Scorpion написа:Истината е, че в Студентски град най-общо казано има две групи хора: 1) такива, които живеят там, защото нямат възможност да живеят на квартира, сред които съм и аз; и 2) такива, които живеят в Студентски град, за да се възползват от всичките му "обаяния". ... По мое мнение именно от хората, дошли в Студентски град да се възползват от всичките му преимущества на бардак, идват повечето от проблемите.
@Скорпионе, ама, ако ти, след като завършиш право, станеш наказателен адвокат и си строиш защитата така, че сам да даваш аргументи на прокурора, ще си останеш служебен защитник до гроб!

В горното мнение привеждаш факти, които могат да се използват срещу самия теб. Така е: всякакви
пущове от Младост, Дружба, Мусагеница, Дървеница, Центъра и т.н. ходят в Студентски град. Ходят там именно, за да се възползват от
"преимуществата му на бардак". Е, добре! Кажими сега: може ли бардак без к*рви? А к*рвите в Студентски от къде са? Добре, добре! Да предположим, че в Студентски град идват и к*рви от Центъра, защото знаят, че там могат да си хванат някой гъзар (пак от Центъра или от Бояна). Причината обаче, тези гъзари (от Центъра и Бояна) да започнат да идват в Студентски град е, че занят, че там винаги могат да закачат някоя
"местна" к*рва. И тук аргументът ти, Скорпионе, се обръща срещу теб! Значи, тая втората категория хора, за които говориш, са дошли в Студентски град заради първата категория. И тия "обаяния", които спомена, произтичат именно от студентските обитатели на СГ.
@Вайпър a.k.a. Мастър ъф Син, защо пак го изби на лични нападки? Тук обсъждаме принципни неща. И като спомена психолог... аз не разбирам, какво ТЕБ те мотивира да водиш безсмислени "форумни войни"? Убеден съм, че си добро момиче, но явно имаш някакъв проблем, нещо ти тежи... Вместо да ни нападаш, по-добре си кажи болката - ние ще те изслушаме, ще се оптаме да те разберем, ще ти помогнем със съвети и морална подкрепа. Аз дори един обяд бих те черпил... разбира се, някъде около Ректората, че в СГ не ходя...