и аз нито съм родом от София, нито тук са ме отглеждали, но всичко това не ми пречи да констатирам, че голяма част от живеещите в Студентски град не са достигнали особено високо ниво на културно, интелектуално или както там искате го наречете равнище (умишлено не използвам други квалификации, та да не се обиди някой). Място за социализиране в кой знае колко положителен смисъл не бих го нарекъл. Истината е, че в Студентски град най-общо казано има две групи хора: 1) такива, които живеят там, защото нямат възможност да живеят на квартира, сред които съм и аз; и 2) такива, които живеят в Студентски град, за да се възползват от всичките му "обаяния". На някои от втората категория им се чудя доста как дават пари за квартира в Студентското градче, известно с уникалната си инфраструктура, но явно всичко е въпрос на приоритети. По мое мнение именно от хората, дошли в Студентски град да се възползват от всичките му преимущества на бардак, идват повечето от проблемите.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

@периш...
Не забравяй, че именно ТИ започна да ни занимаваш с личността си с изказването от няколко страници назад...за разните му там тухли в стената...
А не съм отговорил на поста си с аргументи, защото ти не си изложила такива в него...
Написа само, защо ти се ходи в София и защо не ти се ходи...
Все едно ако аз напиша защо не посещавам лунапарк...след тва да очаквам да ме обориш с нещо...
Всеки е свободен да живее дето си иска...Просто някои им се иска да дават напътствия на другите, да "бутат с багери" некви места...да пожелават "кипяща гной" за други...е тогава е трудно да сме безучастни.
Сигурно и ако аз пожелая да изхвърля всички провинциални фекалки в твоето село...разговора ще засегне лични характеристики...
Иначе си права..."Винаги е лесно другите да са ни виновни"...я селяните, я провинцията...я някой друг :)
АаАааААаааа...за малко да забравя...Пушенето на треволяци не е забранено...забранено е притежанието и разпространението :) "ма какво да те уча" ти си знаеш...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

allshallperish написа: Тънете си в мизерията, обвинявайте държавата и законодателната система и си седете там. Винаги е най-лесно другите да са ни виновни :wink: . Успех в борбата. Която никой не води.
Толкова си смешна... ти не разбра ли че някои хора просто НЯМАТ финансова възможност да живеят на квартира!? На къв език искаш да ти го напиша за да го разбереш?? :shock:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

The_Viper написа:
allshallperish написа: Тънете си в мизерията, обвинявайте държавата и законодателната система и си седете там. Винаги е най-лесно другите да са ни виновни :wink: . Успех в борбата. Която никой не води.
Толкова си смешна... ти не разбра ли че някои хора просто НЯМАТ финансова възможност да живеят на квартира!? На къв език искаш да ти го напиша за да го разбереш?? :shock:
Добре бе, кво значи нямат финансова възможност? Повечето, които учат (студентите от провинцията) не бачкат, а родителите им ги гледат, т.е работата им е само да учат. И ако толкова ви е гнус от мястото СГ ще направите нещо по въпроса, все ще се хванете да бачкате, все ще имате някакъв стимул да промените нещо. Но вие нямате. Не ви пука и за убитото момче, а точно не ви пука, щото не сте били там и щото нямате връзка с него... Ако се беше случило на някой от вас щеше да се задейства поне малко... А вие се хабите да пишете във форумите колко сте зле и колко сте отчаяни... обаче вечерта пак ще излезете и ще се направите на животни, кой с бири, кой с "треволяци", кой с по-твърди неща. Няма какво да се заблуждаваме. В СТУДЕНТСКИ ГРАД ВИ Е ДОБРЕ. Имате евтин подслон (ако мога да го нарека така), имате заведенийца.

А точно ти не обяснявай на тоя и оня колко е смешен, понеже не ща да си отварям устата относно твоята персона :lol:

Единствено съм съпричастна със съдбата на хората, като Скорпиона. И ми е тъпо точно заради хора като него, които са дошли в Сф да си вземат образованието... а не елитното гражданство на повечето от вас... Ще цитирам една позната "Аз тр да се оженя в София"... Надявам се, наистина да не го е мислела, понеже е жалко... да смяташ, че по тоя начин ще ти се опраят нещата.

Скорпионе, ти кво ще кажеш за затварянето на заведения след 22ч? Аз не видях никой от "поддръжниците" на НЕ ЗНАМ КАКВА ТЕОРИЯ, щото в крайна сметка уж всички сме за едно и също, ама тука ми се дървят поради не-знам-какви съображения, което е още по тъжно :lol:

И общо взето, какво ще кажете вие, Дичка, Монтанска госпожице? Или не щете да се затварят заведения, щото и вие посещавате такива? :scratch: Въпросът ми не е заяждане. По-скоро цели някаква ... минимална статистика.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

Направо ме отказахте да ходя в София, камо ли в СГ :lol: :monkey: :monkey: По-полека с тона без караници, молим :king:
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

allshallperish написа: В СТУДЕНТСКИ ГРАД ВИ Е ДОБРЕ. Имате евтин подслон (ако мога да го нарека така), имате заведенийца..
Добре ни е да...защото сме свикнали и сме се научили да оцеляваме на всякакви места, колкото и гадни да са те ...и защото не сме глезените дечица на мама и на тати , каквато си ти.
Научи се да оцеляваш - пък после ми говори "мъдри слова", госпожице! :wink:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

ОК веднага ти казвам...
Аз съм против затварянето на заведения след 22 часа...защото щом работят, щом се пълнят...следователно има потребност от тях...
Сиреч...потребността от това хората да се напиват и да друсат гюбеци по маси, столове и пилони няма да секне, а ще се измести по стаи, улици, полянки и т.н.
Предпочитам тези хора да са на затворено пространство, заедно със своите себеподобни...вместо да са на горния етаж и да пречат на хората, които искат да учат/починат след работа и т.н.
И най-накрая нека се разбере...Студентски град е част от София, България, Планетата Земя...точно толкова колкото са Младост, Люлин...Банишора и тем подобни...и ограничение за заведенията в СГ, ще означава такова абсолютно навсякъде...
И аз лично поставям знак за равенство в "развратността" и опасностите от извършване на престъпления в коя да е дискотека или нощен клуб...независимо дали е в СГ или в центъра...
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

The_Viper написа: Добре ни е да...защото сме свикнали и сме се научили да оцеляваме на всякакви места, колкото и гадни да са те ...и защото не сме глезените дечица на мама и на тати , каквато си ти.
Научи се да оцеляваш - пък после ми говори "мъдри слова", госпожице! :wink:
Много вярно ! :mrgreen:

Аз - човекът от провинцията съм като мишка - мога да оцелея навсякаде :mrgreen:
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Дичоу написа:ОК веднага ти казвам...
Аз съм против затварянето на заведения след 22 часа...защото щом работят, щом се пълнят...следователно има потребност от тях...
Сиреч...потребността от това хората да се напиват и да друсат гюбеци по маси, столове и пилони няма да секне, а ще се измести по стаи, улици, полянки и т.н.
Предпочитам тези хора да са на затворено пространство, заедно със своите себеподобни...вместо да са на горния етаж и да пречат на хората, които искат да учат/починат след работа и т.н.
И най-накрая нека се разбере...Студентски град е част от София, България, Планетата Земя...точно толкова колкото са Младост, Люлин...Банишора и тем подобни...и ограничение за заведенията в СГ, ще означава такова абсолютно навсякъде...
И аз лично поставям знак за равенство в "развратността" и опасностите от извършване на престъпления в коя да е дискотека или нощен клуб...независимо дали е в СГ или в центъра...
Добре съгласна съм. И как според теб трябва да протича борбата с тоя тип хора? Защото явно, че от тях идва проблемът? Какво трябва да се ограничи? Какво трябва да се промени? Подяволите, мислете. Никой няма да промени нещата, ако вие не се напънете да го направите. Или ние. Щото аз съм съпричастна, това че мисля едно друго за не-софиянците, ми е набито в главата от пряк опит с такива същества. И софиянци са тъпанари, ясно е, но преобладаващата част нали... Както и да е. Та какво предлагаш? Увеличаване на полицията в СГ?

Master_of_Sin, моля те, и аз ако съм глезена :lol: . Работя от 15 годишна, бачкала съм ква ли не гадна работа, а майка ми и баща ми ... хъм, не ми дават пари точно от тогава, поради причината, че са хъм... разведени :lol: . Не си прави тъпи изводи, понеже ставаш смешна :) . Както винаги.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Не количеството полиция, а качеството....защото както казах в първия си пост в тая тема...повече ме е страх от комплексираните ченгели, от колкото от това някой да ме набие докато се прибирам...
Защото съм си патил повече от първите, от колкото от вторите...
Искам действаща полиция...това е всичко.
И само да допълня...от 3-годишното ми пребиваване в София...наред с многото си напивания, венчелистчени напушвания и каквото и да е било...не съм изпитвал желание да се сбия или по някакъв начин да викам/тряскам/чупя и т.н., което пак иде да каже, че е въпрос до човек, а не до неговия произход.
...но веднъж ядох яко бой...който ме вкара в линейката за няколко шева...и интересното е, че не беше дори близо до Студентски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Така де, защо никой не пише по темата?
Последно промяна от allshallperish на 31 Яну 2010, 18:56, променено общо 1 път.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

allshallperish написа:
The_Viper написа:
Добре бе, кво значи нямат финансова възможност? Повечето, които учат (студентите от провинцията) не бачкат, а родителите им ги гледат, т.е работата им е само да учат. И ако толкова ви е гнус от мястото СГ ще направите нещо по въпроса, все ще се хванете да бачкате, все ще имате някакъв стимул да промените нещо. Но вие нямате. Не ви пука и за убитото момче, а точно не ви пука, щото не сте били там и щото нямате връзка с него... Ако се беше случило на някой от вас щеше да се задейства поне малко... А вие се хабите да пишете във форумите колко сте зле и колко сте отчаяни... обаче вечерта пак ще излезете и ще се направите на животни, кой с бири, кой с "треволяци", кой с по-твърди неща. Няма какво да се заблуждаваме. В СТУДЕНТСКИ ГРАД ВИ Е ДОБРЕ. Имате евтин подслон (ако мога да го нарека така), имате заведенийца.

А точно ти не обяснявай на тоя и оня колко е смешен, понеже не ща да си отварям устата относно твоята персона :lol:

Единствено съм съпричастна със съдбата на хората, като Скорпиона. И ми е тъпо точно заради хора като него, които са дошли в Сф да си вземат образованието... а не елитното гражданство на повечето от вас... Ще цитирам една позната "Аз тр да се оженя в София"... Надявам се, наистина да не го е мислела, понеже е жалко... да смяташ, че по тоя начин ще ти се опраят нещата.

Скорпионе, ти кво ще кажеш за затварянето на заведения след 22ч? Аз не видях никой от "поддръжниците" на НЕ ЗНАМ КАКВА ТЕОРИЯ, щото в крайна сметка уж всички сме за едно и също, ама тука ми се дървят поради не-знам-какви съображения, което е още по тъжно :lol:

И общо взето, какво ще кажете вие, Дичка, Монтанска госпожице? Или не щете да се затварят заведения, щото и вие посещавате такива? :scratch: Въпросът ми не е заяждане. По-скоро цели някаква ... минимална статистика.
Нема ли кой да я гръмне и на тая. Та по темата , в момента съм кандидат-студент и слушам разни неща от мои близки и приятели, че в СГ е пълна анархия и след убийството на Стоян Балтов си е същото СМЕТИЩЕ. Там не полицията да влизат онея бачета с качулките и да ги погват. Съгласен съм с ВЕЧЕН СТУДЕНТ и разказаното от него за ЛИВЪРПУЛ , буквално от там е тръгнала думата ФУТБОЛЕН ХУЛИГАН , а и по дискотеките когато съм ходил по Ориента и Джим Бийма кво да вида същите Люленски наркомани от сектор Б , който само чакат да видят или да се бутне някой в тях фен на еди кой си отбор в страната. А до това момиче, което само бърбори тъпотий ударете и един глобален бан по ИП и да си гледа работата , че дразни останалите ;) Благодаря за отделеното време над моят пост :)
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Scorpion написа:Истината е, че в Студентски град най-общо казано има две групи хора: 1) такива, които живеят там, защото нямат възможност да живеят на квартира, сред които съм и аз; и 2) такива, които живеят в Студентски град, за да се възползват от всичките му "обаяния". ... По мое мнение именно от хората, дошли в Студентски град да се възползват от всичките му преимущества на бардак, идват повечето от проблемите.
@Скорпионе, ама, ако ти, след като завършиш право, станеш наказателен адвокат и си строиш защитата така, че сам да даваш аргументи на прокурора, ще си останеш служебен защитник до гроб! :lol: :lol: :lol: В горното мнение привеждаш факти, които могат да се използват срещу самия теб. Така е: всякакви пущове от Младост, Дружба, Мусагеница, Дървеница, Центъра и т.н. ходят в Студентски град. Ходят там именно, за да се възползват от "преимуществата му на бардак". Е, добре! Кажими сега: може ли бардак без к*рви? А к*рвите в Студентски от къде са? Добре, добре! Да предположим, че в Студентски град идват и к*рви от Центъра, защото знаят, че там могат да си хванат някой гъзар (пак от Центъра или от Бояна). Причината обаче, тези гъзари (от Центъра и Бояна) да започнат да идват в Студентски град е, че занят, че там винаги могат да закачат някоя "местна" к*рва. И тук аргументът ти, Скорпионе, се обръща срещу теб! Значи, тая втората категория хора, за които говориш, са дошли в Студентски град заради първата категория. И тия "обаяния", които спомена, произтичат именно от студентските обитатели на СГ.

@Вайпър a.k.a. Мастър ъф Син, защо пак го изби на лични нападки? Тук обсъждаме принципни неща. И като спомена психолог... аз не разбирам, какво ТЕБ те мотивира да водиш безсмислени "форумни войни"? Убеден съм, че си добро момиче, но явно имаш някакъв проблем, нещо ти тежи... Вместо да ни нападаш, по-добре си кажи болката - ние ще те изслушаме, ще се оптаме да те разберем, ще ти помогнем със съвети и морална подкрепа. Аз дори един обяд бих те черпил... разбира се, някъде около Ректората, че в СГ не ходя... Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

вечен студент написа:
В горното мнение привеждаш факти, които могат да се използват срещу самия теб. Така е: всякакви пущове от Младост, Дружба, Мусагеница, Дървеница, Центъра и т.н. ходят в Студентски град. Ходят там именно, за да се възползват от "преимуществата му на бардак". Е, добре! Кажими сега: може ли бардак без к*рви? А к*рвите в Студентски от къде са? Добре, добре! Да предположим, че в Студентски град идват и к*рви от Центъра, защото знаят, че там могат да си хванат някой гъзар (пак от Центъра или от Бояна). Причината обаче, тези гъзари (от Центъра и Бояна) да започнат да идват в Студентски град е, че занят, че там винаги могат да закачат някоя "местна" к*рва. И тук аргументът ти, Скорпионе, се обръща срещу теб! Значи, тая втората категория хора, за които говориш, са дошли в Студентски град заради първата категория. И тия "обаяния", които спомена, произтичат именно от студентските обитатели на СГ.
"Тая втората категория", които не живеят в Студентски град, са дошли заради хора пак от втората категория, но които живеят в Студентски град. Хората от първата категория не ги намесвай, защото в тях не включвам, нека използвам твоята терминология - "к*рви".
вечен студент написа: @Скорпионе, ама, ако ти, след като завършиш право, станеш наказателен адвокат и си строиш защитата така, че сам да даваш аргументи на прокурора, ще си останеш служебен защитник до гроб! :lol: :lol: :lol:
Не ме мисли мене, гледай ти да завършиш по някое време.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”